Britney Spears
OMG na internetu se je pojavil 8 MINUTNI posnetek 5 pesmi z Albuma CIRKUS
http://www.youtube.com/watch?v=7v5eCREuZNU
OMG ta album bo bomba, pravo darilo za božič.
Womanizer -Top pesem
Cirkus - hawt
Out form under- res res lepa balada
If You Seek Amy - zabavna pesem
Unusual you- spet ena zelo lepa balada
Bravo Britney, album bo sigurno prišel na 1. mesto.

http://www.youtube.com/watch?v=7v5eCREuZNU
OMG ta album bo bomba, pravo darilo za božič.
Womanizer -Top pesem
Cirkus - hawt

Out form under- res res lepa balada
If You Seek Amy - zabavna pesem
Unusual you- spet ena zelo lepa balada
Bravo Britney, album bo sigurno prišel na 1. mesto.

Live every single moment like it''s the last!!!
Končno sem slišala težko pričakovan album.
Pustil me je hladno in razočarano,saj sem pričakovala precej več od Britney,ki jo smatran za eno najbolj karizmatičnih pevk v svetu showbiznisa.Tudi njena glasba mi je bila zelo všeč,čeprav pop ni ravno moja najljubša zvrst.
Edini komad,ki mi je všeč je "Amnesia",baladi sta mi poleg Womanizer všeč,sicer pa
Prav zanima me kako bodo ostali komentirali album.Še vedno pa upam,da mi bo kateri od komadov,padel v uho,ko ga bom večkrat slišala.
Pustil me je hladno in razočarano,saj sem pričakovala precej več od Britney,ki jo smatran za eno najbolj karizmatičnih pevk v svetu showbiznisa.Tudi njena glasba mi je bila zelo všeč,čeprav pop ni ravno moja najljubša zvrst.
Edini komad,ki mi je všeč je "Amnesia",baladi sta mi poleg Womanizer všeč,sicer pa

Prav zanima me kako bodo ostali komentirali album.Še vedno pa upam,da mi bo kateri od komadov,padel v uho,ko ga bom večkrat slišala.
Mene tudi ni navdušil. Večina pesmi mi je sicer OK, ene so mi pa kr neki. Pa tudi js mislim da ga morm še večkrat slišat, da mi bo šel v uho. Js sm mnda tudi preveč pričakovala, ker so tako govorili kako bo dober. Blackout je precej boljši, so govorili da bo to Blackout 2, pa ni. Js sm tudi mislila da bo. Ali pa da bo posnela nekej tako dobrega kot je In The Zone. Mi je pa dobra pesem Circus, pa seveda Out From Under - ful lepa.
Use your head and follow your heart.