Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Lepo, da poveste, kaj mislte :)
Sj sm rekla, zagovarjala ga ne bom, ker niti nimam tazga namena in niti ne vem, zakaj bi ga. Je tak, kakršn je in če to vsebuje tud to, da je pač tok navezan na tastare, pol nj bo pa tko. Jebi ga, sta pač onadva zmagala in ne jst.
Sj bo jutr spet bolš, k bom delala pa se bom s tem zamotla ... vsaj upam :)
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

evo, se še jaz pridružujem :cry:
prvič sva končala že julija, ampak sva bila po dveh dneh spet skupaj. drugič sva končala v nedeljo, in tokrat je mnogo bolj dokončno :( včeraj in predvčerajšnjim sem jokala čisto malo, danes pa že odkar sem budna samo jokam. tako lepo sva se imela včasih. takoj bi ga vzela nazaj, če bi vedela, da bo spet tako lepo kot pred pol leta. ampak vem da ne bo, ne bo se spremenil.
rada bi, da bi naredil nekaj velikega, da bi pokazal, kako mu je žal in kako me ima rad. ampak še nikoli ni naredil česa takega in tudi zdaj ne bo.

kako boli :(
to infinity and beyond!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

punchka :bussi:
Vem, da ti je težko, čist predobr vem to. Ampak bo boljše. To so mi vsi pravl, to mi vsi pravjo in jst jim vrjamem in vem, da bo boljše. Ti pa vrjem meni, da bo. :) Kaj pa je blo sploh narobe pr vama?

Jst pa morm rečt, da se zaenrkat kr v redu držim, čeprou sm mela včer zvečer en 5-minutni napad joka, pa še to sam zato, k me je kliknu na msn-ju. Nekak sm se počas sprjaznla s tem, da pač nisva za skup in da je res bolš, da obupam, predn bom še bolj trpela. ČE mi pa kdaj ponud rešitev, potem pa lahko spet poskusva, če bova še oba za. Ampak mislm, da je bolš, da on najde drugo, jst pa čez neki časa druzga. Trenutno ne rabim nobenga.
Hvala bogu za službo, da nimam časa tok mislt nanj. Samo se bojim, kaj bo čez vikend. Upam, da ne bo vse pršl za mano, ker pol bom v pondelk pršla v službo čist zabuhla :?
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

jagodka85 napisal/-a:punchka :bussi:
Vem, da ti je težko, čist predobr vem to. Ampak bo boljše. To so mi vsi pravl, to mi vsi pravjo in jst jim vrjamem in vem, da bo boljše. Ti pa vrjem meni, da bo. :) Kaj pa je blo sploh narobe pr vama?

hvala :bussi:

narobe je bilo to, da se je cel vikend in še nekaj dni prej obnašal kot da mu ne pomenim nič. pa je imel 1000 priložnosti, da bi popravil vtis, ampak ni izkoristil niti ene. ubistvu je ob vsaki priložnosti še bolj pokazal, da mu visi dol :/ in potem mi je dopizdilo. saj si ne zasluži, da se jočem za njim, ampak enostavno si ne morem pomagat :cry:
to infinity and beyond!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Jokej, če ti pomaga, ne glede na to, al je on tega vredn al ne. Solze čistijo oči in ko se boš zjokala, boš svet okol sebe vidla v lepši luči :)
Sej, če te ni bil vreden, boš to kmal spoznala in bo res precej bolš. Sam a veš kk je, tipi težko pokažejo svoja čustva, ker se pol počutjo kao copate al kaj jst vem, kaj jim je, da ne morjo pokazat, kolk jim nekdo pomen. To mi nikol ne bo jasno.
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Karja »

punchka, u bistvu mava enako situacijo, samo, da sm ga js pustila en teden nazaj... vrjem, d boš kmal dojela, d če se je tko obnašal že ni zate. sploh pa ko mu daješ možnosti on pa samo poslabšuje situacijo, ko pa vid da je konc pa lazi za tabo...

pejt s prjatlcam vn, zjokej se in premisl dobr zakaj si ga pustila, pa ti bo velik laži
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

joj punce kak se mi smilite, ker vem kak vam je, sem bla sama pri tem pol leta nazaj! :cry:

glejte moj nasvet je tako ko sem že enkrat napisala:jočite! kadarkoli se vam bo zazdelo! to ful pomaga! pa bincajtev blazino, da jezo izkadiš ven! res pomaga!

pa čeprav vidite vse temno, verjemte da bo sonček posijal tudi za vas! vedno sije, sam zdaj se je malo skril za oblaki!:)

ja vsi pravijo, da fant ni vred naših solz, ampak pol vseen jočemo za njimi!:) ja ne! tako je življenje, polno padcev in vzponov! mogoče se vam zdaj zdi da se vam je svet porušo - ampak se ni! še vedno stoji in se vrti! žal življenje gre naprej in se ne ustavi! vem kak je meni blo, sem htela bit 24 ur zaprta v sobi jokajoča! ampak sem pol ugotovila, da nima smisla!

vsako slabo je za nekaj dobro! in tako tudi konec zveze prinese nekaj dobrega, čeprav tega na začetku ne vidimo! ampak vseeno je! lepo se prepustite toku življenja!

pa ko mate cmok v grlu, zjoči se!!!resnično! potem pa idi nekaj delat! da se zaposliš! karkoli! pa pozitivne misli, in dejstvo, da vas fant ni vreden!

zapomnite si, da vsaka izkušnja, ki nas vrže na tla nas utrdi! vstanemo se še bol močni in pripravljeni na življenje!:):)
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Joj, čist preveč strani že ma tale tema. :nein:
Drugač pa, se strinjam s študentko20 - res vsak konec prinese neki dobrega, čeprav se to zaveš šele dost časa kasneje. Ampak čez neki časa bomo, ko bomo pogledale nazaj, ugotovile, da to zares drži. Tud js sm že jokala zarad nekoga, ki mi je res pomenu vse na svetu in bi lahk bla do konca življenja z njim, pa si res nism mogla predstavljat, kak ga bom lahk kdaj prebolela, zdej se pa sam še smejim sama seb, ko se spomnem vse za nazaj. Tud zdej mi je hudo za enim, ki sm ga mela rada, ampak hvala bogu nekak normalno živim, ker se zavedam, da bo to vse minilo in da bo zihr spet pršu nekdo boljši. Kdaj pa kdaj me še zmeri zaboli tk da bi kr umrla, sam js se ne dam, verjamem v to, da se bom nekoč tud vsemu temu le še smejala.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

bibi85 napisal/-a:punce, vem da vam je težko, ker sm sama na istem in tudi prebolevam končano vezo.
Trenutno mi gre vredu in se dobr počutim, sam malo se bojim, da ne bi vse skupaj za mano prišlo. Se je kateri to zgodilo, da je bla na začetku ql, poj pa čist out?

Men še ne, se pa bojim, da bo zdj tko. Nočm, da pride do tega, ker pol s tem pridejo še vprašanja domačih in tistih, k me vidjo tako. Tk da tega res ne rabm :nein:
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Čimprej poskusi dati vsa ta čustva iz sebe ven. Ne zadržuj joka, pa bo kasneje najbrž bolje.
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

bibi85 napisal/-a:punce, vem da vam je težko, ker sm sama na istem in tudi prebolevam končano vezo.
Trenutno mi gre vredu in se dobr počutim, sam malo se bojim, da ne bi vse skupaj za mano prišlo. Se je kateri to zgodilo, da je bla na začetku ql, poj pa čist out?

midva sva imela krizo že od četrtka, pa se do nedelje nisem nič jokala. v nedeljo sva končala, ampak sem bila še dokaj uredu, ponedeljek isto, včeraj mi je pa ven udarlo, ker sem se začela končno zavedat da je to res to. in potem sem cel dan hotela skos samo jokat :( danes sem pa sicer žalostna, ampak bo za zdržat zaenkrat. še vedno pa kar ne dojamem, da je to dokončno. pa tako lepo sva se imela včasih :( za temi lepimi časi mi je najbolj hudo, čeprav jih zadnje pol leta ni bilo.
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

Veš kaj Jagodka...tole kar sem prebrala me je pa ne razžalostilo ampak razjezilo! Kako lahko fant star 27 let! tako podleže staršem, da raje uboga njih, kot pa da se bori zate???
Ne rečem, da bi bil star 18 let, ko greš težko na svoje, ko nimaš sredstev, ampak 27?? Pri teh letih sem bila jaz že zdavnaj od doma in še stokrat prej bi bila, če bi imel take scene. Kao imata se rada, u redu fant je, on pa raje pusti tebe, kot pa bi se uprl staršem?
Ma povezanost my ass - to ni nobena povezanost ampak bolestni nadzor staršev nad njegovim življenjem. Ko imaš nekoga rad, mu pustiš, da je srečen na način, kot si želi sam.
Sorry za tale izbruh Jagodka, ampak če se pri 27ih ne zna postavit zase, če raje skensla tebe kot en pofukan "povezan" odnos, potem bodi vesela, da sta prekinila. Kaj boš s človekom, ki ne zna reči ne? Kaj boš s človekom, ki se raje podredi željam drugim, kot pa sledi svoje srce?
Ma dej, jaz bi bla besna, ne pa žalostna....
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

:) Ni se treba nč opravičvat, sej maš po eni strani prou ... al pa po vseh, kaj jst vem. Jezna trenutno ne morm bit, bom pa vrjetn čez neki časa. Trenutno sm v fazi monotonosti ... se ne smejem, ne jokam, nism ne žalostna pa ne vesela, nč pač. Vseen mi je za vse in to je to. Pa sj ne vem, jst ga štekam. Pač tak je in pika. Mu nč ne zamerm.
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

kak je težko prebolevat :cry:
zakaj to tako boli ... :(
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

boli zato, ker ga še imaš vedno rada, in ga ne želiš spustit iz rok! vendar vedi, da te bo ta izkušnja prinesla tudi dosti dobrega, tako da glej pozitivno v prihodnost!:):)
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Zaklenjeno