ej bejbike sam ne se sekirat pa bit nestrpne. meni včasih ni prišlo ne z oralnim ne vaginalnim uglavnem nikakor. moj fant se je tud že čudil kaj je z mano narobe, sem bila 100% da sem frigidna.
potem pa mine nekaj let, človek sam s sabo eksperimentera in si pridobi izkušnje in orgazmi so tu - taki in drugačni poskušajte se ne obremenjevati s tem, najslabše je da greš v posteljo obremenjen s tem kdaj in kako boš doživel orgazem.
uživati se da tudi brez orgazmov.
srečno
Jaz direktno o tem nisem kaj dosti slišala. Sem pa slišala že marsikaj o nekem poorgazmičnem "joku". Zdaj pa nevem če je jokanje zaradi občutka krivde, ali pa enostavno zato ker tako neizmerno uživaš.
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
Ja sam tist jok baje ni zarad občutka krivde ampak ker ne moreš kontrolirat čustev.
smotka, dej mal opiš tvoj odnos s tipom, tvoja prepričanja o sexu, zvezi, kak ti je med seksom...
smotkicaa napisal/-a:men k pride mam pol kr en čudn občutk krivde..nevem kko upisat...a mam to edin jst al ma še kšna kle ?
nisi edina... to se tudi meni dogaja, samo da je meni včasih nerodno, da se nazaj oblečem... pa ne vem zakaj saj sva z mojim stalno skupaj in poleti spiva gola.
To se še pa meni ni zgodilo, da bi imela občutek krivde zaradi tega, ker sem doživela orgazem. Tudi po orgazmu se mi kaj takega ni naredilo. Men pa to vlije samozavest in neko potrditev. Neki ful lepega...sam jokala pa res še nism.
Nimam pojma zakaj imate nekatere tak feeling...mogoč, ker si kot ženska takrat najbolj ranljiva in si svojemu pratnerju razkrila vse in zdej mu ne moreš ničesar več prikrivat... si se servirala na pladnju po domače povedano...
jst sm p mela učash take probleme, k sm bla še v začetni fazi samozavoljevanja ... pa me je blo ful strah, da bi blo tud kasneje tko. ampak pol sm mal delala na psihi in se prepričala, da to ni nič slabga in od takrat u usem skupi prau užiwam=> pred, med in po
BuNNy_bLuE napisal/-a:jst sm p mela učash take probleme, k sm bla še v začetni fazi samozavoljevanja ... pa me je blo ful strah, da bi blo tud kasneje tko. ampak pol sm mal delala na psihi in se prepričala, da to ni nič slabga in od takrat u usem skupi prau užiwam=> pred, med in po
Jaz sem tudi doživljala take občuteke krivde, ko sem bila še devica in sem se samozadovoljevala. Ker sem orgazem odkrila pri 10 letih, praktično kot otrok, sem se počutila po orgazmu krivo, kot da sem storila nekaj, kar nebi smela. Verjetno je bilo tako, ker je bila takrat zame spolnost še velika uganka in sem jo komaj odkrivala. Po vrhuncu me je bilo sram fantazij, ki sem jih doživljala. Kasneje, ko sem začela seksati, se mi ni nikoli pojavil ta občutek, pravzaprav sem ga pozabila. V glavnem mislim, da je to le trenutno in da boš s časom odpravila to nevšečnost.
a si ziher, da gre konkretno zarad orgazma ali seksa samega? ker lahko si bla npr. vzgojena (kak naj se izrazim) konzervativno in se zarad tega počutiš krivo?
enkrat sem brala dejansko en strokoven članek, ki je opisoval točno to kar ti doživljaš-ljudje se na orgazem odzovejo različno, eni so srečni, drugi lahko dejansko žalostni, lahko se pojavi občutek nelagodje, sramote, ma vsega možnega, tako da s tabo res ni nič narobe....je pa res, da je veliko v tvoji psihi in da se poskušaj prepričati, da to ni nič slabega...
It looks like we could have made it baby...me and you!
Odvisno je samo od tega, kako si bila vzgojena, in kako so tvoji starši pojmovali spolnost, ko si bila ti še majhna.
Ponavadi je to problem, ki se ga poskuša odpravit s strokovno pomočjo, saj je lahko veliko breme, če se posameznik/ca ne odloči temu priti do dna.
Le pogumno!
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?