No, naj ti pojasnim moj včerajšnji dogodek. Moj dragi (hodiva skorej 5 let) je bil pr meni in mi je rekel, da če greva na sprehod. In sm rekla, da ja, da se sam obujem pa grem na wc. No, on mi je pa reku, da me zunej počaka, potem pa me je klical, da nej se odpravm, da on sam zapelje keš enmu frendu (mu je nesu keš za rač., ki ga je kupu od njega), da bo tkoj nazaj. No in pol ga ni blo tkoj in sm ga klicala na oba telefona in se mi javljal eno uro in pol!!! Meni se je pa čist strgalo od jeze!!! Kot da sm jez ena mona, ki si ne zasluži enga klica, zakaj ga ni! In kot da nimam drugih stvari za delat (npr. se učit) kot pa njega čakat! Res sm bla jezna, da bi ga zmlatla, če bi se mi prikazal u tistm trenutku!!! No in pol sm mu pisala groziln msg, da kako je nesramn, itd. Pa se mi še vedno ni javu. In klicala sm še frendico, ki hodi s tem njegovim frendom, za njegovo cifro, pa se tudi ta ni javu. In pol me moj smotko kliče po eni uri in pol in mi reče, da je tel. pozabu u avtu in da ni mogu prej prit! No in pol ku smo se dobila, sm mu povedala svoje in zahtevala opravičilo! On pa da paniko delam itd. No in pol sva se skregala in sm mu rekla, da s takim obnašanjem me ne bo več vidu, ker si zaslužm spoštovanje po tolkem času! In sm odvihrala z avta! No in potem je očitno mal premislu in pogruntal, da se res ni lepo obnašal in me je poklical in se opraviču!
Sorry za dolgo zgodbo, hočm ti povedat, da ne dopuščaj takega ravnanja, ker se bo tip navadu te NE spoštovat, če pa mu boš sproti povedala kaj te moti, bo mogoče ugotovu, da mu nisi tako samoumevna in da si človek, ki si zasluži vsaj en klic ˝oprosti, neki je prišlo umes, ne morm prit˝ in ne neskončno čakanje in jezo!
U glavnm Satan28 strinjam se, da so si ženske večkrat same krive, ker pustijo moškim, da z njim delajo kar se jim zmisli! Tako da neenchy da se mu ne bi res ti opravičla!!! Ker je on zamujal in se mu nimaš za kaj opravičevat!!!
Drugače pa sm vesela, da sm naletela na tako temo, ker se tudi meni kdaj zdi, da ga ne obvladam lih najbolj