ma neki je rekla tina stanetu da bo itak lah šu v bosno odpret svojo ordinacijo. pa stane: sej bom lah še živali sprejemu. pa tina: ja, sej to je tm dol itak isto... miha ne vem, kaj je mel zraven. pa pol sta še eno drugo besedo bosansko al kero uporabla k je niti nism razumela, bla je pa menda neki žaljiva.
pol je pa alisa rekla stanetu da je bla ful užaljena, k se ji je zdel kukr da so njej rekl da je isto kot žival in še da je mela filing da una druga beseda leti nanjo.
Kika napisal/-a:ma neki je rekla tina stanetu da bo itak lah šu v bosno odpret svojo ordinacijo. pa stane: sej bom lah še živali sprejemu. pa tina: ja, sej to je tm dol itak isto... miha ne vem, kaj je mel zraven. pa pol sta še eno drugo besedo bosansko al kero uporabla k je niti nism razumela, bla je pa menda neki žaljiva.
pol je pa alisa rekla stanetu da je bla ful užaljena, k se ji je zdel kukr da so njej rekl da je isto kot žival in še da je mela filing da una druga beseda leti nanjo.
Uf, sam zdajle sem pa gledala posnetke na spletni strani, ko so se prepirali po nominacijah... Tina je jokala in bila ful užaljena ... Mogoče se zaveda, da so ji dnevi šteti... (ja no, vsaj upam)
sej si jst tut želim, da gre Tina vn, sam se mi zdi razlog za kazensko nominacijo res beden!!! Bla je čista šala, zajebancija. Jst sm se tut smejala, ko sm tist gledla in čeprav sm rojena v Bosni ne bi to mogla nikakor vzet kokr žalitev, še jst bi se pošalila na ta račun. Una krava od Alise pa sam neki joka pa stoka... Neumna vglavnem... Joj, kok mi gre zdej ona na živce...zdej še bolj kot Tina!!!
Mene najbolj "skrbi", da se Tjasa ni bla nominirana... Da ne bi ki ta pasivna zenska, ki samo prikimava Tininim "pametnim" izjavam, a koncu zmagala. Tud ce gre Tina ven, jo Stane in Andrej vrjetno ne bosta nominirala, ker se bojita Suze