Dalmatinci & Slovenke

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Uporabniški avatar
Lane
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Rio

Neprebrana objava Napisal/-a Lane »

Ja se kar strinjam z ninjso ma prov slovenke raj pogledajo zs čefurji kot vsi radi rečemo.

Pomoje zato ker imajo slovenci drugačno vzgojo, so bl zaprti dolgočasni, itd.
Z čefurji ja pa skozi kaka katastrofa v pozitivnem smislu, so bolj veseli imajo tisti balkansi tamparament v sebi kaj pa vem so bolj družabni itd. še bi lahko naštevala.

Ampak to je samo moje skromno mnenje.
Uporabniški avatar
lisička
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: malo tuki malo tam
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lisička »

Ne vem če res slovenke raje gledamo za čefurji :? Jaz se nebi ravno strinjala s tem. (moje mnenje)
Uporabniški avatar
anny
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a anny »

a ni useen al je "čefur" al slovenc al kitajc al pa nepalc.....človk je človk.... :?
Uporabniški avatar
lisička
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: malo tuki malo tam
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lisička »

Tako ja!
Uporabniški avatar
jess
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljutomer

Neprebrana objava Napisal/-a jess »

se podpišem! :lol:
I'm a bitch & i got class...mess whit me and i'll kick your ass...so 4 all u people who think u r cool just remember BITCHES RULE:)
Uporabniški avatar
Lane
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Rio

Neprebrana objava Napisal/-a Lane »

O tem a je važen kdo je kdo smo na tem forumu že full razpravljal in na tem mestu ne bi omenjala tega. Res ne sej ne vem kako je sam v Ljubljani je tko, saj moje oči so tko vidle.

Sicer pa sam, da nam je kul.
Uporabniški avatar
anny
Sramežljivka
Sramežljivka

Lane napisal/-a:O tem a je važen kdo je kdo smo na tem forumu že full razpravljal in na tem mestu ne bi omenjala tega. Res ne sej ne vem kako je sam v Ljubljani je tko, saj moje oči so tko vidle.

Sicer pa sam, da nam je kul.

Lane...pa sej ti razpravljaš o tem....in to omenjaš....jest sem pa sam svoje mnenje podala.....
...brez zamere.... :freude:
Crni23
Sramežljivka
Sramežljivka

:)

Neprebrana objava Napisal/-a Crni23 »

Na tem index-u tipkajo sami psihopati in podobni paraziti.Pluvajo slovenijo po vseh frontah.To po zaradi tega ker so prizadeti.Jz sm tud čefur.Pa sm full ponosen na to.Ne duvam se,pa tud ne skrivam tega da sem čefur.Ne preseravam se niti ne lajam.V to se ne bi spuščal za kom punce rade pogledajo.Sm fora je v tem ko pridejo slovenke na morje,ga bolje žurajo in popestrijo fešte v lokalih z kakšneim plesom na mizah ali pa v bazenu.Letos sm bil na morju 3 tedne.Za ta kraj so full promoviral sex turizem in podobne stvari.Celo v dnevnem časopisu je bila reportaža na 2 straneh.Slovenke se bolj sprostijo kot hrvatice,ki pridejo čist zrihtane v piko pa še non stop pijejo breezerja al pa koktejle.In čakajo sponzorja iz LJ ali ZG.Če se kakšna punca spusti v avanturo z hrvatom......Pol pa ta,kar je tipično za moškega raztrobi vsem frem kako je sex z slovenko.Pol si pa še izmisli veliko namišljenih punc z katerimi je sex.Aja pa men grejo tud na k........ tisti južni bratje,ki sm lajajo pa mislijo so glavni a nimajo v žepu 5.000 sit.Ampak še bolj smešni so mi tisti čistokrvni slovenci,ki igrajo nas čefurje.To so pravi igrači oz. playerji.........Sm neki je pa res,da smo veliko bolj temperamentni(južni bratje) in odprti kot Slovenci.Zadnč sm slišal tisto definicijo čefurja.Sm se režal pol ure
Crni23
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Crni23 »

"Tipično za moškega da raztrobi vsem frendom"..........škrat mi je pojedel pol besede
Uporabniški avatar
_n_j_i_n_s_a_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana-Fužine

Neprebrana objava Napisal/-a _n_j_i_n_s_a_ »

drgac imas tisti knofl "uredi" :)

se pa povsem strinjam s tabo!
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objava Napisal/-a uršy »

bejbika napisal/-a:jst sm mela nasplošno s hrvati dobre odnose ...
nikol me niso žalili, vedo sm mela odlično družbo ...
večina jih je bla večjih žurerjev kot pol Lubane skup ...
in ja, rada mam Dalmatince, pa tut Purgere ...
mogoče zato, ker mam malo istrske krvi v sebi ...
ja, sloves se nas pa drži zarad določene slovenske populacije iz določenega kraja ... sam ne bom rekla kerga, ker me bojo kle spet punce teple ...
jst se skoz vračam dol v Dalmacijo in še se bom ... pa tut če sama ... raj kot v Turčijo ali Grčijo ...

Jst tut tko mislm. Men se še nkol ni zgodil, d bi me kdo kej grdo gledu zarad tega ker sm Slovenka. Po moje se to zgodi takim k najprej sami izzivajo pol jim gre pa valda na k**** d se en Slovenc/ka neki naraša na njihovem ozemlju. :lol:
Žabica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Žabica »

_n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:
opium napisal/-a:
_n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:hm, ne vem jst pa takole mislim:
slovenke raje pogledajo za "ne slovencem", sam sicer ne vem zakaj je tako, ampak sem v vecih primerih to opazil. nekatere raje hodijo, se dobivajo s "cefurji", kokr da bi imele slovenca za tipa.

p.s. upam, da katera ni uzaljena

Js pa tega res nism opazu, prej nasprotno :?:
a zdej ce pa nisi slovenc, si pa kr cefur al kaj :D

odvisno od deklet... jst sem samo napisal kar sem osebno opazil, da se raje spogledujejo z ne slovenci

stvar je, po moje taka, tipčki s tempereamentom (kar naj bi južno od nas bili) imajo neki, znajo punco prjet in stisnt in zapeljat tko, da ji nič jasno, vse je samo vroče in divje. kt dec taprav, be reku moj kolega. in vsake tolk punce to rabjo, pa če doma tega ne dobijo ....
Uporabniški avatar
pingo
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a pingo »

Žabica napisal/-a:stvar je, po moje taka, tipčki s tempereamentom (kar naj bi južno od nas bili) imajo neki, znajo punco prjet in stisnt in zapeljat tko, da ji nič jasno, vse je samo vroče in divje. kt dec taprav, be reku moj kolega. in vsake tolk punce to rabjo, pa če doma tega ne dobijo ....

za slovenkinje svi znamo da su najvece drolje na svitu. nema te slovenke koju nije prcio hrvat, niti ima tog hrvata koji nije guzio parem 5 slovenki.

sam pol po sezoni, ko sonce ne sije več tako žareče in se prikaže prvo jesensko listje , ima pa očitno vsakdo svojo razlago teh "vročih in divjih dogodkov" in pol ni več čist nič jasno :lol:[/quote]
Uporabniški avatar
pingo
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a pingo »

anny napisal/-a:a ni useen al je "čefur" al slovenc al kitajc al pa nepalc.....človk je človk.... :?

A je to tipično žensko gledanje na nadaljevanje naroda? Če bi v preteklosti vzdržala ta logika, Slovencev verjetno že zdavnaj ne bi bilo več.... :( A misliš, da se gremo ohranjanje naroda samo moški, ženskam je pa za te stvari vseeno in jim je vseeno ali so njihovi otroci slovenci, bosanci, kitajci ali pa nepalci??? :?:
Uporabniški avatar
anny
Sramežljivka
Sramežljivka

pingo napisal/-a:
anny napisal/-a:a ni useen al je "čefur" al slovenc al kitajc al pa nepalc.....človk je človk.... :?

A je to tipično žensko gledanje na nadaljevanje naroda? Če bi v preteklosti vzdržala ta logika, Slovencev verjetno že zdavnaj ne bi bilo več.... :( A misliš, da se gremo ohranjanje naroda samo moški, ženskam je pa za te stvari vseeno in jim je vseeno ali so njihovi otroci slovenci, bosanci, kitajci ali pa nepalci??? :?:

oprosti, ampak to je pa že mal ksenofobno no.....nadaljevanje naroda....pa ja....ksenofobnega, rasističnega, če sklepam po tvojem postu....
Odgovori