Pizza

Gurmanski užitki.
Odgovori

A radi jeste pizzo?

DA
411
95%
NE
22
5%

Skupaj glasov: 433

°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 16. Jan. 2010 22:39, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ Js pa čist brez pelatou. :D
Uporabniški avatar
andrejav88
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a andrejav88 »

Jaz sem ravno dans jedla pico :D Obožujem pico, običajno pa jem klasično pico.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Meni pa je najbolj smešno to, da pridem u picerijo z namenom, da bi sprobala kaj novega, a se mi vedno nekje zalomi (ali pa od toliko izbire nevem več, kje se me drži glava) in na koncu spet pristanem na klasični :D
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 16. Jan. 2010 22:39, skupaj popravljeno 1 krat.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

^^Lol, ampak veš, kako mene to res moti! Najprej sm tko neodločna in usa napaljena, da bom jedla neki waaaw, potem pa kr PAF, nč pametnega (al pa je krivo to, ker ti natakarji tko nestrpno čakajo, da boš kej naroču)... Se kr zamorim in s tistim žalostnim glasom rečem kelnarju: "Eno klasično!" :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Aja, pa moja pice je obvezno brez dodanega kečapa in z tono Tabascota in popra :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Mm, jst mam tud rada pico. Sicer samo in striktno margarito, ostale so mi ogabne.
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

sončk napisal/-a:Mm, jst mam tud rada pico. Sicer samo in striktno margarito, ostale so mi ogabne.
Jaz se tudi vedno odločim za margarito...
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

js sem ene 4 leta jedla SAMO margarito (sem vegeterijanka), ki mi je ful dobra, ampak zdej sem odkrila neki se boljsega - margarita s papriko in cebulo..njami..zdej pa vedno to jem :D drugace mi niso dobre pice s prevec dodatki...
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Ful rada jem mehiško, al pa margerito (s čebulo, zeleno papriko in koruzo). Kake druge sorte mi pa nekak niso povšeči.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

Najraj mam pico narejeno doma, zuni mi sploh niso dobre. Zdej sem še testo začela sama delat in je res ful dobra. Če pa že gremo kdaj ven pa obvezno na Grad Kodeljevo, kjer so iz polnozrnate moke in z mocarelo in res božansko dobre. (čeprav nazadnje je bila k podplat, samo smo ugotovil, da so še enga picopeka najel in očitno še ne zna, bomo samo še pri "našmu" naročal)
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Pizza se mi 'zlušta' mogoče 3,4x v celem letu. Nekako nisem preveč navajena na tako hrano :) če jem, jem pizzo s šunko, sirom, gobicami in v sredini še eno jajčko :D ne maram pa kečapa :roll:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

Men je neki najbolj ogabnega kar me loh doleti, kečap na pici. :tot: Pelati forever. :) Pravzaprav mam rada debelo testo in veliiik pelatov pa bog ne dej preveč sira.
Najboljše so seveda iz ta prave kmečke peči (ful mam lepe spomine k smo pr očetu delal pice in jih pekli v krušni peči-najboljše pice kar sem jih kdaj jedla!).
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

Poison Girl napisal/-a:Men je neki najbolj ogabnega kar me loh doleti, kečap na pici. :tot: Pelati forever. :)

Oh ja, pelati forever! :D Kečap :o

In tud men je najbolša pica, ki jo nrdim jst doma (al pa mami, sej mava isti način)..k lahko dam gor točno tist kar hočm & točno tolk k hočm ;)
Odgovori