Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

ja verjamem in vem kako boli! ampak glej, morala boš naprej! ker verjemi življenje v večnem upanju nima smisla! in tako samo še bolj boli!

tako da optimistično naprej! uspelo ti bo! verjemi v to!
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

saj ne upam več,zato pa toliko bolj boli. cela dva meseca sem upala da še bova nazaj skupajker mi je dajal upanje,zdaj pa sem nehala s tem.če bi me imel res rad bi bila že nazaj skupaj. komaj zdaj sem začela res prebolevat. in upam da bo čez čas boljše.
hvala vsem,ki ste si vzele čas zame. :(
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

*Laura* napisal/-a:draga študentka20, prosim ne tega vzet slabo namerno... saj je res, da če pišeš sem, se izpoveš in to... ampak mogoče bi ti bilo lažje, če bi se izogibala te teme...vsaj za nekaj časa... meni so v zvezi s podobno stvarjo svetovali isto in je delovalo... pa še ta napis na tvoji slikici... te prav vleče v to, da ga pogrešaš... ne vem, no... ampak jaz bi malo razmislila glede tega... ker so ene čist podzavestne finte, ko te potem matrajo...

Vso srečo!

mislim da si me zamenjala z osamljeno! :lol:
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

zdaj vidim da sem se komaj zdaj sprijaznila da nebova več nazaj skupaj,in ne morem vam povedat kako boli. :(
vem da grem enim že na živce,ampak mi pomaga če pišem sem. raje pišem sem kot njemu. :(
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Ne vem, zakaj bi nam šla na živce. No ja, nekaterim sigurno greš, men pa sigurno ne :)
Sicer te pa razumem. Pr men je blo čez teden kar v redu, v četrtek sm bla res vesela, ampak včer je pa pršl vse za mano in sm jokala pomoje eno uro skup. Bojim se, kaj bo zdj med vikendom, k nimam kej za počet, prej sm bla saj v službi. Tko rada bi ga slišala, pa vem, da ga ne smem poklicat.
Dons se mi je o njem sanjal, da je namest mene izbral vse druge ženske, jst sm bla pa nula. Mislm, da mi ni treba poudarjat, da sm se zbudla vsa objokana pa nism mogla več nazaj z aspat. Kr neki :(

osamljena, tud to nas bo minil, boš vidla. Dobr je že to, da si se sprjaznla s tem, da en bosta več skup. Jst se tud še morm.
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

jaz bi še ga vedno rada nazaj. ampak sem se sprijaznila da ne bova več skupaj,ker me on nima več rad. in proti temu nemorem nič. kot pravijo: srcu se neda ukazovat. tako kot jaz svojemu nemorem ukazat da ne smem več trpet zarad njgea,tako on svojem nemore da me naj ima rad.
on se je odločil da nebova več skupaj,in s tem se moram sprijaznit. hvalabogu sem prišla vsaj do te točke da več ne upam,kaj pa če vseeno še bova kdaj skupaj. zdaj bi ga samo rada čimprej pozabila in da ta neznosna bolečina čimprej mine.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Ja, on se je tko odloču in ti morš to sprejet. Prej kot boš to sprejela, prej bo bolš in boš šla lh naprej.
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

študentka20 napisal/-a:
*Laura* napisal/-a:draga študentka20, prosim ne tega vzet slabo namerno... saj je res, da če pišeš sem, se izpoveš in to... ampak mogoče bi ti bilo lažje, če bi se izogibala te teme...vsaj za nekaj časa... meni so v zvezi s podobno stvarjo svetovali isto in je delovalo... pa še ta napis na tvoji slikici... te prav vleče v to, da ga pogrešaš... ne vem, no... ampak jaz bi malo razmislila glede tega... ker so ene čist podzavestne finte, ko te potem matrajo...

Vso srečo!

mislim da si me zamenjala z osamljeno! :lol:

se opravičujem...
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

osamljena napisal/-a:hvalabogu sem prišla vsaj do te točke da več ne upam,kaj pa če vseeno še bova kdaj skupaj. zdaj bi ga samo rada čimprej pozabila in da ta neznosna bolečina čimprej mine.

no vidiš, si že nardila korak naprej! še malo pa boš na cilju! :) :)

men tud ne greš na živce, ker vem kako se počutiš, ker sem sama to preživljala pol leta nazaj! ampak takrat nisem mela nobenga da bi se komu izpovedla (no sem mela kolegico, sam je tud nisem htela ves čas gnjavit!), in sem mu pisala! no te pa je takrat še bol bolelo! zaj pa se še sam smejem! :lol: :lol:
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a linkica »

OSAMLJENA, ne vem, zakaj ne bi smela pisati, ce je tema prav namenjena temu... daj ven vse, jokaj, smej se, poslusaj glasbo... delaj kar te veseli.
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

saj bi pisala sem,ampak se vedno najde kdo ki ima kaj proti. saj sem v bistvu res prevečkrat pisala sem. :(
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Če ti je bolje, ko pises sem, potem pisi. Ne oziraj se na druge.
*Betty*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Betty* »

osamljena napisal/-a:saj bi pisala sem,ampak se vedno najde kdo ki ima kaj proti. saj sem v bistvu res prevečkrat pisala sem. :(
tema je namenjena temu...ce kdo tega ne prenasa, naj ne bere tvojih postov....mislim da se tu vecina strinja
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

trenutno sem ful žalostna. :(
vse kolegice okoli mene so zdaj nazaj z bivšimi. saj jim privoščim ampak me zlo boli. še sestra je imela od mojega bivšega brata in sta šla narazen ampak bosta tudi onidva nazaj skupaj.
*urškica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *urškica* »

osamljena...ful mi je hudo,ko berem tvoje poste...vem kak se počutiš... še hujš pa je tole s tvojo sestro ampak po drugi strani je pa dobr,kr boš dokazala sebi,da si poleg vseh ovir dovolj močna,da ga preboliš...in na koncu te bo to sama otrdilo in ti dalo novo moč...
...drgač pa bodi čimbolj zaposlena, začni se ukvarjati s stvarmi,ki si jih mogoče malo zanemarjala,ko si bila v zvezi...uživaj vsak trenutek in poišči dobre stvari v tem da si samska...predvsem pa se zavedaj, da je bolje,da sta šla narazen, kot pa da bi vsak dan živela z občutkom,da ga bolj ljubiš...

pa ti kr piši v to temo,kr za to je...
vso srečo :bussi: :flower:
Zaklenjeno