vestina napisal/-a:Čaw
Ker imam eno vprašanje v zvezi s sobo, sem spet malo obudila to temo![]()
U bistvu rabim eno pomoč. Jaz imam sobo v kombinaciji bukev-bela. Zdaj sem dobila en kos pohištva ki mi je fuuul všeč. Vendar je problem, da ne paša v mojo sobo, ker je temno rjave barve (ja pri določenih stvareh znam zelo komplicirat). Ko sem razmišljala, kaj naj naredim, sem se spomnla, da mi je enkrat nekdo razlagal o tem, da je svoje pohištvo enostavno prelepil. Mislim da je blo govora o tem, da obstajajo neke posebne tapete za pohištvo.
Ali ima kdo izkušnje s takimi tapetami? Ali jih je težko prilepiti, ne da bi pri tem ostal spodaj zrak?
Vsakega nasveta, izkušnje, mnenja bom zelo vesela. Če pa veste še približno ceno, pa toliko boljehvala že v naprej
Tvoj kolega je verjetno mel v mislih tiste plastificirane tapete. Dobi se jih v Merkurju, Mercator tehniki, pač tam kjer je dovolj velika izbira.
Z oblačenjem je pa jeba. Moraš že fino obvladat, da se ti ne naredijo mehurčki in gube.
Če pa uspeš oblečt, znaš met potem komplikacije s čiščenjem. SPloh enkrat, ko bo ta prevleka obrabljena....
Jaz bi na tvojem mestu raje premislila kako kos - v taki barvi kot je - umestit v prostor. Ni estetsko samo tisto kar je enakih barv.

Mogoče bi lahko z nekaj blazinami in novim pregrinjalom na postelji naredila tako, da bi novi kos lepo spadal v prostor.
(Sploh pa je zadnja leta moderno imeti moderno pohištvo (enakih barv, seveda, ki paše skupaj) in vmes en drugačen kos (recimo starino), da poživi vse skupaj