Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

ne vem če ga še lahko bolj ljubim kot ga. v teh treh letih sem se ful navezala nanj. ko vsaj nebi bila v takem okolju kjer vse prijateljice pristanejo nazaj z bivšim. :(
nemorem vam povedat kako ga pogrešam. :cry:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

osamljena napisal/-a:saj bi pisala sem,ampak se vedno najde kdo ki ima kaj proti. saj sem v bistvu res prevečkrat pisala sem. :(

Heh, nehi s takimi. To je moja najbolj aktivna tema, tk da ti kr piš not, pa bo še bolj aktivna tema pr men (kar se statistike tiče). :)

Sj vem, da ga pogrešaš, amapk tud to bo sčasoma minil. Mogoče ga pogrešaš zarad tega, ker si se nanj navezala, ker si se navadla nanj, da je ob teb, zdj ga pa ni.
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

nimam več moči za nič. rada bi ga prebolela,ampak me vse spominja nanj. zdaj bom še njegovega brata gledala pri nas doma. :( res molim da bo čez čas boljše. ampak trenutno sem v takem okolju da gre vse sam še na slabše. :cry:
hvala vsem za podporo :(
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

glej osamljena boš to preživela! in ko boš, boš videla da ni vse tako črno; čez nekaj časa se boš temu samo še smejala! :D :D

jaz sem bla še v hujši situaciji kot ti: meni je bivši sosed, čez okno ga gledam! in verjemi, da je blo hudo ko sem ga prebolevala, sam se gledala čez okno kdaj pride, kdaj gre! pa njegove starše sem takrat tudi ful videvala...tak da je blo ful hudo! ampak sem preživela, in sem zaj še bolj močna kot sem bla prej! tako da..vse se bo uredilo, boš vidla! vse je z namenom!

pa ti kar piši sem, ker tu smo da si pomagamo! :D :D

KAKI LEPI SONČEK SIJE! :blume:
Uporabniški avatar
MissBig
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MissBig »

tudi jaz se ubadam z bolečim prebolevanjem...

in tale forum je super...

vidim da smo vse prej ali slej na tej točki ko ga je potrebno prebolet..in it naprej...

prekinila sva vse stike, 10.oktobra bo dva meseca..tolko časa še nisva zdržala...težko mi je..komaj se zadržujem da ga ne pokličem ker bi tako rada slišala njegov glas...ampak vem da ne smem....in še vedno upam, da se bo prikazal nekje in rekel da..sm jaz tista prava...pa vem da ne smem misliti tega...prepričujem se da ni on tisti pravi..ma še vedno ne morem verjeti v to...

težko je...res...
Girl power!
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Melani »

zakaj sta pa šla narazen?
Uporabniški avatar
MissBig
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MissBig »

še razčiščujem.(sama pri sebi)....oba sva delala napake..tako pač je pri noro nori ljubezni...

mislim pa da se za vsemi ''kao'' razlogi skriva dejstvo da se ni pripravljen vezati na samo eno osebo...jst pa sm bila več kot pripravljena na vse..z njim...on pa se boji...
Girl power!
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

danes sem izvedela da si piše z drugo. in se mi zdi da sem ga začela sovražit. kar naenkrat ga nočem več videt niti slišat zanj. :(
a je to dobro ali slabo? trenutno v sebi čutim veliko jeze in še več žalosti :(
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

osamljena napisal/-a:danes sem izvedela da si piše z drugo. in se mi zdi da sem ga začela sovražit. kar naenkrat ga nočem več videt niti slišat zanj. :(

po mojih izkušnjah je to dobro. moraš priti do faze, ko ga a) sovražiš, b) se ti gabi. potem je laže iti naprej, vsaj meni je bilo do zdaj vedno tako, čeprav jaz nisem ravno zanesljiv vir, ker pač še nikoli nisem prebolevala česa omembe vrednega. do zdaj :(
ampak meni je pomagalo, če sem na osebi, ki sem jo hotela pozabiti poiskala kaj kar mi res ni bilo všeč. kaj, čemur sem se lahko v tistem trenutku posmehovala (ja vem, ni lepo, ampak meni je pomagalo), ali kaj, zaradi česar sem ga zasovražila. tako sem veliko lažje šla naprej.
ne vem, kaj bo pomagalo tebi, ampak nekako moraš it naprej, resno. že zato, ker je tudi on očitno šel naprej. misli na prihodnost - veliko ribic je še v morju :) (če rabiš pogovor, mi lahko pošlješ msn na zs ;) )

midva sva narazen že 8 dni, danes pa sva se videla po tednu in pol. čuden občutek je, ko si ne dava lupčka ko se zagledava :( ampak očitno že mora biti tako ...
to infinity and beyond!
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

osamljena napisal/-a:danes sem izvedela da si piše z drugo. in se mi zdi da sem ga začela sovražit. kar naenkrat ga nočem več videt niti slišat zanj. :(

to je dobro! no vsaj pri meni je bilo tako! jaz sem po 3 mescih ugotovila, da dečko že ima punco! ja kuj punco si je poisko! :evil: pa sem mu takrat pisala, pa ga vprašala, če je res, da morem vedet, da grem z življenjem naprej! in mi napiše da ja, in da ni sam kriv če njegovo srce tako hoče! te pa se mi je skoro vtrgalo! jaz pa sem mu sam nazaj napisala, da pa ga moje srce sovraži! in tako sem ga nekaj časa sovražla, ter nato ugotovila da mi to sovraštvo samo psihično še bolj škodi! tako sem potem počasi začela prebolevat! je pa to "sovraštvo" zelo pomagalo pri prebolevanju! prav je da si jezna, sam to jezo iz sebe daj tako, da vdarjaj v pojšter, ker če jo boš v sebi zadrževala bo samo še slabše! pa tudi nebi bilo fajn če bi jo stresala na ljudi,ki niso nič krivi (upam da me razumeš kaj hočem povedat)! čaka te še kr nekaj poti do cilja, ampak si uspešna in močna! le tako naprej!
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

joj kako boli... :cry:
kdaj bo tega konec
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

osamljena napisal/-a:joj kako boli... :cry: