Hvala Exit, ker mi resnično ne bi uspelo brez nje.
i've got your back gurl :*
* mi je ta forum hecen do amena. res. lz je bil en random dude na forumu, k se mi je zdel kul. a ta tedn sem šla z njegovo familijo na večerjo, da proslavimo, njegovega očeta kličem, da mi nekaj doma porihta, bil pri meni čez vikend... wat

pa da ne omenjat tut saarijarvi...

svašta. hvala bogu, ampak mi je res hecno.
*obupala nad lastnikom. ne bom ga več gnjavila glede polic. tok mi gre na živce, da ga gnjavim že poool leta. mene bi že blo sram. ampak ja. čakam moment, ko se bo gospod spomnil, da mi omeni police, pa bom lahko samo ponosno rekla, da sem sama uredila. jao. JAO.
* sem imela zdaj krajši dopust (beri: podaljšan vikend). KAKO JE PASALO. neverjetno. čisto sem bila sproščena, dobre volje, naspala sem se, videla ogromno ljudi, čilirala... mi je sicer žal, da je tako hitro minilo, ampak sem to nujno potrebovala.
* bom konec meseca imela v varstvu enga kužka, pa malo razmišljam kakšno ceno bi postavila... lastnice ne poznam, in mi je res bv, da to zastonj delam (10 dni jo bom pazila), ampak nimam pojma kaj naj rečem, ko me vpraša glede denarja. a ma kdo kako idejo lol?

* uredila sem potni list, zavarovanje, kupila kvalitetne sandale, naročila torbice za pakiranje, zaščitni žepek za potni list, naročena za cepljenje. zdj sam čakam
* čez vikend sem drugače imela čistko, doma sem zmetala ene 10 vreč starih oblačil (par šlo v humano, ostalo romalo v smeti), stari papirji, stari zvezki.... ugl, neverjetno koliko stvari se mi je nakopičilo... tudi zdaj v ljubljani skos čekiram kaj bi lahko šlo v smeti... v primeru selitve sem ga samo naj* zaradi knjig. ker jih imam res dosti, nov regal, ki sem ga kupila pred kratkim, je namreč že čisto poln.
* naslednjič, ko pridem domov pa se z mamo lotiva še shrambe, ker imam tam shranjene še stare skripte s faksa... to bo še veselo

na koncu bom imela čisto prazno sobo.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”