Prvič v življenju si bom kupila original igrico-seveda bodo to Simsi. Namenim kupiti eno od teh-}http://www.bof.si/sl/search.cp2?class=all&q=the+sims, vendar ne vem katero.Ker je full fajn? Premišljujem o Sims Pets. In me zanima...moram imeti naložene že Simse 1, ali 2 da mi bo šlo?
Ker Simse2 imam, vendar jih ne vem naložiti, ker je totalno čudno. Upam, ka pri originalu ne bom imela teh težav.
Na tem linku so eni "deli" Simsov full poceni. To so najbrž dodatki samo,ne?
Moraš met naložene Sims 2, če kupuješ dodatke za Sims 2 in če kupuješ za rčaunalnik, mora bit oznaka na ovitku PC in ne PSP al pa kej druzga. In pol ... ne vem, kaj ti je bolj všeč ... folk spravlat na koliđ, učit kužke pa mucke kk se kej dela, al met sneg v mestu ...
To je vse stvar okusa Lahko se pa men na ZS oglasiš, pa se kej zmenva
imam en priblem. Sem si dol z neta potegnla simse 2 bon vojage pa ne vem kako naprej jih inštalirati .
Tukile je ena slikca mape iz neta.Naj mi kdo pove kaj naj naredim s temi datotekami.
Hvala v naprej!!
prosim če ktera ve...če hočem inštalirat sims pets npr. pa mi inštalira do 99% potem pa ustavi in napiše naj vstavim cd4. Kako naprej? z virutalnim ne gre.
luccka napisal/-a:prosim če ktera ve...če hočem inštalirat sims pets npr. pa mi inštalira do 99% potem pa ustavi in napiše naj vstavim cd4. Kako naprej? z virutalnim ne gre.
Jaz imam isti problem. Potem ko dam not Sims2 cd4 mi ne gre.
Jagodka-danes zjutraj sem ponovno naložila Sims2. Še vedno ne gre. Zdaj pa nisem sigurna kaj mi je B. napisal-da naj ne krekam, ampak naložim dodatke, pa pol? Damn! Saj ok. Ko dam krek mi grejo Simsi, vendar pa ne dodatki.
Ali pa je narobe keri krek dajem gor?
Reku je, da vse nalož, potem pa skrekej samo Bon Voyage. Ker to je zadnji cd, s katerim se špila. Prej se je s Seasons cd-jem oz. dvd-jem špilal, zdj pa Bon Voyag-om.