Poznam pa kr nekaj deklin, ki nosijo izključno očala do 5000 in so sveto prepričane, da niso nič slabše ko one iz optike.. Ampak že zdrava pamet ti pove, da za 2000 ne morejo tak kvalitetnih očal nardit ko pa za 20.000..
Pa jaz npr. sploh ne morem več teh očal nosit - ker me je do zdaj še vedno ka sem jih mela na glavi (pa sem jih nosla pred par leti, prznam - pa niti nisem ugotovila, zakaj problemi z učkami dokler mi ni opik namignil) začela glava bolet, oči so me pekle pa sploh leč več nisem mogla nosit, kr so me naenkrat začele full motit, pa učke so me srbele.. Dobr, mam mal bolj občutljive oči, to je res, sam meni je to čist zadosten dokaz, da ta očala niso za na oči, ampak kvečjemu sam za na glavo (na lase - res sam fensi šmensi

Je pa res, da majo v optikah full zasoljene cene (vsaj v mestu)... Jaz si zaj iščem očala, pa ni nič kaj pametnega za neko normalno ceno (ok 20.000).. Če majo vse mal lepše špegle po 40.000, kar pa je res preveč .. Sam še vseen pa sem rajš brez očal kot pa da nosim tista za 2000..