Ja probaj z letaki-zgubiti nimaš kaj, pa jaz bi še ti svetovala, da pojdi pogledat v zavetišča ali k veterinarju,če jih imate kje v okolici. Mogoče, jo je kdo našel in jo tja peljal.Ali pa sosede vprašaj če jo je kdo videl v zadnjem času.
dajcy napisal/-a:Dej nehajte se kregat pa rajš meni pomagite![]()
Torej pred tednom dni je izginila moja mačka. Bila je zunanje-notranja in tudi, ko je bila zunaj, se je vedno zadrževala v bližini hiše.
V sredo zvečer okrog osmih jo je ati spustil ven, ker je stala pred vrati in mjavkala, kar ponavadi počne, ko hoče ven na wc. In pol je ni blo več nazaj.
Mačka je sterilizirana, torej se gonit ne more.. Kaj bi še lahko bil razlog, da je šla? Ali naj imam še sploh upanje, da se bo vrnila?
Danes bom po naši vasi nalepila letake. Upam, da bo kaj sreče.. Držite pesti
dajcy napisal/-a:In pol je ni blo več nazaj.
Mačka je sterilizirana, torej se gonit ne more.. Kaj bi še lahko bil razlog, da je šla? Ali naj imam še sploh upanje, da se bo vrnila?
*purple* napisal/-a:Probi poklicat v kšno zavetišče v tvoji okolici, če jo je mogoče kdo tja odnesel.
*mala* napisal/-a:Samo, kako pa veš, da je žival izgubljena? Kaj pa če je sam tam ena sosedova mačka, pa se mal potepa okol, pa je to njena vsakodnevna tura?