*purple* napisal/-a:punchka...se mi zdi, da previsoko ciljaš.ti bi rada rožice, on pa ni tak tip in še poštudira ne na rožice.Oprqavičuje se ti po smsih, ker pač to zna.če je iskreno en rabiš rožic, da ti pove da te ima rad in te prosi odpuščanja.Včasih žebnske preveč hočte in na podlagi tega izgubljate moške.
Moj vem, da nkol nebi pomislu na rože, ker je čist drug tip.Bi pa poslal smsov par, se bi dobila potem bi pa povedal popolnoma iskreno vse kar mu leži na duši.In ni ga lepšega kot to, ko si lahko popolnoma prepričan da nekomu pa res nekej pomeniš.če je pa zajebal, pa je.dokler ni prevaral in kej podobnega je zame, večina oprostliva.
o maj gad, purple, si se obesla na te rožice. to kar sem napisala je bilo v prispodobi, in NE RABIM ROŽ. rabim samo to, da se gospod enkrat zmiga in vzame stvari v svoje roke in mi enkrat za spremembo pokaže, da mu ni vseeno! nisva končala zaradi rožic, če to misliš
s tem odebljenim se pa strinjam, tukaj se skriva tudi ključ do tega, zakaj sva midva končala. namreč fant mi je iz dneva v dan dokazoval, da mu ne pomenim nič več kot prah na cesti, niti najmanjše stvari se mu ni ljubilo naredit, da bi dokazal obratno in popravil stvari. dobesedno z dejanji je prosil, naj končam z njim. pa sem mu izpolnila željo. rajši sama kot pa s tipom, ki me zaj*bava v glavo.
in po tem, ko je imel 1000 priložnosti, da bi stvari popravil z dejanji (ker oprosti, dejanja so meni tista, ki dokazujejo ljubezen, ne pa besede in smsi), in niti ene izmed teh priložnosti ni hotel izkoristiti, pa prileti sms v stilu: "oprosti, ne vem kaj mi je blo, da sem tako prizadel edino osebo ki mi kaj pomeni." in seveda je bil prepričan, da bo ta sms rešil vse. potem pa začudenje, kako da to še kar ne pomaga? hm, ja ne vem, pomoje bi moral mislit prej, in verjamem, da če bi bil tazadnji del smsa resničen, do tega kar mi je počel niti prišlo ne bi.
in o tem govorim - da moški (vsaj moj bivši) očitno mislijo, da lahko rešijo svet z enim smsom, svojih besed pa ne znajo podkrepiti z dejanji, ki so vredna tisočkrat več. rožice tukaj niso bile bistvene