Zakaj fante privlačijo mlajša dekleta?
-
- Cosmopsiho
Tamala_mrha napisal/-a:Ja saj... kakor komu paše. Vsak človek je zase svet.
Jp. In jst naprimer tud sebe ne vidm z starejšim tipom, ni šans. Z mojim sva isto stara, in mi je tud čist uredu to. Na živce mi gre ko kakšni starejši tipi pametujejo kako sem loh z isto starim tipom

Če bi mela kakšne 10 let starejšiga tipa bi zgledu k pedofil pomoje, ker jst zgledam dost mlajša kot sm u resnic stara

-
- Cosmopsiho
Mene je pa groza, da bi mogla še kdaj met partnerja moje starosti (ne daj bože, mlajšga), trenutno me precej odbija misel na use, kar je mlajše od trideset.
S tem da pr men ne gre za "fotre", ampak moške, ki majo pošlihtan lajf, ga pa usen živijo malček drgač kot "klasični" predstauniki u skupini 30-40 let. Zame dobitna kombinacija
.
S tem da pr men ne gre za "fotre", ampak moške, ki majo pošlihtan lajf, ga pa usen živijo malček drgač kot "klasični" predstauniki u skupini 30-40 let. Zame dobitna kombinacija

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
- Cosmopsiho
Moja sestra je podobnega mnenja. Včasih sta se najini mnenji krešali, danes je že bolje.
S tem, da ona v srednješolskih in študentskih ni imela želje spoznat starejših fantov, ponavadi takih svojih let. Danes je pa malo drugače, ker jih šteje že krepko čez 20 in po izkušnjah sodeč so njeni vrstniki še kar veliki otroci. 

Tamala_mrha napisal/-a:Moja sestra je podobnega mnenja. Včasih sta se najini mnenji krešali, danes je že bolje.S tem, da ona v srednješolskih in študentskih ni imela želje spoznat starejših fantov, ponavadi takih svojih let. Danes je pa malo drugače, ker jih šteje že krepko čez 20 in po izkušnjah sodeč so njeni vrstniki še kar veliki otroci.
Ko je šlo za resne zveze, sm mela starejše partnerje (do zadnje je blo največ pet let razlike), je pa umes blo kr en par mladičeu in takrat se mi je zdel zlo zabauno, ko je dečko serviru 86 letnik

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Ok..zdaj ste prešaltale na varijanto, da dečko naj ne bi bil dosvolj zrel za neko dekle, ki je istih let kakor on.
Torej vzemimo primer 20-25 letnika...dekleta stara toliko kakor on se odločijo za starejše...ampak kaj potem preostane tem dečkotom?
Stare 15 let?
No...saj ni vse tako črno belo...in logično ne razmišljajo vsa dekleta tako
Je pa res, da sem kakšnih par mesecev nazaj šel v neki dokaj znan lokal ali nočni klub kamor zahajajo mladi in plešejo celi večer ali pa ga pijejo.
Skratka grem do garderobe in vprašam nekega mladega fanta kako je kaj noter v klubu in me pogleda in reče...jah zate se bodo našla dekleta jaz sem premlad za njih me sploh ne obrajtajo. Grem jaz noter...in pred seboj zagledam polno nekih najstnic...morda je kakšna štela kaj več kakor 25 po letih (vsaj po moji oceni). Saj, če sem iskren sploh ne znam več oceniti koliko naj bi bila kakšna oseba stara.
No fora je bila v tem, da je dečko prepričanja, da je premlad za ženske(čeprav so njegovih let) saj gledajo in palijo nekako samo na starejše.
Definitivno mislim, da se morda dela tem mladim fantom krivico...malce neprijetno je pričakovati, da bo dečko pri 20 letih imel svoje lastno stanovanje in ne vem kakšen dohodek na mesec.
Morda se jim tudi krivica dela in niso tako frdamano otročji no...vsaj upam, da niso.
Vseeno se mi zdi lepo stati svojemu fantu ali dečkotu ob strani tudi takrat, ko še ni situiran in skupaj hodita po poti življenja in ustvarita nekaj skupaj. Kakor, da si rečeš...kaj se bom s tem ščenetom ukvarjala, ki še nič ni naredil v življenju si bom nekoga našla, ki ima že urejeno življenje in ne bo teh problemov.
Saj ok...definitivno se meni osebno kot moškemu zdi moja vloga poskrbeti, da bo okolje za mojo izbranko kar se da varno tako materijalno kakor čustveno, itd. To imam pač v krvi, da je to moja naloga poskrbeti za to...samo se mi pa vseeno zdi krivica, da se nekim mladim fantom na začetku življenja ne pusti priložnosti.
Nič no...malo sem zabluzil...skratka...ljudje smo si različni..enim so všeč mlajši enim starejši...vsak pa nekako išče..če seveda išče...neko-ga, ki mu bo najbolj ustrezal-a.
Torej vzemimo primer 20-25 letnika...dekleta stara toliko kakor on se odločijo za starejše...ampak kaj potem preostane tem dečkotom?
Stare 15 let?

No...saj ni vse tako črno belo...in logično ne razmišljajo vsa dekleta tako

Je pa res, da sem kakšnih par mesecev nazaj šel v neki dokaj znan lokal ali nočni klub kamor zahajajo mladi in plešejo celi večer ali pa ga pijejo.
Skratka grem do garderobe in vprašam nekega mladega fanta kako je kaj noter v klubu in me pogleda in reče...jah zate se bodo našla dekleta jaz sem premlad za njih me sploh ne obrajtajo. Grem jaz noter...in pred seboj zagledam polno nekih najstnic...morda je kakšna štela kaj več kakor 25 po letih (vsaj po moji oceni). Saj, če sem iskren sploh ne znam več oceniti koliko naj bi bila kakšna oseba stara.

No fora je bila v tem, da je dečko prepričanja, da je premlad za ženske(čeprav so njegovih let) saj gledajo in palijo nekako samo na starejše.
Definitivno mislim, da se morda dela tem mladim fantom krivico...malce neprijetno je pričakovati, da bo dečko pri 20 letih imel svoje lastno stanovanje in ne vem kakšen dohodek na mesec.
Morda se jim tudi krivica dela in niso tako frdamano otročji no...vsaj upam, da niso.
Vseeno se mi zdi lepo stati svojemu fantu ali dečkotu ob strani tudi takrat, ko še ni situiran in skupaj hodita po poti življenja in ustvarita nekaj skupaj. Kakor, da si rečeš...kaj se bom s tem ščenetom ukvarjala, ki še nič ni naredil v življenju si bom nekoga našla, ki ima že urejeno življenje in ne bo teh problemov.
Saj ok...definitivno se meni osebno kot moškemu zdi moja vloga poskrbeti, da bo okolje za mojo izbranko kar se da varno tako materijalno kakor čustveno, itd. To imam pač v krvi, da je to moja naloga poskrbeti za to...samo se mi pa vseeno zdi krivica, da se nekim mladim fantom na začetku življenja ne pusti priložnosti.
Nič no...malo sem zabluzil...skratka...ljudje smo si različni..enim so všeč mlajši enim starejši...vsak pa nekako išče..če seveda išče...neko-ga, ki mu bo najbolj ustrezal-a.
Zadnjič spremenil ryu10kyu, dne 29. Dec. 2008 21:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Jaz se čudno počutim ob misli, da bi mogla met koga mlajšega (že moj je samo eno leto starejši od mene, ampak je pač pri 15 ali 16 ko sva se spoznala bil bolj resen od ostalih in zdaj sem srečna, da je tak).. Poznam pa par, pri katerem je ONA od njega STAREJŠA za 20let.. moja sestrična se misli poročit s 5 let mlajšim, druga sestrična ima resnega fanta, ki je leto mlajši od nje.. je odvisno od človeka do človeka, kdo mu pač odgovarja, nobenemu se ni za čudit in ga napadat, če njemu tak tip veze pač odgovarja 

Zadnjič spremenil Tamarra*, dne 29. Dec. 2008 21:49, skupaj popravljeno 1 krat.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
ryu10kyu napisal/-a:Vseeno se mi zdi lepo stati svojemu fantu ali dečkotu ob strani tudi takrat, ko še ni situiran in skupaj hodita po poti življenja in ustvarita nekaj skupaj.
Men je tud to fajn

Pa sej ne gre za to, da je s tem karkol narobe.
Tko kt je Žuža napisala, njen je lepo, da gresta skupi čez podobno, men recimo, je pa zdej lepš, da je patner večino tega (šolanje, finančna odvisnost, stanovanje, avto, ... in nenazadnje norost mladih let in use tisto, kar to obdobje nosi s sabo) že dou skoz. In mi zato lahko svetuje, kr ve, kako je bit "tm", lahko pomaga, kr se njemu ni treba več ukvarjat s tem. In pa, ja, nekak mi je toplo pr srčku kr sm u takem odnosu večkrat jst tista, k je potrebna "zaščite" (se ne znam izrazt, pa se zdle tut ne bom trudla
).
Tko kt je Žuža napisala, njen je lepo, da gresta skupi čez podobno, men recimo, je pa zdej lepš, da je patner večino tega (šolanje, finančna odvisnost, stanovanje, avto, ... in nenazadnje norost mladih let in use tisto, kar to obdobje nosi s sabo) že dou skoz. In mi zato lahko svetuje, kr ve, kako je bit "tm", lahko pomaga, kr se njemu ni treba več ukvarjat s tem. In pa, ja, nekak mi je toplo pr srčku kr sm u takem odnosu večkrat jst tista, k je potrebna "zaščite" (se ne znam izrazt, pa se zdle tut ne bom trudla

-
- Cosmopsiho
ryu10kyu, tole si zdaj spisal tako, kot da bi bili vsi ali vsaj večina mladostnikov moškega spola samskih, njihove sovrstnice pa poparčkane s starejšimi đeksoni.
V realnem svetu, tam zunaj, vidim pravzaprav več parov, ki so v letih nekako "poglihani", torej istih let (leto, dve, tri gor ali dol). Poznam tudi dosti parov, ki so isto stari, nekateri celo sošolci iz srednješolskih let. In jim čisto lepo znese, ker niso vsi najstniki neresni. 

ŽuŽa napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:[b] In jim čisto lepo znese, ker niso vsi najstniki neresni.
Ja sj, skor ničesar ne mormo posplošit. Tud usi 30-letniki niso resni a ne.
Ok..lahko zaključimo, da se iz tega brez skrbi lahko izzvzame tudi 30 letnike...40 letniki so kul...oni so se pa res že zresnili in uredili življenje...samo potem pride kriza srednjih let, ko se možakarju spegla in se kar naenkrat začne oblačiti v mladostniška oblačila kupi harleya, športni motor ali pa športni avto in skuša obujati spomine na mladost oziroma na neizživeto mladost in sanje, ki jih je gojil v rani mladosti.
Na koncu lahko pridemo tudi do zaključka, da so moški neka čudna bitja, ki imajo stalno neke pubertete...od mladostniške do srednjeletne in starostne pubertete, haha

Mah...kdo sploh rabi desca...samo težave so z njimi...bolje biti samska najmanj problemov...si sama zase nobenemu ni treba umazanih cunj prati in prdenje poslušati, pa tudi na tvju lahko mirno gledaš družinski film ali pa kakšno telenovelo, pa ob tem ne poslušaš njegovega zmrdovanja.

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE