men gre pa na žiuce, da zmer neki zavlačuje
recimo, da sva zmenjena s kšnim kolegom, se on vedno tri minute pred dogovorjeno uro, še u postlo uleže (če sva doma) izljubi tist njegou poušter pa kouter, jst u bundi čakam u sob k mal motena, on se mi pa smeje u glavo in se dela norca

Ok, kdaj me pač ne prprav do žiučnosti, ampak kdaj mi pa s tem zna tok fajn žiuc počt, da groza.in ker seveda pol prpl rata tečna ko drek, je še slajše jo jebat u glavo preostanek dneva ali večera :fight:
na žiuce mi gre tud to, da use prelaga na zadnji moment.recimo hervis ma že ceu mesec to akcijo, kjer kupš dvoje, tretje pa dobiš zastonj in akcija se izteče tretjega.No in midva greva jutr, res tazadn dan to kupvat, tko da bo spet ceu halo pol če noujo mel kšnih številk zanga tapravih.
in še ena stvar, ki ve d ami gre na žiuce in me zanalašč zajebava; skos mi naprej meče kao enga namišljenga mojga ljubimca in pol usak tatret pogovor po telefonu zalne z : "aha, zdej te pa mam", aaaaaaaaaaaaaa ,grrrrr. In pol se jst razpisdim lih tok, da mi pove kok sm simpatična.ma bejž nekam!
in ignoranca mi gre na žiuce, ko se skregava.čeprou sm se jo jst navadla od njega in ga je kr precej začel mott, ko ga jst ignoriram.haha Miško, zdej pa maš!