Klepetalnica #115

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Re: Klepetalnica #115

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Jaz sem ga ze nekajkrat oddajala, ko sem kam sla - daj na 'stanovanjce, stanovanjce, kje si?' na FB.. :) ogromno folka se javi. Samo preveri prej folk, nujno, ker sem sama imela nekaj super izkusenj (ko smo se spoznali) in eno grozno (ko se nisem imela casa spoznati prej). Vsekakor bos nasla koga :)
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Firestorm »

saarijarvi napisal/-a:Jaz sem ga ze nekajkrat oddajala, ko sem kam sla - daj na 'stanovanjce, stanovanjce, kje si?' na FB.. :) ogromno folka se javi. Samo preveri prej folk, nujno, ker sem sama imela nekaj super izkusenj (ko smo se spoznali) in eno grozno (ko se nisem imela casa spoznati prej). Vsekakor bos nasla koga :)

Hvala za odgovor! :razz:
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Jaz sem to ene parkrat naredila (in najela sobo od nekoga). Vecinoma FB in ustno povprasevanje preko prijateljev, prijateljev od prijateljev itd. Tako sem imela malo boljsi feeling prepustiti osebi svojo sobo.
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica

No saj to sem razmišljala, da bi mi bilo verjetno veliko bolj prijetno, če bi bila to oseba, ki je prijatelj prijatelja ali pač nekaj, kjer ljudje, ki jih že poznaš, lahko zagotovijo, da je oseba normalna :)
Moram malo povprašat.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

hayley napisal/-a:- da če se plan A - (tritedenski, enosmerni let ) Iran ne bo izšel bo mogoče bil plan B enotedensko surfanje na Portugalskem..
Slika
hayley napisal/-a: da me en iz prevozov vabi na sladoled in mu ne vem kaj odpisat

Slika
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

Ok... nekaj me res zanima. Matter band, reprji al kaj so. Zakaj pri svetem jezusu so popularni? Ki je štos? I don't get it? Ogromno se govori o njih, povsod neki koncerti...enlighten me please

“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Hm, nisem vedel da to obstaja, in sedaj mi je žal da vem.

Jaz bi rekel da je beat in stil glasbe podoben tistemu kar je zdaj popularno v tujini.

Besedila so absurdna, kaže pa na dejstvo da tudi tista v tujini niso nič drugega kot žlobudranje nekih besed na dramatičen beat in autotune, tako da :D.

Všeč so mi pa videi, zelo lepi, beat je tud kul.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Js, ko sem jih prvič slišala, sem bila malo zmedena zaradi besedil.. pač nastajajo pod substancami. So se mi pa kasneje prikupili, sploh sedejo če si kje zuni pa v tapravem razpoloženju. So bili poleti na Gramatiku predskupina in mi je takrat skor bol pasalo densat na njihovo muziko kot na Gramatik, res mi imajo dobro energijo v živo, beat definitivno hud. Enega člana sem tudi spoznala, ko sva imela nekaj za snemat skupaj lani. Kakšnemu folku pa niso toliko potegnili ja, folk ni še tolk navajen na tak stil.

Spotov nisem toliko gledla, Meduze so mi kr kul, se je vrtel še na fsfju eno leto. Drugače so pa za spoti pri večih videih v ekipci zdajšnji oz že bivši agrftjevci.

Tega videa sva se s frendico enkrat ful nagledale, že zarad unga dela na začetku, ko pride Darjo vn iz vode. :D
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

f* i just dont get it :D
mi je pa dario al ka je, hot af.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jap, uf v zivo je sploh totalno karizmaticen, pa ze po naravi cisti flirty. Ma meni tko za doma poslusat mi mogoce tud ni tolk, v zivo ko njih vidis in je vzdusje pravo, pa za se malo zamuvat, meni ful sedejo. Pa Darjo je drgac tudi igral v enem slo filmu Julija in alfa romeo. Sej lahko kr ugibas kdo je bil romeo.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ajde hayley, limaj teste :D.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Fora je, da tega, ki sem ga napisala, pa še ene par tudi kao psiholoških, smo si jih pripovedovali v živo, nisem nikjer na netu dobila. Mogoče tudi pride pravi efekt, če ga slišiš, ne prebereš. Lahko pa ti odgovoriš na tista 3 vprašanja in ti bom pol povedla kaj naj bi pomenlo. :P
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ok, da te vidmo.

Vzamem 3 bakle.
Grem naprej.
Vidim volka.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ok zdej pa še Exit in firestorm al kdorkoli, ker, če napišem rešitev, ne more nobeden več odgovarjat. :)
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica

Uuu zanimivo. bakel vzamem, kolikor jih lahko nesem, pogledam, ob kaj sem se spotaknila, vidim lisico (to je prvo, kar mi je na pamet padlo. Sj a je tako misljeno? Da poves prvo, ki ti pride na misel?).
Odgovori