najhuje je bilo ko smo vcasih tolkli tisto poceni vino iz plastenk al pa iz tetrapaka, pomoe v je biu v celi litrci en grozd, vse ostalo pa kemija, fuj kok je blo tisto vino ogabno ko smo ze glih pri alkoholu, ga kdaj pijes tudi sama? (misljeno bol kokr, ce kak pirck al pa kozarcek sama spijes )
And in the end we're all just humans drunk on the idea that love only love could heal our brokenness
Radler poleti (mogoče 1x na mesec da ga pijem sama) in pa kuhano pozimi. Drugače pa še na žurkah pijem ponavadi malo ali nič (vozim).
Ponavljam.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Ja, včasih ko sem zvečer sama doma, si nalijem kozarček najljubšega vina in uživam. Redko, ko sem res žejna, si odprem pivo. Sicer pa pijemo bolj z družbo zunaj...
Vrat, hrbet, roke (še posebej na menjalniku, ko pusti da mu tako sproščeno leži gor, njami). Pa moj ma the most delicious rit (čeprav me na drugih tipih ta specifičen del telesa načeloma ne zanima )
Del telesa, ki ga ima (po tvojem mnenju) moška populacija najrajši na tebi?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.