Ja no pri nekaterih že

sam pomoje je več takšnih, ki so tiho in kaj takega storijo, kot takih, ki okoli širijo namen in potem to nrdijo.. No, anyhow.
-sem vesela za Abby da je dokončala diplomo, kr je bla že mal dosadna s temi priznanji (šala mala

)
-še čakam mentorja, da mi popravljeno diplomco vrne
-dns sm spet sanjala bivšega sošolca joooj, nimam pojma kaj je fora..
-sm lačna
-greva na potepanje po kosilu <3
-mars sladoled ni tok dober
-me ta družinska situacija totalno uničuje, komaj čakam, da enkrat že poči samo da bo kmalu tudi konec tega..pa eprav vem, da ko bo počlo mi bo hitro žal za to željo, ampak ni drugega izhoda..ne morm vrjet sploh, da je tok daleč prišlo..in res ne vem kaj naj nrdim, rabm tisoče nasvetov pa se nobenmu ne upam povedat, ker nočem, da ljudje vejo in nočem se sprijaznit s tem, da ko pride vse ven bo to realen, obstoječ problem, zaenkrat pa se loh še slepim..
-komaj čakam faks spet, te počitnice so nagnusne, leto 2012 je nagnusno
-me zanima kako se bo speljala ta moja študijska situacija, nmorm vrjet, da bom prisiljena mogoče en let dlje študirat čisto zaradi krivde oddelka, mater jim, pa cel point bolonje je, da se manj časa študira, potem pa imbecili niso sposobni uredit študijskega programa do začetka magistrske stopnje faak.
-po drugi strani pa se sprašujem kaj je sploh narobe stem če pač en let dlje študiram, jebiga, sj ta leta naj bi bla najlepša..
It was forever..but it didnt last long..