Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
jagodka in kafrca :bussi:
imate čist prav in bom upoštevala vajin nasvet... življenje gre naprej, ne splača se ga zavrečt, bom poskusila čimbolj uživat samsk life naprej in ko bom pripravljena na kaj več, pač bom in takrat bom šla v novo vezo, čeprav mal dvomim da bo to sploh mogoče, saj ma bivši še kar velik vpliv name in mi velik pomen
imate čist prav in bom upoštevala vajin nasvet... življenje gre naprej, ne splača se ga zavrečt, bom poskusila čimbolj uživat samsk life naprej in ko bom pripravljena na kaj več, pač bom in takrat bom šla v novo vezo, čeprav mal dvomim da bo to sploh mogoče, saj ma bivši še kar velik vpliv name in mi velik pomen
BIBI21 napisal/-a:kafrca, kako si ti prebolela in preživela?
am pr men je blo tak, da se je neki časa use skupi čudno dogajalo, ni mel več časa, nisma se videvala in sm se sprijaznila da bo enkrat itak konec... in ko sma se hotla pogovort, je on stistno prpo in od takrat se sploh nisma slišala... blo mi je ful hudo, večinoma zarad tega, ker si nism predstavlala da se boma tak razšla ... to se je zgodilo nekje maja, potem sm pa tak že izpite mela in sm nekak odmisla, pa vmes sm se še z enim kolegom ful zaštekala, ful sma se pogovarjala in mi je pokazu da so še druge stvari na svetu ... in pol sm nekak se navezala na tega prjatla in z njim dost časa poleg seveda ostalih prjatlov preživlala ...
na koncu sm ugotovila, da mi je ta dejansko postal všeč, ker me je razumel, me poslušal ... ampak ko sma pršla tak daleč, da bi mogoč midva kej mela, je reku da nebi mel resne zveze ... se pravi drugi udarec again ...
zdej se u bistvu ne upam več navezat, ampak samo še spoznavam ljudi in delam kar moram ...
ko se spomnem na njega, mi še zmiri čudn rata, ampak pomislim, da se vse zgodi z razlogom, da mi on ziher ni bil namenjen in da se mi bo itak use obrnal tak kot se mora ... če to pomeni, da me nekje časa sreča z nekom drugim in da je to bla le ena izmed življenjskih preizkušenj, potem tut prav ...
ni te vreden BIBI21! to si moraš dopovedat... in razmišlat o lepih rečeh, najt v vsaki stvari kej dobrega, tut če je trenutno slaba ... taka sm js in zaenkrat mi še ratuje

res pa je, da brez mojih pravih prjatlov tega nebi zmogla, niti slučajno! 3 prjatlcam sm se res izpovedala totalno in kadar me je prijelo, sem jih lahk poklicala in nabijala karkoli... tut k men so pršle in me poslušale, me razvedrile in sm res bla srečna da mam take ludi okol sebe...
vem, kolk to, da se lahk s kom pogovoriš, pomeni osebi, k preboleva... zato js takoj lahk usakga poslušam

tu ti ne more svetovat nekdo, k še v taki situaciji nikol ni biu! tisti te alhk posluša, ampak kej konkretnega ne bo nikol znal povedat ker niti ne more...
tak da če rabiš: veš kje me najdeš

jagodka85, tole, kar se teb dogaja, je že absurdno. Mislim, ne me narobe razumet, ne mislim nč slabga, ampak da enmu človeku pri tolkih letih (ne vem sicer kok je star, ampak mislim da ni pod 20) starši ukazujejo s kom je lahk pa s kom ne ... Res bolano. Pa ko si rekla, da so oni ful povezani pa to ... js ne vem, kak so še zmeri lahk, a on ne vidi da sta ravno onadva tista, ki onesrečujeta in tebe in (verjetno) njega? Sej ne morm verjet, da se lahk kej takega res dogaja ... Ampak je pa tud žalostno, da se jima on ne zmore al ne upa upret, js bi se zihr, pa tud če bi blo treba lagat, bi pa lagala. Da pusti, da vajina zveza propade zarad take bedarije ... Tole se bo mogoče grdo slišalo, ampak mogoče te pa nima dovolj rad, da bi nardil vse, da bi vama uspelo. Ker js vem, da bi se za nekoga, ki bi mi res pomenu vse na svetu, uprla vsemu in vsakemu, pa tud, če bi bli to moji starši. Pa dobr, da bi oni nasprotovali vajini zvezi ker bi bla ti, kaj js vem, narkomanka al pa kej takga, ajde bi razumela, ne pa sam zato, ker si pač mal bolj močna. A on ne vidi, kak je to bolano? Al se pa sam preprosto ne upa upret?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
*_nincy_* napisal/-a:Kafrca kako lepo je prebrati optimističen post.
![]()
Tako kod je ona opisala resnično najlažje preboliš, enostavno moraš se sprijazniti in iti naprej.
hvala

tak sm js poskušala...
jagodka sej se ne morš tak hitro sprijaznit, ampak počas gre

no angel, jst se sploh ne poglabljam v to, ker se mi ne da
Vem, da je bolano, da tko preprečujeta njegovo srečo (zame mi je tk al tk vseen). Me prou zanima, kaj bosta pr naslednji našla, da ne bo prava za njega. mislm, da se sam bojita, da bo šu od doma, ko bo tapravo spoznal. Ne vem. Sj pravm, nikol ne bom štekala tazga odnosa, ker ga mi nimamo. Tud jst sm že marsikdaj lagala, ampak men je to navadn, njemu pa očitno ni. Star je pa 27. Vem, velik preveč, da bi doma lh tk delal z njemu, on se jima pa pusti. Ampak tko pač je, prot tem pa jst res nč ne morm. Sam rada bi vedla, kaj je tisti tapravi razlog, da on ne sme bti z mano. In me res skrbi, da ko bom kej pjana al pa karkol, da bom klicala njegovo mat in ji kej rekla, ker takrat pač največ upam. Sam mu nočm problemov delat, nočm da se kregajo doma, sploh pa ne zarad mene. Ker jst sm si vedno želela bit v taki familiji, kot je on ... ma mir, noben mu ne teži, pa še kregajo se ne ... ni lepšga.
Sj, jst do neke mere spoštujem in razumem njegova starša, sam ne štekam, zakaj mu dajeta take pogoje, k vesta, da jih zaenkrat ne more izpolnt. Res ne štekam tega. pa sej, če ne z mano, bo pa z drugo srečn, k bo bolj "normalna" k pa jst, vsaj kar se izgleda tiče.
kafrca, sj vem, sam pr men bo pomoje še mal trajal, da se sprjaznem s tem in navadm živet brez njega. Ponavadi sva se slišala vsak dan, ko je delu, sva visela na telefonu (zdj bo, če ne druzga, vsaj račun manjši), na msn-ju, ko sva se vidla, sva se mela res lepo. Najin odnos se je zarad mene (vem, da sm bla kriva jst) spremenu v zadnjih dveh mescih. Skoz in povsod sm iskala povod za prepir, podzavestno sm mu iskala druge ženske na netu in mu jih kazala, čeprou sm vedla, da mi ni kul, da mi govori, kok je ta huda pa una pa tretja, jst sm to še vedno delala, zavestno sm ga odrivala stran od sebe. On se pa ni dal. Še zdj ne vem, zakaj je bil z mano tok časa. Ker ni slaba oseba, z lahkoto bi našu drugo, vem da ma velik kolegic, k bi rade ble z njim, on je bil pa z mano. Res mi ni jasn, kk je lh bil z mano tok časa, ker nism čist nč posebnga. Ampak ok, je že vedu, zakaj je temu tako.

Sj, jst do neke mere spoštujem in razumem njegova starša, sam ne štekam, zakaj mu dajeta take pogoje, k vesta, da jih zaenkrat ne more izpolnt. Res ne štekam tega. pa sej, če ne z mano, bo pa z drugo srečn, k bo bolj "normalna" k pa jst, vsaj kar se izgleda tiče.
kafrca, sj vem, sam pr men bo pomoje še mal trajal, da se sprjaznem s tem in navadm živet brez njega. Ponavadi sva se slišala vsak dan, ko je delu, sva visela na telefonu (zdj bo, če ne druzga, vsaj račun manjši), na msn-ju, ko sva se vidla, sva se mela res lepo. Najin odnos se je zarad mene (vem, da sm bla kriva jst) spremenu v zadnjih dveh mescih. Skoz in povsod sm iskala povod za prepir, podzavestno sm mu iskala druge ženske na netu in mu jih kazala, čeprou sm vedla, da mi ni kul, da mi govori, kok je ta huda pa una pa tretja, jst sm to še vedno delala, zavestno sm ga odrivala stran od sebe. On se pa ni dal. Še zdj ne vem, zakaj je bil z mano tok časa. Ker ni slaba oseba, z lahkoto bi našu drugo, vem da ma velik kolegic, k bi rade ble z njim, on je bil pa z mano. Res mi ni jasn, kk je lh bil z mano tok časa, ker nism čist nč posebnga. Ampak ok, je že vedu, zakaj je temu tako.
Js si sploh ne predstavljam kak more bit hudo, da se mata 2 rada, pa ne morta bit skup zarad nečesa tretjega, povrhu vsega še tk neumnega.
Ampak sej to, ko praviš, da se je vajin odnos v zadnjem času spremenil zaradi tebe, je pač posledica vsega, v bistvu je logično da nisi mogla kr tak prenest vsega tega pritiska ... Res škoda za vaju.
Sam če sta njegova starša taka, bosta taka tud vnaprej, zihr bosta pri vsaki neki našla. Pa ne vem kak lahk onadva sodita da nisi taprava za njega, sam na podlagi videza. Lahk bi bla srečna, da je njun sin najdu eno, ki je vredu oseba in ga osrečuje, a bi rajš vidla, da ma eno manenenko, ki ga bo zajebavala v glavo? Joj kak js tega ne morm razumet. Sicer je pa res bolš da niti ne razmišljaš o tem. Ker bolj kot razmišljaš, bolj boli. 

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
Ne, sj razlog sta njegova starša, v to sm 100%. Tko iz njegove kot iz moje strani. In je res, da bosta vrjetno vedno našla pr vsaki kakšno napako, ker se zavedata, da je dost star in da si lahko že ustvar družino, vrjetn ju m isel na to straši. Ne vem. Ju ne štekam in ju nikol ne bom.
Kok mi je blo zdle težko, k sm šla iz službe na avtobusno postajo in sm ga vedno poklciala, dons je pa telefon kr bil tiho. Upam, da me bo ta želja slišat ga kmal minila.
Kok mi je blo zdle težko, k sm šla iz službe na avtobusno postajo in sm ga vedno poklciala, dons je pa telefon kr bil tiho. Upam, da me bo ta želja slišat ga kmal minila.
jah ampak še vedno je kriv on in še vedno je vzrok dejstvo, da je tip pri 27 (!) letih tako fakin' nesamostojen in na starše navezan, da ne more nečesa storit proti njihovi volji.
sej štekam, da se imajo doma radi, mi se imamo tud, pa mnenje svojih staršev v bistvu vedno bolj upoštevam. ampak to takrat, kadar vem da imajo prav. pri takih neumnostih bi pa udarila po mizi.
v glavnem, jst nisem spremenila svojega mnenja, ki sem ga (že ene 5x pomoje) tudi povedala. ti se mi zdiš ena super punca, on je pa navadna mevža. razumem sicer, da ga imaš rada, ampak pomoje si naredila popolnoma prav, ker bi bilo življenje z njim vedno nevzdržno.
sej štekam, da se imajo doma radi, mi se imamo tud, pa mnenje svojih staršev v bistvu vedno bolj upoštevam. ampak to takrat, kadar vem da imajo prav. pri takih neumnostih bi pa udarila po mizi.
v glavnem, jst nisem spremenila svojega mnenja, ki sem ga (že ene 5x pomoje) tudi povedala. ti se mi zdiš ena super punca, on je pa navadna mevža. razumem sicer, da ga imaš rada, ampak pomoje si naredila popolnoma prav, ker bi bilo življenje z njim vedno nevzdržno.