Vprašaj me... #46
Re: Vprašaj me... #46
Ma kolikor se spomnem tudi ostali niso bili čist zadovoljni z Blade runnerjem, v primerjavi s tastarim. Meni so bli efekti in to ok, sam nič posebnega, izvirnega glede vsebine, sporočila. Drugače mi niti ni všeč tak žanr, mi je kul sci- fi, hkrati mi ni všeč vse kar je bolj akcijski sci - fi .
Sej bivši tip itak ni hotel gledat nič 'mojega' in js nič 'njegovga' . A, na začetku je celo gledu uno baletno serijo z mano.
Niti približno, se zadnje tedne sploh ne tehtam iz tega razloga.
Ti?
Sej bivši tip itak ni hotel gledat nič 'mojega' in js nič 'njegovga' . A, na začetku je celo gledu uno baletno serijo z mano.
Niti približno, se zadnje tedne sploh ne tehtam iz tega razloga.
Ti?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Zadnjih 8 let imam isto kilažo (2kg gor/dol), meni je ok, za mojo višino ravno prav.
Ponavljam
Ponavljam
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
God no, se bo treba nazaj v red spravit.
jemljes kaksne prehranske dodatke?
jemljes kaksne prehranske dodatke?
Ananhas napisal/-a:Zadnjih 8 let imam isto kilažo (2kg gor/dol), meni je ok, za mojo višino ravno prav.
Oh, da bi vsaj js lahko to rekla zase. Se mi je ful povečala teža na faxu, odkar sm nehala redno trenirat in končala prvo zvezo sm nekaj časa čustvene probleme izražala s prehranjevalno motnjo (in ne v tisto stran, kot bi hotla), ven iz najhujšega, ampak daleč od tizga prej.
Imam bion3, jemljem kdaj redno, kdaj, ko se spomnim. Pa ne vem, če sm kakšno grozno razliko opazla. Frendica pravi, da se ji manj lomijo nohti, ko jemlje.
Ponavljam
hayley napisal/-a:Oh, da bi vsaj js lahko to rekla zase. Se mi je ful povečala teža na faxu, odkar sm nehala redno trenirat in končala prvo zvezo sm nekaj časa čustvene probleme izražala s prehranjevalno motnjo (in ne v tisto stran, kot bi hotla), ven iz najhujšega, ampak daleč od tizga prej.
Jaz sem bila dolgo striktna pri tem, kar se teže tiče. Odraščala sem z očetom, ki je vrednotil ženske (in svoje hčerke) po izgledu, tako da ko sem se v najstništvu malo zredila (nisem bil nikoli debela) so bili komentarji kot "obraz v obrazu", "če bi ti vsak dan 3 ure telovadla bi tud dobro zgledala"... na dnevni bazi in nekaj vsakdanjega. In se je nekak vsidralo vame in sem imela kar nekaj časa probleme videt svojo vrednost in razpucat take zadeve. Ah ja.
Omega 3, občasno B vitamine.
Regrat - yay or nay?
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Bleh. Sploh ker ga folk ne gre pobirat nekam res na travnik, ampak 2m od pločnika kjer je lepo pognojen s strani maltežanov in ostalih psov.
ti?
ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Seveda. Še vedno mi ga nabere babi, med vinogradi in po travnikih, mami ga pa zmeša ♡
Ponavljam.
Ponavljam.
The world is as you are.
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
Ja, ceprav ze dolgo nisem mela dostopa do njega. Mi je pa motovilec najljubsi od tega zelenja. 
britvice ali el. depilatorji?

britvice ali el. depilatorji?
ne uporabljam el. depilatorjev, tako da britvice
Ponavljam
Ponavljam
Epilator, ampak sem pogosto preveč lena. Se pa v nulo spedenam na morju, ko mam čas 
Ali uporabljaš makeup vsak dan in ali ga tudi ženske okoli tebe (sodelavke, frendice, kolegice itd)

Ali uporabljaš makeup vsak dan in ali ga tudi ženske okoli tebe (sodelavke, frendice, kolegice itd)
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Ne, ne uporabljam ga vsak dan, niti ženske okrog mene.
Ponavljam.
Ponavljam.
The world is as you are.
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
Ce grem ven iz hise si dam gor vsaj korektor in malo maskare, stvar navade. Nisem nekaj ful obkrozena z zenskami, tako da tezko recem. Cimra ni namazana. 
Plan za ta teden?

Plan za ta teden?
Zrihtati eno nosečniško in eno družinsko fotkanje, zglancat bajto, si naredit en plan za fb in ig, vmes ene toplice, to je zaenkrat to.
Ponavljam.
Ponavljam.
The world is as you are.
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Nic posebnega, par stvari si moram se nakupit, smucat bi se se sla, ce bo vreme. Pol v petek pa zjutraj proti letaliscu in v soboto ali nedeljo se na bazen pogret 
Ponavljam

Ponavljam
Nic posebnega, bolj rutinski teden, praksa, poročila za prakso, predavanja, neki mentorju oddat, se začet učit en predmet, trening(i), pijačka s kolegico in kolegom, če je že ozdravu, pa še kako skupno kosilo mogoče, konec tedna bom mogoče kej brala, če ne bo druzga za delat, par malenkosti za urejat, bi mogla v planerju prečekirat, ful bi blo dobro, da bi si že enkrat poštimala ta wifi, ker mi na prenosniku na enih lokacijah ne dela, samo morm dobit nekoga d mi to uštima
..
Ponavljam

Ponavljam