saarijarvi napisal/-a:
- Da mava malo krizno obdobje in je par dni nazaj res kazalo, da bo konec vsega. Ampak ok, sva se uspela pomirit, vsest, dat ven vse frustracije in se pogovorit o dolocenih kompromisih. Plan je, zdej pa bo vse odvisno od prakse.
- Da mi sploh ni jasno kako pari, ki zivijo v velikem mestu, resijo stanovanjski problem (ce se razidejo). Fleti pac ne padajo z neba. A so pol cimri dokler ne najdejo cesa drugega? Kako se zmenis, kdo spi na kavcu?Upam, da ne bom izvedela. Trk trk.

Drugače ne ve kako je to v velikih mestih, v Lj spi en na kavču ja

Izseli se pa pomoje tisti, ki vso situacijo težje prenaša... Ker pomoje ti ji težko dat več keša da greš ven iz nekega nefunkcionalnega razmerja, da lahko v miru preboliš in se sestaviš nazaj. Kar je pomojem tezje izvedljivo če ti bivši sveti v stanovanju in ga vidiš vsak dan.
- Da sem imela včeraj enega od bolj krasnih službenih dni. Vse je šlo kot po maslu, naredila sem ful, plačaaaaa

- da bumbar še vedno ni končal druge magistrske. Tepla bi ga, če bi mislila da bo kaj pomagalo.
- da sva dokončno dorekla stanovanjski plan za 2019.
- da bolj ko gledam raznorazne oglase bolj ugotavljam da se ti ne splača tako kupovat/najemat stanovanja. Vedno je boljše povprašat okoli, Slovenija je itak tako mala da vsak znanec ima 3 znance ki so poverbali Neko nepremičnino in ne vejo kaj z njo.
- btw, LZ, kje maš ti že hišo?

- me jezi ena od bivših študentskih sodelavk - nisem šla na njen zagovor magistrske in cela neki užaljena. Tenks no. Ne morem si jemat dopusta za vsako tako reč. Ironično delamo obe na podobnih delovnih mestih in bi lahko vedela kako je.
- sem bila v prejšnjem tednu spet v nekem čudnem funku in sem se bala da ne bo spet zagrabila neka depresija/anksioznost kot pred nekaj leti. Dobesedno sem ležala v postelji odkar sem prišla iz službe in potem mi je prinesel v posteljo zobno ščetko in sem šla spat. Ta teden je boljše, ful sem se za vikend razgibala in delala res kul reči in zaenkrat izgleda ok. Imam pa preventivno za cel teden plane, danes sem do pozno v službi in grme potem v fitnes, jutri grem na večerjo,...
-