Pizza
-
- Kofetarica
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 16. Jan. 2010 22:39, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
- andrejav88
- Komunikatorka
-
- Kofetarica
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 16. Jan. 2010 22:39, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Kofetarica
Najraj mam pico narejeno doma, zuni mi sploh niso dobre. Zdej sem še testo začela sama delat in je res ful dobra. Če pa že gremo kdaj ven pa obvezno na Grad Kodeljevo, kjer so iz polnozrnate moke in z mocarelo in res božansko dobre. (čeprav nazadnje je bila k podplat, samo smo ugotovil, da so še enga picopeka najel in očitno še ne zna, bomo samo še pri "našmu" naročal)
-
- Kofetarica
Men je neki najbolj ogabnega kar me loh doleti, kečap na pici.
Pelati forever.
Pravzaprav mam rada debelo testo in veliiik pelatov pa bog ne dej preveč sira.
Najboljše so seveda iz ta prave kmečke peči (ful mam lepe spomine k smo pr očetu delal pice in jih pekli v krušni peči-najboljše pice kar sem jih kdaj jedla!).

Najboljše so seveda iz ta prave kmečke peči (ful mam lepe spomine k smo pr očetu delal pice in jih pekli v krušni peči-najboljše pice kar sem jih kdaj jedla!).
-
- Kofetarica
Poison Girl napisal/-a:Men je neki najbolj ogabnega kar me loh doleti, kečap na pici.Pelati forever.
![]()
Oh ja, pelati forever!

In tud men je najbolša pica, ki jo nrdim jst doma (al pa mami, sej mava isti način)..k lahko dam gor točno tist kar hočm & točno tolk k hočm