Ael girl napisal/-a:Jah tko je ne, sj pač smo vsi ljudje in ga žuramo in pijemo itd. Sam ko pa pride do dela in denarja in bistva zakaj so tm, so pač eni pošteni drugi pa ne. Dejstvo. Če si pošten in igraš fair play še ne pomen da se ne moreš zabavat.
ne ne, sej nisem povezovala pripravljenosti za delo fair playa in žuranja. tukaj sem bolj ciljala na špelo, ki ne pije, ne kadi in je na začetku še celo rekla, da ima najraje sama svoj mir. res ne razumem, zakaj se gre tak človek prijavit na bar, še posebej ,ker so letošnji kandidati lani videli, kako to vse skupaj izgleda.
pri fair playu je pa tako. res ne vem, zakaj je bila tina včeraj tako ogorčena nad žigovim taktiziranjem. del igre pač. žiga gre na zmago, jerry tudi, za vse ostale pa niti ne vem, ker ne spremljam dovolj natančno. nič ne rečem, sej je lepo, da gre z dvignjeno glavo ven, ampak če se že prijaviš, je pa še lepše odkorakat z 12 milijoni.
črna skupina se mi sicer zdi izredno antipatična, ampak, ko pa poslušam to jokcanje belih v stilu "mi smo vsi prijatleji, držimo skupaj, vsi za enega, eden za vse,..." mi gre pa na smeh. igra je igra, cilj je pa zmaga.