Izpit za avto
*purple* napisal/-a:A to je kmečki upor al kako?![]()
Tearjerker...sm napisala, s katerga primera sm izhajala.In mislm da v podobnih mestecih ni prou dost drugače.Če te tam kjer sm jst opisala, pelje kam dlje porabi že sigurno tisto eno uro časa,pa še to ne prideš drugam kot do mesteca z enim semaforjem, za več semaforjeu pa mislm da zelo težko,da pridš do naprimer Idrije ali Gorice,ker gre enostavno preveč časa.
Pa sej nima zdej vsaka vas svojo avtošolo. Večina se jih kar tam, kjer obiskuje srednjo šolo uči vozit. Mislim da redki nimajo kar nekaj semaforjev, križišč in avtoceste blizu.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*purple* napisal/-a:julija, tud tvoje nebi čist držalo.Ljubljana res ni neko velemesto, ampak obstajajo področja po katerih sem se precej rekdo ali celo nikoli, vozila.In ta področja so zame lih tko nova.
To je logično, saj se tudi jaz ne vozim po čisto vseh ulicah svojega mesta, pa je manjše

Ampak govorim o teh najbolj problematičnih punktih, ala Tomačevo, glavna križišča vpadnicah,... Verjetno je malo Ljubljančanov, ki se še niso čez ta rondo peljali, pa tudi v avtošoli vam ga verjetno v podrobnosti razkažejo

Če pa človeku eno normalno križišče nekje na Viču probleme dela, pa mogoče itak še ne bi smel vozniške dobit, ker izpit konec koncev ni sam sebi namen.
frigg, če si lačen ti žou ne morm pomagat
a je kdo otroški vrtec naučil surfat po internetu?
*mala*, sej vem da nima, vem da nekateri delajo izpite v večjih mestih,kjer se šolajo.Nism rekla nč,predstavila sem samo primer področja, ki pač nima prou dost zajebanih stvari za zvozit, minimalno semaforiziranih križišč, krožnega ki ne igra neke posebne vloge ker ni ne gužve ne nič,ni avtoceste, ipd...
julia.....naša familija se zarad norceu izogiba tomačeuskem rondoju po celi črti, tko da nevem če sem se pred izpitom peljala usega skupej v žiulenju petkrat tam čez
Med izpitom sva šla pa samo dvakrat,tok da ga greva skos.in je biu men lih tko problem in me je tega krožišča še zmer strah.pa ga razumem, ga speljujem normalno, po pravilih, sam kaj k***c če ga polovica folka ne
sicer je pa res, mi smo bolj vajeni ljubljane, tako kot so neljubljančani bolj vajeni svojih cest.

*mala*, sej vem da nima, vem da nekateri delajo izpite v večjih mestih,kjer se šolajo.Nism rekla nč,predstavila sem samo primer področja, ki pač nima prou dost zajebanih stvari za zvozit, minimalno semaforiziranih križišč, krožnega ki ne igra neke posebne vloge ker ni ne gužve ne nič,ni avtoceste, ipd...
julia.....naša familija se zarad norceu izogiba tomačeuskem rondoju po celi črti, tko da nevem če sem se pred izpitom peljala usega skupej v žiulenju petkrat tam čez

Hehe...vidim tvoj post pod temo izpit in vtaknem svoj nos not, da vidim kere norčije spet uganjaš in seveda, kot vedno, nisi me razočarala. Bejba, počasi postajaš zabavna. Le tako naprej. Sem mogla tole napisat, altruistična kot si, boš sigurno vesela, da si mi polepšala večer

Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
*purple* napisal/-a:frigg, če si lačen ti žou ne morm pomagata je kdo otroški vrtec naučil surfat po internetu?
![]()
1. sem vse kar ti nisi. ženska. tko da prosim če pišeš v ženskem spolu (kar se tiče mene)
2. glede lakote bi se dalo razpravljati v drugi temi, glede na to da imam verjetno 3-5krat manj kg. sicer pa nima veze.
zavedati se začni, da če si ogromna ne pomeni da si tudi tako pametna.
-
- Cosmopsiho
.frigg. napisal/-a:*purple* napisal/-a:frigg, če si lačen ti žou ne morm pomagata je kdo otroški vrtec naučil surfat po internetu?
![]()
1. sem vse kar ti nisi. ženska. tko da prosim če pišeš v ženskem spolu (kar se tiče mene)
2. glede lakote bi se dalo razpravljati v drugi temi, glede na to da imam verjetno 3-5krat manj kg. sicer pa nima veze.
zavedati se začni, da če si ogromna ne pomeni da si tudi tako pametna.
Joj, če bi mela vsaj kake pametne argumente fak, kak debilizem. Ker nimaš nič pametnega za povedat se greš spravit na težo ženske. Ravno to pove, da ima verjetno ona 3-5x več pameti kot ti.
It was forever..but it didnt last long..