Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Jochie napisal/-a:mimogrede, tudi jaz gledam mrtvi kot, ampak ne zato, da se prepričam, če mi je kakšen kolesar padel z neba ampak zato, da se prepričam, če sem dobro gledal in nisem dohitel nobenega kolesarja oz. če sem dobro ocenil svojo in njegovo hitrost...

Waw res sam sebi si potrdilo tvojega znanja in veličine. Plosk plosk.
Jochie napisal/-a:mimogrede, tvoje tri mesece izpita je en lulčk...tako da...ne pametuj... :wink: imam izpit 19 let ter letno 30k+ km...

Sori, bomo vsi tiho dokler ne bomo meli 19 let izpita ker to pa pol res pomeni da že nekaj veš ne? Pomojem si bil pred 18 leti isto solil pamet kot zdaj.
I laugh at gilded butterflies.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

choco.cat napisal/-a: Pomojem si bil pred 18 leti isto solil pamet kot zdaj.

lubica, pred 18. leti je bil internet in forumi znanstvena fantastika, avtošole pa smo delali na stoenkah...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

upam, da prou dost ljudi tegale ni prebral, ker se očitno potem lahko kr pripravimo na miljon in eno nesrečo, ker pač v mrtvi kot itak ne rabš gledat :roll: OMG!
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

purple, jaz sem napisal, da v mrtvi kot pogledam, ampak z razlogom, da se prepričam, če sem prej dobro gledal!

tudi pri prehitevanju na avtocesti pogledam v mrtvi kot, čeprav vseskozi vem, kaj se dogaja za mano...in upam si na pamet trditi, da se me avto v mrtvem kotu preseneti enkrat v recimo...500-1000 primerih....

hočem reči, da se res zelo redko zgodi, da imam avto v mrtvem kotu in da ga nisem pričakoval...
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

^^ ko sm delala glavno so me opozorili, da nism gledla v mrtvi kot in da to je kr huda napaka (no ja, če bi bla tko grozno huda, ne bi nrdila u prvo).. in tkrt sm si misnla, da če itak že prej pogledam cesto in vidim da ni kolesarjev mi ni treba pred ovinkom še enkrat pogledat
zadnjič pa se peljem po dunajski in sm pogledla z vseh strani če ni kakega kolesarja in ga ni blo, prazna cesta.. ko sm pa zavila je z nevem kje prletu nek kolesar (sm bla dovolj daleč da se nbi upalo neč zgodi sam vseeno te prime slabo ko se zgodi neki na kar nisi računu)
tko da mrtvega kota res ni za spustit

in ja, je razlika če maš izpit pou leta al 19 let, sam js se nbi ravno hvalila s tem, kr nesreče na cestah se zgodijo ljudem vseh starosti, ne samo mladim :wink: tud če maš 30 let izpit se ti lahko kdaj zgodi da nisi dovolj pozorn, nimaš dovolj hitrih refleksou (mladi majo v vsakem primeru boljše reflekse) itd..
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

^^
Jochie napisal/-a:jaz v mrtvi kot pri zavijanju v desno ali levo ne gledam, če bo prišel kakšen kolesar...zakaj???

zato, ker sem ponavadi z avtom hitrejši, pomeni, da kolesarja dohitim in ga že takrat vidim in točno vem, če bom lahko zavil pred njim, ali bo pametno počakat ter mu dati prednost...

ja kaj zdej,gledaš al ne gledaš?

drugače je pa tole s kolesarji butasta teorija,ker velikokrat v kakšnih naseljih ko voziš zelo počasi pa v kakšni koloni pač ne morš vedet kdaj bo mimo tebe prišel kolesar, motorist ali kak mulc na skuterju. na regionalni cesti ali pa avtocesti pa logično da ni kolesarjev.
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Jochie napisal/-a:

lubica, pred 18. leti je bil internet in forumi znanstvena fantastika, avtošole pa smo delali na stoenkah...
In point tega posta je...? Mene izobrazit o razvoju družbe?
Lahko pospraviš ta pokroviteljski ton, "lubček".
I laugh at gilded butterflies.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

softTouch napisal/-a:^^
Jochie napisal/-a:jaz v mrtvi kot pri zavijanju v desno ali levo ne gledam, če bo prišel kakšen kolesar...zakaj???

zato, ker sem ponavadi z avtom hitrejši, pomeni, da kolesarja dohitim in ga že takrat vidim in točno vem, če bom lahko zavil pred njim, ali bo pametno počakat ter mu dati prednost...

ja kaj zdej,gledaš al ne gledaš?

drugače je pa tole s kolesarji butasta teorija,ker velikokrat v kakšnih naseljih ko voziš zelo počasi pa v kakšni koloni pač ne morš vedet kdaj bo mimo tebe prišel kolesar, motorist ali kak mulc na skuterju. na regionalni cesti ali pa avtocesti pa logično da ni kolesarjev.

ne gledam z namenom, da bi mi kak kolesar padel z neba ampak gledam z namenom, da potrdim ugotovitve prejšnjega opazovanja prometa okoli sebe...seveda ob predpostavki, da vozim min. 30km/h oz. s takšno hitrostjo, da sem hitrejši od kolesarjev. :D
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

choco.cat napisal/-a:
Jochie napisal/-a:

In point tega posta je...? Mene izobrazit o razvoju družbe?
Lahko pospraviš ta pokroviteljski ton, "lubček".

pred 18-leti nisem solil pamet o vožnji zaradi dveh razlogov:
- nabiral sem izkušnje in si ne bi mogel dovoliti, da bi nekomu solil pamet. namreč o stvareh, ki jih ne poznam oz. o njih nisem prepričan, ne debatiram, kot to počne purple, ampak kvečjemu poslušam ter se skušam dodatno izobraziti, če me zadeva seveda zanima.
- ni bilo forumov, interneta oz. vsaj jaz nisem imel dostopa do tega! :D

si sedaj zadovoljna z odgovorom? mimogrede, point je v odebeljenem tekstu! :wink:
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

jochie, izgleda da danes vse muči pms :roll:
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

noben nobenmu ne soli pamet, tle si sam mnenja in kar smo doživeli izmenjujemo.. noben ti ne ubija u glavo kko moreš in kko ne smeš vozit

kr če jemlješ to ku soljenje pameti, ne bi smeu noben k nima vsaj 19 let pisat sm notr..

sicer pa znaš ful spretno obračat besede.. enkrat napišeš eno in pol nekako vse tko obrneš, da nbi izpadlo ku da delaš neki kar je narobe -
si dau na začetku jasno vedet da ne gledaš v mrtvi kot, kr voziš hitreje ku kolesarji, zdej pa kr gledaš al kko?
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

čudno, da samo purpl vse o vsem vse, pa se v tejle temi marsko tud strinja z mano.Seveda, pripadnice tvojega klana ne, dOOh.
In točno tko kot je vanessa napisala, obračaš svoje besede.Na koncu si povedal točno to kar sm povedala jst!Obrača se, da se prepričaš,da res ni nikogar..Torej?Jst se verjetn ne obračam nazaj, če je kšna huda kolesarska rit za mano da jo zagrabm!

sicer pa obračaš al ne, zakaj,zakaj ne..mene konckonceu to sploh en briga.Kristalno jasno je, da je v mrtvi kot pogledat, tko kot je ena plus ena dva in ni tle nobene druge opcije!ti zarad mene delaj kukr čš, drugi pa upam, da mal bolj merkajo in se ne zanašajo na to: "devetnajst let mam izpit in se mi nč ne more narest!"pajade no :roll:
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Dej *purple* nehi že s temi klani. Sam prepir seješ po forumu, kakšni klani neki, enkrat je moj klan, drugič je Jochijev... Odloč se, pa dojam, da tle ni nobenih klanov ampak so samo MNENJA. Đizs :roll:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

pri meni je mrtvi kot in marsikaj drugega avtomatizem, ko pridem do križišča, sploh ne razmišljam, na kaj moram biti pozoren ampak te zadeve avtomatsko počnem...

ne vem, lahko se dogovorimo za en cosmo miting pa se bomo šli malo vozit, pa boste peljale ve pa bom peljal jaz...pa bomo vsi skupaj videli razliko...

ne rečem, da sem dober voznik, niti ne rečem, da ste ve slabe voznice, upam pa si trditi, da je moj način vožnje drugačen (morda bolj varen kljub morda več prekrškom) od vašega...že zaradi izkušenj...

in da še enkrat ponovim...mrtvi kot gledam, avtomatsko. vendar že prej vem, kaj bom v mrtvem kotu videl, ker promet verjetno opazujem širše kot ve...
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^^ ne moreš primerjat človeka k ma vozniško manj ku 1 leto in človeka k ma 19 let.. to bi lahko vedu :wink:
Zaklenjeno