joj punce kak se mi smilite, ker vem kak vam je, sem bla sama pri tem pol leta nazaj!
glejte moj nasvet je tako ko sem že enkrat napisala:jočite! kadarkoli se vam bo zazdelo! to ful pomaga! pa bincajtev blazino, da jezo izkadiš ven! res pomaga!
pa čeprav vidite vse temno, verjemte da bo sonček posijal tudi za vas! vedno sije, sam zdaj se je malo skril za oblaki!:)
ja vsi pravijo, da fant ni vred naših solz, ampak pol vseen jočemo za njimi!:) ja ne! tako je življenje, polno padcev in vzponov! mogoče se vam zdaj zdi da se vam je svet porušo - ampak se ni! še vedno stoji in se vrti! žal življenje gre naprej in se ne ustavi! vem kak je meni blo, sem htela bit 24 ur zaprta v sobi jokajoča! ampak sem pol ugotovila, da nima smisla!
vsako slabo je za nekaj dobro! in tako tudi konec zveze prinese nekaj dobrega, čeprav tega na začetku ne vidimo! ampak vseeno je! lepo se prepustite toku življenja!
pa ko mate cmok v grlu, zjoči se!!!resnično! potem pa idi nekaj delat! da se zaposliš! karkoli! pa pozitivne misli, in dejstvo, da vas fant ni vreden!
zapomnite si, da vsaka izkušnja, ki nas vrže na tla nas utrdi! vstanemo se še bol močni in pripravljeni na življenje!:):)