Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ok, zgleda da sem si rožice res preveč h srcu vzela :D vzamem nazaj tole z rožicam :D no, vseeno pa je verjetno kje kakšna ki bi točno to rqada, pa ne razume, da pri določenih pač ne gre, ne zanalašč, ampak ker so pač enostavno taki tipi ki ne poštudirajo na to.

se pa strinjam.Prej bi mogu mislt, po toči zvoniti je prepozno, če pač skos napake dela in potem joka.To je brezveze.Potem lahko zvezo preživiš samo ob jebanju in jokcanju :?

No, moj je tud storil napako, ko mi je dal na začetku najine zveze konc, ker pač je bilo vse naenkrat z resno zvezo tumač zanga (prva punca in to).In potem je dobesedno jokal da bi bil rad z mano, čez kakšen mesec.No, seveda preden je zajokal, sem ga že objemala in lupčkala in ga nis spustila iz rok.Pa sva celo noč, rojstni danod prijatelja (žur) prejokala, drugi so se nama pa smejali in nazdravljali najinemu ponovnemu rojstvu :D
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Ko že misliš, da je vsak dan bolš, se vse obrne in je vsak dan sam še slabš. Ah, bedno no ... :?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

PurpleBitch napisal/-a:
punchka napisal/-a:ma kaj so res vsi desci isti :eek:
moj bivši isto... "kaj, pustila si me? nee, daj mi še šanso bla bla bla". ampak nima pa tolk pof**anih jajc, da bi se pripeljal do mene s šopkom (hm, v bistvu bi bilo v redu tudi brez) in pozvonil pri vratih in tudi ko bi mu moja mami rekla da "me ni doma" bi čutil, da laže, in bi se mimo nje zrinil v hišo, pritekel v mojo sobo, se mi opravičil in me prosil naj mu dam še eno priložnost. ampak to se očitno res dogaja samo še v filmih, v resnici pa so od naših vrlih moških ostale le še navadne posrane reve, ki ne znajo drugega kot prosjačit po sms-ih.

hehe tudi mene je to nasmejalo ja...ampak priznamo ali ne, vsaka ženska bi bila tega vesela...če ne kai drugega bi bilo dobro za njen ego :D ...dandanes pa res samo še SMSi in pa MSN...nič na 4 oči...no pač vedno manj je tega...moški res več nimajo "jajc" :)

zakaj bi pa imel jajca, če je pa zveze konec. mahagonij ima prav, ko je konec iščeš nekaj boljšega, ne pa jokaš pri bivšem na vratih.

faking dvojna merila... če bi kakšna od vas tukaj pisala, da razmišlja o tem, da bi šla do fanta in ga prosila za še eno šanso po tem, ko jo je pustil, bi ji vse zabičale, naj bo doma in se ne ponižuje. guess what, pri tipih je isto. ko je zveze konec, je zanj ravno tako pomembno, da ohrani svoj ponos in gre naprej.

poleg tega pa, kako naj on ve, da ti doma čakaš na rožice in opravičilo (ja, vem da rože niso bistvene), če si ga pa pustila!!
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

no angel napisal/-a:Ko že misliš, da je vsak dan bolš, se vse obrne in je vsak dan sam še slabš. Ah, bedno no ... :?

Kaj pa je bilo?
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

Josephina napisal/-a:Kaj pa je bilo?

Hja, konc nečesa lepega, za kar sm verjela, da bi lahk blo spet neki tapravga, neki zares, pa se je izkazalo, da sm še zmeri sam ena naivna budala, ki verjame vsakem že po parih lepih besedah. :? Sam mi je vseen ful hudo za njim ... pa sm že bla nekak ql, ampak zdej pa ne vem kaj mi je, spet isto kot na začetku, zmeri hujš. Pa še zdle ko se bo faks začel, ga bom videvala vsak dan, ker boma letos sošolca. :? Tega me je ful strah, kak bo, ko ga bom mogla gledat in ga bom še težje spravla iz glave ... :(
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Nisi naivna budala, ampak samo punca, ki bi rada nasla svojo ljubezen. Vrjamem, da ti je hudo in da te je strah, kako bo, ko ga bos spet videvala, ampak si dost močna da boš šla tud čez to cez.
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

jullia_ napisal/-a:zakaj bi pa imel jajca, če je pa zveze konec. mahagonij ima prav, ko je konec iščeš nekaj boljšega, ne pa jokaš pri bivšem na vratih.

faking dvojna merila... če bi kakšna od vas tukaj pisala, da razmišlja o tem, da bi šla do fanta in ga prosila za še eno šanso po tem, ko jo je pustil, bi ji vse zabičale, naj bo doma in se ne ponižuje. guess what, pri tipih je isto. ko je zveze konec, je zanj ravno tako pomembno, da ohrani svoj ponos in gre naprej.

poleg tega pa, kako naj on ve, da ti doma čakaš na rožice in opravičilo (ja, vem da rože niso bistvene), če si ga pa pustila!!

sori, samo meni se zdi veliko bolj ponižujoče, da se opravičuje in prosjači prek smsov kot pa da pride do tebe in poskuša popraviti kar se pač da. razumem, da gre naprej, ampak nekdo ki poskuša nekaj doseči s pošiljanjem smsov za moje pojme ni šel naprej, ane?
poleg tega ga jaz nisem pustila zato ker ga več ne bi marala, ampak zato ker je zajebal situacijo. in zato, če si želi biti spet z mano, bo moral stvari popraviti on, in ne jaz. in tega ne more popravit prek smsa, ker enostavno to ni to. če bi jaz zajebala in bi mi bilo še vedno do njega, verjemi, da bi šla do njega in poskusila popravit, kar sem storila. to se mi niti slučajno ne zdi ponižujoče... če se pa njemu zdi, da se bo ponižal, če bo priznal napako in se potrudil za žensko, ki jo ljubi, potem pa bog pomagaj ;)
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

ampak še vseno... zakaj bi se potrudil za žensko, ki ga je pustila? zakaj bi skušal popraviti končano zvezo? opravičiš se po prepiru, trudiš se za nekoga, ki si ga razočaral, ko pa ena od oseb izrazi željo po koncu (kar se manifestira z besedami "konec je"), je pa to pač to.
pač ne razumem poante tega, da nekoga pustiš, potem pa čakaš, da se bo prišel opravičit.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

Josephina, hvala za spodbudne besede. :wink:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Ni kej, ce bos zelela pogovor mi posl ZS
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

jullia_ napisal/-a:ampak še vseno... zakaj bi se potrudil za žensko, ki ga je pustila? zakaj bi skušal popraviti končano zvezo? opravičiš se po prepiru, trudiš se za nekoga, ki si ga razočaral, ko pa ena od oseb izrazi željo po koncu (kar se manifestira z besedami "konec je"), je pa to pač to.
pač ne razumem poante tega, da nekoga pustiš, potem pa čakaš, da se bo prišel opravičit.

maš verjetno prav... samo jaz to nekak sklepam po sebi, ker zase vem, da če bi nekaj zasrala, bi poskusila še enkrat, še zadnjič, nekaj naredit, da bi to popravila. ker se ne morem kar vdat, če nekoga ljubim. pa tud pri drugih stvareh sem takšna, da ne vržem kar tako puške v koruzo. jaz vem, da ne bi odnehala, tudi če bi prišlo do besed "konec je". in zato pač sanjam o tem, da bi bil tak tudi moj bivši, zato da bi vsaj enkrat pokazal, da mu nekaj pomenim, če že prej, dokler sva bila skupaj, ni mogel :( ahh...sweet dreams.
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

pogrešam ga :cry:
ful me mika da bi mu pisala,ampak ne smem :(
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

glej osamljena dovolj si močna, da se boš zadržala in mu ne boš pisala! verjemi v to :)

pa joči, da se boš zjokala ven!
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

sploh ne morem več jokat. :(
v sebi še samo čutim veliko bolečino. čedalje bolj ga pogrešam. :(
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

draga študentka20, prosim ne tega vzet slabo namerno... saj je res, da če pišeš sem, se izpoveš in to... ampak mogoče bi ti bilo lažje, če bi se izogibala te teme...vsaj za nekaj časa... meni so v zvezi s podobno stvarjo svetovali isto in je delovalo... pa še ta napis na tvoji slikici... te prav vleče v to, da ga pogrešaš... ne vem, no... ampak jaz bi malo razmislila glede tega... ker so ene čist podzavestne finte, ko te potem matrajo...

Vso srečo!
Zaklenjeno