Sex na javnem mestu?
- Pontifex Maximus
- Kofetarica
- Pontifex Maximus
- Kofetarica
- Pontifex Maximus
- Kofetarica
400€ na osebo? A ni logično da sta dva ki spolno občujeta? Ali se to smatra tudi za une drkadžije, da če ga ujamejo da mu napišejo listek za 400€?
Pa saj seksati v avtu ni javni prostor...je zaseben prostor...jaz mu ne bi odprl vrat policaju...se moram pravno pozanimati kaj to pomeni...verjamem da se da to sebi v prid obrniti. Kajti imamo tudi avtodome...torej če seksaš v avtodomu si tudi v prekršku ali kaj?

Pa saj seksati v avtu ni javni prostor...je zaseben prostor...jaz mu ne bi odprl vrat policaju...se moram pravno pozanimati kaj to pomeni...verjamem da se da to sebi v prid obrniti. Kajti imamo tudi avtodome...torej če seksaš v avtodomu si tudi v prekršku ali kaj?

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
- Cosmopsiho
..Evelyn.. napisal/-a:Pontifex Maximus napisal/-a:jemina napisal/-a:Povsod te lahko zalotijo, samo dokler te ne kakšni policaji je vse kul
Če te jaz zalotim ni kul.Aja, pa nisem policaj
Uf, kaj, boš posilil oba?
Ravno to sem hotela prašat. Ali pa se boš pridružil?

Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- Pontifex Maximus
- Kofetarica
ryu10kyu napisal/-a:400€ na osebo? A ni logično da sta dva ki spolno občujeta? Ali se to smatra tudi za une drkadžije, da če ga ujamejo da mu napišejo listek za 400€?![]()
Pa saj seksati v avtu ni javni prostor...je zaseben prostor...jaz mu ne bi odprl vrat policaju...se moram pravno pozanimati kaj to pomeni...verjamem da se da to sebi v prid obrniti. Kajti imamo tudi avtodome...torej če seksaš v avtodomu si tudi v prekršku ali kaj?![]()
V bistvu če v avtodomu seksaš na kraju, ki ni namenjen kampiranju. No, tu se določene zadeve še mešajo med seboj. Enako velja za spanje v avtomobilu ali tovornjaku. No, ampak to je zopet neki drugi zakon.
Če bi recimo prišel sem, kjer jaz delam in bi parkiral (kar že tako ne smeš, ker je parkirplac privat), pa da bi seksal noter, bi jaz prišel npr. do avtomobila, posvetil noter, potrkal in zahteval, da se odstraniš. Če ne bi hotel odpreti vrat avtomobila, bi ti enostavno spustil gume in nato poklical šefa, našo intervencijo in pa policijo.

- Pontifex Maximus
- Kofetarica
jemina napisal/-a:..Evelyn.. napisal/-a:Pontifex Maximus napisal/-a:jemina napisal/-a:Povsod te lahko zalotijo, samo dokler te ne kakšni policaji je vse kul
Če te jaz zalotim ni kul.Aja, pa nisem policaj
Uf, kaj, boš posilil oba?
Ravno to sem hotela prašat. Ali pa se boš pridružil?
Nope. Nič od tega dvojega. Ravno zadnjič sem imel en primer, pa sta se spokala, ko sem jima rekel, naj se odstranita.
Pač opravljal bi svojo službo.