jullia_ napisal/-a:zakaj bi pa imel jajca, če je pa zveze konec. mahagonij ima prav, ko je konec iščeš nekaj boljšega, ne pa jokaš pri bivšem na vratih.
faking dvojna merila... če bi kakšna od vas tukaj pisala, da razmišlja o tem, da bi šla do fanta in ga prosila za še eno šanso po tem, ko jo je pustil, bi ji vse zabičale, naj bo doma in se ne ponižuje. guess what, pri tipih je isto. ko je zveze konec, je zanj ravno tako pomembno, da ohrani svoj ponos in gre naprej.
poleg tega pa, kako naj on ve, da ti doma čakaš na rožice in opravičilo (ja, vem da rože niso bistvene), če si ga pa pustila!!
sori, samo meni se zdi veliko bolj ponižujoče, da se opravičuje in prosjači prek smsov kot pa da pride do tebe in poskuša popraviti kar se pač da. razumem, da gre naprej, ampak nekdo ki poskuša nekaj doseči s pošiljanjem smsov za moje pojme ni šel naprej, ane?
poleg tega ga jaz nisem pustila zato ker ga več ne bi marala, ampak zato ker je zajebal situacijo. in zato, če si želi biti spet z mano, bo moral stvari popraviti on, in ne jaz. in tega ne more popravit prek smsa, ker enostavno to ni to. če bi jaz zajebala in bi mi bilo še vedno do njega, verjemi, da bi šla do njega in poskusila popravit, kar sem storila. to se mi niti slučajno ne zdi ponižujoče... če se pa njemu zdi, da se bo ponižal, če bo priznal napako in se potrudil za žensko, ki jo ljubi, potem pa bog pomagaj