Izpit za avto
Ja jst sm najprej delala izpit v Ljubljani, prvič sem ruknla čist po lastni krivdi, drugič me je pa on ruknu brez kakršnega koli argumenta - reku je, da nisem nardila nobene velke napake, ampak da mu ni všeč moj stil vožnje.
In pol sem popizdila in šla delat izpit v Novo mesto in sm mislila, da bom pa tm en dva tri nardila. Wrong. Se mi zdi, da je tam še težje nardit, ker maš ful več možnosti, da se zmotš - v Ljubljani itak pol vožnje preživiš čakajoč pred semaforji, v NM je pa vožnja bolj "dinamična". Tko da ... mi je kar žal, da nisem vztrajala v LJ, čeprav je po eni strani kul, da sm spoznala ceste v obeh mestih, tko da mi zdej ni panike. 
Pa ful je pomembn, s kakšnim odnosom začneš vozt. Men je blo vse tolk odveč, ker mi vsi že celo življenje govorijo, da sm bolj za mislt, za ročne sposobnosti pa ne (k bi oni vedl
) in pol sm mela skos v glavi, kok sm tupa za vožnjo in me je sam psihiral. Sam sproščeno in pozorno
je treba na vožnjo pa poslušat inštruktorja, pa bo vse kul. 

Pa ful je pomembn, s kakšnim odnosom začneš vozt. Men je blo vse tolk odveč, ker mi vsi že celo življenje govorijo, da sm bolj za mislt, za ročne sposobnosti pa ne (k bi oni vedl

jst mam 23-ga izpitno vožnjo..zdej mam ene 26 ur in se jih bo kr ene 30-32 nabral..jebat ga..je treba en mesc čakat,da prideš na vrsto za izpitno..ure se pa nabirajo..
amm drgač pa kukr je Sofija83 rekla..sproščeno in pozorno..jst sm se sprostila šele zdej enkrat..prej sm bla pa čist čudna za volanom..čist zmedena,če sm nardila eno napako sm pol celo uro same napake delala
zdej je kul...upam,da mi rata
aja mene pa zanima po kolk mate v lj ure vožnje...?
pa še neki..sm zadnč slišala,da mate v lj v avtih neke napravce,da če ti recimo na izpitni inštruktor kej pomaga, da zapiska in pol avtomatsko padeš..
a je to res?
k pr ns tega sploh ni..tud govori se nč o tem,da bi kej uvedl..

amm drgač pa kukr je Sofija83 rekla..sproščeno in pozorno..jst sm se sprostila šele zdej enkrat..prej sm bla pa čist čudna za volanom..čist zmedena,če sm nardila eno napako sm pol celo uro same napake delala

aja mene pa zanima po kolk mate v lj ure vožnje...?
pa še neki..sm zadnč slišala,da mate v lj v avtih neke napravce,da če ti recimo na izpitni inštruktor kej pomaga, da zapiska in pol avtomatsko padeš..

Free your mind...
tjaskaaa napisal/-a:pa še neki..sm zadnč slišala,da mate v lj v avtih neke napravce,da če ti recimo na izpitni inštruktor kej pomaga, da zapiska in pol avtomatsko padeš..![]()
a je to res?
To sem mela tudi jaz notri. Če bi inštruktor pritisnil na katerokoli pedalo bi zapiskalo in avtomatsko padeš, ker se sklepa, da inštruktor to stori, ko je že res meja, da se bi lahko zgodilo trčenje.
Sunshine357 napisal/-a:tjaskaaa napisal/-a:pa še neki..sm zadnč slišala,da mate v lj v avtih neke napravce,da če ti recimo na izpitni inštruktor kej pomaga, da zapiska in pol avtomatsko padeš..![]()
a je to res?
To sem mela tudi jaz notri. Če bi inštruktor pritisnil na katerokoli pedalo bi zapiskalo in avtomatsko padeš, ker se sklepa, da inštruktor to stori, ko je že res meja, da se bi lahko zgodilo trčenje.
ja sej to morjo met vsi avti po zakonu. pa ce izpitmiki ugotovijo da instruktor ni vklopo je tut sranje.
men je pokazu, kak to piska pa je res anojing stvar

Js se že več kot en let spravlam delat izpit pa ga kr še nism šla. CPP pa prvo pomoč sm pa nrdila že 3 leta nazaj. Morm začet in mam tut že AŠ zbrano in oči me bo financeru
... Sam mal morm strah premagat. Me je strah cest (ne sebe, ampak ker vidm kuko drugi vozjo... groza!)

Če nisi del rešitve, si del problema.
Sunshine357 napisal/-a:tjaskaaa napisal/-a:pa še neki..sm zadnč slišala,da mate v lj v avtih neke napravce,da če ti recimo na izpitni inštruktor kej pomaga, da zapiska in pol avtomatsko padeš..![]()
a je to res?
to ima pa sigurno vsaka avto šola...vsaj mora imet...po mojem ti sploh nisi vedela, da ima avto to....to se vklopi na izpitni..in je namenjeno temu, da ti inštruktor ne bi pomagal...saj komisija ga ne vidi v noge....
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
tjaskaaa napisal/-a:pa še neki..sm zadnč slišala,da mate v lj v avtih neke napravce,da če ti recimo na izpitni inštruktor kej pomaga, da zapiska in pol avtomatsko padeš..![]()
a je to res?
[/quote]
to more bit pomoje povsod. jst ne delam u lj pa je tale stvarca vseen zapiskala k sm prvič delala

Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
gemini napisal/-a:tjaskaaa napisal/-a:pa še neki..sm zadnč slišala,da mate v lj v avtih neke napravce,da če ti recimo na izpitni inštruktor kej pomaga, da zapiska in pol avtomatsko padeš..![]()
a je to res?
to more bit pomoje povsod. jst ne delam u lj pa je tale stvarca vseen zapiskala k sm prvič delala

hehe ja pr ns ni:) pa nč okol govort..dokler jst izpita ne nardim:):)
Free your mind...
- armandoxxx
- Sramežljivka
Jz se nebi hvalila,da je glavna piece of cake.če bi delala izpit v Domžalah ali Krškem!!Pol pa pridejo v Ljubljano pa se tresejo pa gužvo delajo!!
Pa itak,da ni isto,če delaš izpit na primorskem ali v Ljubljani.Tudi pri nas so ovinki in ozke ulice poleg semaforjev.
Aja jz sm mela naj inštruktorja,in sm naredila v 39 urah ter iz prve v LJ.,kjer je povprečje 55 ur.Bila sem v avtošoli VOLAN in sm vozila BMW 1.
Aja pa tok mi je biu všeč,da je zdej moj fant
Če rabte dobrga inštruktorja pejte v Volan in iščite Dinota aja pa zaseden je tko,da se ne bojte,da bi vas slučajno otipaval.Kvečem vi njega
Joke!
Pa itak,da ni isto,če delaš izpit na primorskem ali v Ljubljani.Tudi pri nas so ovinki in ozke ulice poleg semaforjev.
Aja jz sm mela naj inštruktorja,in sm naredila v 39 urah ter iz prve v LJ.,kjer je povprečje 55 ur.Bila sem v avtošoli VOLAN in sm vozila BMW 1.
Aja pa tok mi je biu všeč,da je zdej moj fant

Če rabte dobrga inštruktorja pejte v Volan in iščite Dinota aja pa zaseden je tko,da se ne bojte,da bi vas slučajno otipaval.Kvečem vi njega

Zadnjič spremenil nadya, dne 21. Jan. 2006 11:30, skupaj popravljeno 3 krat.