Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a linkica »

meni se pa ne zdi cist nic slabega, ce ima tema veliko strani...

saj nas tudi veliko preboleva in nikoli ne ves tocno, kdaj bo tvoje veze konec... jaz ze nisem pricakovala razhoda. sem upala, da bo on moj edini... ker pac ne das vsakemu tvoje telo in srce in duso. no, sem se zmotila in boljse, da se zjokam... sem nekaj tednov depresivna, to premagam in grem naprej... iskati novega fanta. :razz: enga srcka, ki me bo ljubil, katerega ne bo treba prositi in izsiljevati za njegov cas... da se bo odmaknil od svojih hobijev in zacutil, da bi bil raje v moji druzbi.

punce, GIRL POWER... dajte vse ven. jaz sem ze v fazi jeze. k mi gre vse na zivce. pa pise mi se tud kr velik... sam mi niti ni vsec. me bolj kot ne jezi, da ne da mira. naj dodam se, da se ni prsu nikol k men opraviciti se v tednu do 14 dni. v bistvu si sploh nisem zapomnila, kdaj sem ga pustila. ni nic jokal, me prosil... in mislim, da je to dovolj velik znak, da mu je vseen. sam ne razumem pa, zakaj mi pise.. :evil:
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

zakaj ti piše se sprašuješ!?? zato, ker je pri večini tipov tako,da ko ga jpunca pusti, se mu poruši ego! in tako se počuti manjvrednega! s tem ko ti piše, da bi te rad nazaj (al pač karkoli ti piše) si povečuje ego in če boš šla nazaj k njemu, bo spet najsrečnejši moški na svetu! gre pač za to da tipi ne znajo prenest poraza! to je vsa umetnost!

medtem ko me dekline..smo bol močne in zato lahko gremo naprej z življenjem, ko nas pusti tip, za katerega smo prepričane da je TISTI! :razz: :razz:
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica

študentka20 napisal/-a:zakaj ti piše se sprašuješ!?? zato, ker je pri večini tipov tako,da ko ga jpunca pusti, se mu poruši ego! in tako se počuti manjvrednega! s tem ko ti piše, da bi te rad nazaj (al pač karkoli ti piše) si povečuje ego in če boš šla nazaj k njemu, bo spet najsrečnejši moški na svetu! gre pač za to da tipi ne znajo prenest poraza! to je vsa umetnost!

medtem ko me dekline..smo bol močne in zato lahko gremo naprej z življenjem, ko nas pusti tip, za katerega smo prepričane da je TISTI! :razz: :razz:

menda bo res tako... ceprav on besede zavije v celofan in se dela lepega na tak nacin, da je kao vztrajen... vztrajen v cem? v tipkanju? ha ha. :cool:

hvala studentka! :) :)
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

ni kaj, to je sam realno stanje!:)

lepo močno in samozavestno naprej! :cool: :cool:
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

ma kaj so res vsi desci isti :eek:
moj bivši isto... "kaj, pustila si me? nee, daj mi še šanso bla bla bla". ampak nima pa tolk pof**anih jajc, da bi se pripeljal do mene s šopkom (hm, v bistvu bi bilo v redu tudi brez) in pozvonil pri vratih in tudi ko bi mu moja mami rekla da "me ni doma" bi čutil, da laže, in bi se mimo nje zrinil v hišo, pritekel v mojo sobo, se mi opravičil in me prosil naj mu dam še eno priložnost. ampak to se očitno res dogaja samo še v filmih, v resnici pa so od naših vrlih moških ostale le še navadne posrane reve, ki ne znajo drugega kot prosjačit po sms-ih.
to infinity and beyond!
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

binči :bussi: :bussi: :bussi: :bussi: sej ga ne rabš :) precej očitno je da ti je bolš brez njega...... :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem: :objem:
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica

punchka napisal/-a:ma kaj so res vsi desci isti :eek:
moj bivši isto... "kaj, pustila si me? nee, daj mi še šanso bla bla bla". ampak nima pa tolk pof**anih jajc, da bi se pripeljal do mene s šopkom (hm, v bistvu bi bilo v redu tudi brez) in pozvonil pri vratih in tudi ko bi mu moja mami rekla da "me ni doma" bi čutil, da laže, in bi se mimo nje zrinil v hišo, pritekel v mojo sobo, se mi opravičil in me prosil naj mu dam še eno priložnost. ampak to se očitno res dogaja samo še v filmih, v resnici pa so od naših vrlih moških ostale le še navadne posrane reve, ki ne znajo drugega kot prosjačit po sms-ih.

tapravi moski to sploh ne delajo z zenskami in jim ni treba potem prosjacit... ja, SMSI s zdj neke resilne bilke... reve! :lol: ful si me nasmejala!
Uporabniški avatar
PurpleBitch
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PurpleBitch »

hehe tudi mene je to nasmejalo ja...ampak priznamo ali ne, vsaka ženska bi bila tega vesela...če ne kai drugega bi bilo dobro za njen ego :D ...dandanes pa res samo še SMSi in pa MSN...nič na 4 oči...no pač vedno manj je tega...moški res več nimajo "jajc" :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

eh.. isto je biuši ko sm ga pustila: 2 sms-ja mi je poslav in ko sm obakrat rekla mu je blo useen.. drug biuši mi je dal mir pa šele ko je zvedu da mam druzga.. on je pa nasprotno-preveč težil.. joj sm zbirčna
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objava Napisal/-a keya »

oh, medva z bivšim sva končala pred več kot enim letom - in js ga še vedno nisem prebolela (čeprav se slepim).. no, "mogoče" ima to, da sva bila nazadnje skupaj pred manj kot enim tednom tudi kaj s tem.. nočem da se to neha, včasih mam vsega dost, večino časa mi je pa ql :oops:

vglavnem, bistvo.. ko sva nehala sm ene 2dni jokcala.. pol je blo pa vse ql (ker sva bila pač skos v kontaktu, pa tud skupi pristala vsakič ko sva se vidla)..
potem je pa 1x njega nekaj pičlo (po ene dveh mescih od kar sva končala), ko je bil pijan, da je treba to "končat" & je kao bluzil z eno drugo..
takrat me je pa ruknlo, čist dokonca dotolklo.. js vam ne morm povedat kako je mene vse bolelo takrat, naslednji dan sm bila samo jezna, drug dan pa... koma, katastrofa! cel teden nisem pojedla skoraj dobesedno nič, slabo mi je bilo za znoret, samo ležala sem lahko.. groza vglavnem :cry:

punce, sej bomo tud me 1x našle princa na belem konju ;) :bussi:
Uporabniški avatar
PurpleBitch
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PurpleBitch »

ja podobno pri men :) tudi mene je čist dotolklo...noben ni vedo več kako mi pomagat...ampak sem rabla samo čas...in sama pri sebi sem razčistla...postala sem dovolj močna in naredila konec temu...pa je bilo vse super...zaj pa na vidiku spet nove težave...ahjej...nimam sreče jaz :)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

linkica napisal/-a:

tapravi moski to sploh ne delajo z zenskami in jim ni treba potem prosjacit... ja, SMSI s zdj neke resilne bilke... reve! :lol: ful si me nasmejala!
Tapravi moski oddidejo brez besed, prosjacenje jim je pod castjo. Vedo da bodo itak nasli se boljso zensko.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica

Mahagonij napisal/-a:
linkica napisal/-a:

Tapravi moski oddidejo brez besed, prosjacenje jim je pod castjo. Vedo da bodo itak nasli se boljso zensko.

meni je prav, ce najde boljso... pa upam, da bo do nje boljsi. ampak ne ve pa kaj izgublja... :D sicer pa res TAPRAVI moski znajo z zenskami. in jim sploh ni teba odditi.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

neka čudna dejstva mate vi tole :?
Če tapravi moški zna z žensko, pa bo ženska blesava..Kaj, bo še kar z njo, ker zna z njo?če je človek čuden mu en morš pomagat in ne rabiš ničesar znat.

punchka...se mi zdi, da previsoko ciljaš.ti bi rada rožice, on pa ni tak tip in še poštudira ne na rožice.Oprqavičuje se ti po smsih, ker pač to zna.če je iskreno en rabiš rožic, da ti pove da te ima rad in te prosi odpuščanja.Včasih žebnske preveč hočte in na podlagi tega izgubljate moške.
Moj vem, da nkol nebi pomislu na rože, ker je čist drug tip.Bi pa poslal smsov par, se bi dobila potem bi pa povedal popolnoma iskreno vse kar mu leži na duši.In ni ga lepšega kot to, ko si lahko popolnoma prepričan da nekomu pa res nekej pomeniš.če je pa zajebal, pa je.dokler ni prevaral in kej podobnega je zame, večina oprostliva.
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

*purple* napisal/-a:punchka...se mi zdi, da previsoko ciljaš.ti bi rada rožice, on pa ni tak tip in še poštudira ne na rožice.Oprqavičuje se ti po smsih, ker pač to zna.če je iskreno en rabiš rožic, da ti pove da te ima rad in te prosi odpuščanja.Včasih žebnske preveč hočte in na podlagi tega izgubljate moške.
Moj vem, da nkol nebi pomislu na rože, ker je čist drug tip.Bi pa poslal smsov par, se bi dobila potem bi pa povedal popolnoma iskreno vse kar mu leži na duši.In ni ga lepšega kot to, ko si lahko popolnoma prepričan da nekomu pa res nekej pomeniš.če je pa zajebal, pa je.dokler ni prevaral in kej podobnega je zame, večina oprostliva.

o maj gad, purple, si se obesla na te rožice. to kar sem napisala je bilo v prispodobi, in NE RABIM ROŽ. rabim samo to, da se gospod enkrat zmiga in vzame stvari v svoje roke in mi enkrat za spremembo pokaže, da mu ni vseeno! nisva končala zaradi rožic, če to misliš ;)
s tem odebljenim se pa strinjam, tukaj se skriva tudi ključ do tega, zakaj sva midva končala. namreč fant mi je iz dneva v dan dokazoval, da mu ne pomenim nič več kot prah na cesti, niti najmanjše stvari se mu ni ljubilo naredit, da bi dokazal obratno in popravil stvari. dobesedno z dejanji je prosil, naj končam z njim. pa sem mu izpolnila željo. rajši sama kot pa s tipom, ki me zaj*bava v glavo.
in po tem, ko je imel 1000 priložnosti, da bi stvari popravil z dejanji (ker oprosti, dejanja so meni tista, ki dokazujejo ljubezen, ne pa besede in smsi), in niti ene izmed teh priložnosti ni hotel izkoristiti, pa prileti sms v stilu: "oprosti, ne vem kaj mi je blo, da sem tako prizadel edino osebo ki mi kaj pomeni." in seveda je bil prepričan, da bo ta sms rešil vse. potem pa začudenje, kako da to še kar ne pomaga? hm, ja ne vem, pomoje bi moral mislit prej, in verjamem, da če bi bil tazadnji del smsa resničen, do tega kar mi je počel niti prišlo ne bi.

in o tem govorim - da moški (vsaj moj bivši) očitno mislijo, da lahko rešijo svet z enim smsom, svojih besed pa ne znajo podkrepiti z dejanji, ki so vredna tisočkrat več. rožice tukaj niso bile bistvene ;)
to infinity and beyond!
Zaklenjeno