Probat ni greh

majaoko napisal/-a:Možnost, da napihaš je tudi, če si jedla kakšno hrano, ki vsebuje mak ali če si kadila...
Pomoje se ti ne splača it na sodišče, ker boš več denarja zmetala za sodnika kot pa bi dala za kazen.
Pač si preveč vozila, se sprijazneš s tem in greš dalje. Pa bolj počasi seveda
Dančy napisal/-a:No pa da še jaz povem...Mene je radar ujel, ko sem namesto 50 km/h, vozila kar 65km/h...bila sem zamišljena in sem kar lepo šibala po mestni cesti...totalno neodgovorno, vem! No uglavnm, ko mi je policaj pisal kazen, sem ga vprašala, če je kaka možnost, da se kazni izognem...gospod policaj, je bil ful prijazen in je rekel, da naj ne nalagam preveč v pritožbi in naj sama sebe pohvalim...torej, da je to moje prvo "srečanje" z policaji, da sem vzorna voznica, da še nikoli nisem povzročila nesreče na cesti...in da se zavedam, do kake katastrofe lahko pripelje neodgovornost...pritožbo sem poslala...čez 14 dni pa sem dobila pošto, da sem "oproščena".
Probat ni greh
satan28 napisal/-a:Jaz pa nimam težav z radarji,ker vedno vozim po predpisih.
In še nikoli v 12 letih nisem dobila niti listka za napačno parkiranje,kaj šele kazni.Se pač zavedam,da je moje življenje pomembnejše,kot dejstvo,da če bom hitro vozila,bom prej na cilju.Raje zamuda ali pa grem prej od doma.