Men osebno najboljša nanizanka ever!!! Igralska zasedba je res fenomenalna. Michael Scofield res izjemno dobro igra svojo vlogo. Tak tip z matematičnim načinom razmišljanja. Ne govori, razen če ni nujno potrebno. In pri vsem skupaj je blazno kul
John Abruzzi zakon model. Čeprav me je malo razočaral razplet v 2. sezoni, ker sem mislila, da bo njegova zgodba in iskanje fibonaccija osrednje jedro v 2. sezoni... Res škoda.
T-bag: njega je hkrati zanimivo in hkrati neokusno gledat... neprijetna kombinacija

Je taka podrepna muha, ki se ga nikakor ne morejo znebit.
Agent Kellerman --> the best.
Agent Alexander Mahone: ta tip me je v 2. sezoni tok presentil

Model je res zajeban! Zelo inteligenten tip, podobno kot Michael. Zgleda, da je scofield najdu nekoga, ki mu je kos
Vice President Caroline: ful dobr igra vlogo podpredsednice. Pa taka zelo karizmatična deluje.
Stražarji so poglavje zase. Odlični, na čelu seveda z Bellickom.
Je pa tud par antipatičnih vlog kot so:
David 'Tweener": čist tak annoying tip. Naiven mulc, ki misli da je boga za jajca prijel. Mislim da ga čist preveč štitijo.
Veronica mi gre tud na jetra. Skoz ma tak pogled, kot mama, ki pride domov z roditeljskega, kjer je zvedla, da ma njen pridni sinko osem neopravičenih in ukor, ter popravca iz kemije

Čist anitpatična... pa še taka grda usta mi ma.
Edini, ki bi ga v bistvu lahko kar izpustil iz epizod, je un črnc
Franklin ('C-Note'). Tok mi najeda ta model, ker zmeri neki pametuje. Da ne omenjam tist način govora
Ostali so pa res fenomenalni! Nanizanka je čist perfektno izvedena, temo in atmosfera je čist neprimerljiva z Lostom.
10/10