nemorem vam povedat kako ga pogrešam.

osamljena napisal/-a:saj bi pisala sem,ampak se vedno najde kdo ki ima kaj proti. saj sem v bistvu res prevečkrat pisala sem.

osamljena napisal/-a:danes sem izvedela da si piše z drugo. in se mi zdi da sem ga začela sovražit. kar naenkrat ga nočem več videt niti slišat zanj.![]()
a je to dobro ali slabo? trenutno v sebi čutim veliko jeze in še več žalosti
(če rabiš pogovor, mi lahko pošlješ msn na zs
)
ampak očitno že mora biti tako ...
osamljena napisal/-a:danes sem izvedela da si piše z drugo. in se mi zdi da sem ga začela sovražit. kar naenkrat ga nočem več videt niti slišat zanj.![]()
a je to dobro ali slabo? trenutno v sebi čutim veliko jeze in še več žalosti
pa sem mu takrat pisala, pa ga vprašala, če je res, da morem vedet, da grem z življenjem naprej! in mi napiše da ja, in da ni sam kriv če njegovo srce tako hoče! te pa se mi je skoro vtrgalo! jaz pa sem mu sam nazaj napisala, da pa ga moje srce sovraži! in tako sem ga nekaj časa sovražla, ter nato ugotovila da mi to sovraštvo samo psihično še bolj škodi! tako sem potem počasi začela prebolevat! je pa to "sovraštvo" zelo pomagalo pri prebolevanju! prav je da si jezna, sam to jezo iz sebe daj tako, da vdarjaj v pojšter, ker če jo boš v sebi zadrževala bo samo še slabše! pa tudi nebi bilo fajn če bi jo stresala na ljudi,ki niso nič krivi (upam da me razumeš kaj hočem povedat)! čaka te še kr nekaj poti do cilja, ampak si uspešna in močna! le tako naprej!