Seks za denar? Da ali ne?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali ste že sexali za denar?

Da
24
5%
Ne, niti nikoli ne bom
370
81%
Ne, vendar želim poskusiti
60
13%

Skupaj glasov: 454

pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a pohorc »

White_Widow napisal/-a:pohorc, in kaj je narobe, če bi tipu ITAK pušila ku*ac, pa sem zraven še uzela dnar, ker ga je ponuju? si fouš, ker ga teb nobena noče, pa če ji plačaš 100€? :roll:
in ja, sem kupla, ne ravno WW, ampak neki podobnega..in sva skupi skadila. bolje to, kot pa pričakovat od nekoga, da me bo začel med rad, zato ker širim noge...ali pa se to tebi dogaja, pa zato kurcaš druge?

Ne, sej ni problema, fajn, da si še zaslužila zraven. Jaz ti pa ne bi rabil nič plačati, ker sodeč po napisanem, bi ga sama hitro vzela v usta. Joint bi bil izgleda dovolj. :lol:
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

hahahha, kaka dva zadnja posta. pohorc, ti si faca. :D
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Pohorc zadrži se z žaljivkami, svoje mnenje lahko poveš tudi brez tega.

To velja tudi za ostale, nadaljujte pogovor z malce lepšim tonom.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

Džeki napisal/-a:.
Zakaj bi moški ženski sploh razlagal svoja pričakovanja že pred prvim seksom? To bi bil čisti strel v koleno.

Konec koncev, kaj imamo sploh moški s tem, da ženske (večinoma) po seksu pričakujete, da bo že kar veza?

To pa je nategovanje. Ravno, ker vecina tipov razmislja podobno, so tudi nekatere zenske ratale materijalistke.

Ce si en moski ne zeli obveznosti, lahko komot gre k prostitutki ali zbere kaksno punco, ki razmislja njemu podobno.

.
browneyes
Debatorica
Debatorica

točno tako.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

hehe pohorc :respekt:

carrie_ (šele zdej vidim oni post) tip ni bil fer da ti je to naredil. lahko bi vsaj prej povedal da se ne misli čustveno vezat. edin ne razumem, zakaj si se šla še 2krat potem sexat?

se pa dogaja velik tega, pač to so jebači, tipi ki bojo vedn imeli "oboževalke" okoli sebe.

džeki, to je res, pač stil, videz je treba met. ampak vseen, tudi na zunaj se vidi kakšen je človek. saj se že po obnašanju lahko mal prepozna osebnost človeka, že stil..

pa še neki mi je čudn. pač pravite, danes se je, kot je rekel pohorc, fukat uzuni kot zajci moderno. mi pa ni jasno, zakaj pa ko puncam "zapaše" resna zveza, je pa vsak sex kjer ni čustev nekaj umazanega.. kje so bili ti občutki, ko so se "izživele"?

EDIT: to da punca pusti tipa ker ni bogat/ni najboljši v sexu ipd. se mi ne zdi nič manj nedolžno kot če jebač izkoristi punco. meni se oboje zdi bolano. s tem da se očitno prva stvar precej bolj tolerira kot slednja.
Zadnjič spremenil slovenc79, dne 01. Maj. 2012 23:59, skupaj popravljeno 1 krat.
hej norci :)
browneyes
Debatorica
Debatorica

šla je potem še dvakrat sexat z njim, ker je najbrž hotela probati, če lahko to fura in na tak način sexa, pa je videla, da ne more, ker so ji skoz njegove besede šle po glavi in je vedela, da pričakuje več od njega.

pomoje je rešitev, da vsakega tipa pač prej vprašaš, kaj sploh išče, če sam ne pove. ker tako po občutku, je težko rečt, kaj za nekoga neka stvar pomeni in pelje... ker očitno so taki, ki lahko tudi več mesecev s tabo hodijo samo na pijače in v kino, a jim je vseeno cilj samo sex. da se nekomu da vlagati čas v to, pa tudi ne razumem, ker tudi sama vidim, kako enostavno nekateri dobijo sex po klubih, samo oblečt se moreš, kot da imaš ful denarja in se ponosno držati pri šanku.

dejansko zastonj kurb je ogromno. sploh za privlačne tipe. sem opazila, da so to prav taki krogi ljudi, kjer se podoben folk najde med sabo in dejansko je ogromno žensk, ki se jim gre tudi samo za sex, ne komplicirajo in nimajo pomešanih pojmov, da bodo s sexom koga pridobile.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

ja, ampak zlagati se res ni težko. jebaču pa še posebej ne.

mislim da če dovolj spoznaš nekoga se ne bo to zgodilo. in mislim spoznaš, ne mislim koliko časa ga poznaš, ampak kako se ti odpre, kako pokaže kaj si želi v zvezi. če ves čas samo sprašuje in namiguje na sex jasno da nekaj ne bo v redu.

je pa tako, carrie_ če se zgodi, se pač zgodi. nisi nič kriva in se nimaš nič za krivo ali umazano počutiti. pač ena izkušnja več, kaj se lahko zgodi..

sam (in mislim da večina drugih tipov ki si želijo kej resnega) precej raje spoznam tako punco, kot pa eno ki se je "znorela" in ji je zdaj kapnilo da hoče resno zvezo.
hej norci :)
browneyes
Debatorica
Debatorica

mislim, da so tipi dokaj odkriti v svojih namenih, če direktno vprašaš.
vsaj jaz imam precej tudi takih izkušenj,da so brez problema povedali, da se jim gre samo za sex in so potem poiskali sebi primerne, poročene, zasedene, starejše oz. nasploh take, ki so tudi iskale samo to. pomoje tudi ena ženska, ki je čustveno potešena (v zvezi) se lahko lažje spušča v tak odnos, kje se gre samo za goli sex. samske vedno iščejo tudi zvezo.

to kar se je zgodilo carrie pa tudi meni, je v bistvu zelo poniževalno. ko te tip postavi na tak nizek položaj. ona se je v sex spustila z drugačnimi pričakovanji in nameni, če pa pričakovanj ne bi smela imeti, se pa to prej pove. tako se potem lahko odločiš, ali se ti zdi vredno spustit v sex s takim tipom, samo zaradi sexa in brez kakih obžalovanj.
Heruur
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Heruur »

Džeki napisal/-a:Bi ti hodil s prostitutko? Bi ti bilo vseeno, da je prostitutka?

Ne in ne. Ne bi pa hodil niti z žensko, ki dela 8 ur vsak dan za minimalca. Obe imata preveč drugačno mentaliteto od tiste, ki jo iščem pri ženski. Edina razlika je, da je prostitutka vsaj finančno preskrbljena in če ni neumna na koncu ostane bistveno bolj zdrava, kot "poštena delavka", ki ima pri 40 po možnosti uničen hrbet, karpalni tunel pa še kaj :P

Ženske pač prostitutk ne marajo, ker so kao nelojalna konkurenca. Moški pa zato, ker jim pred oči postavijo dejstvo, da so pravzaprav nemočni pred potrebo po seksu. In tudi če se ji uspešno uprejo, še zmeraj imajo v glavi, da se morajo temu načrtno upirati.

No, seveda obstaja tudi nekaj procentov žensk in moških, ki to pač jemljejo kot še en poklic.
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a maniac »

Ne se hecat, Heruur. Prostitutke konkurenca? Kaj točno lahko ponudijo moškim drugega kot tisto, kar ima itak vsaka ženska? Se mi zdi, da je sosedova Micka večja konkurenca od ene uvožene Ukrajinke.

Jaz proti prostitutkam nimam nič, imam pa precej proti prostituciji in njenim uporabnikom. Tukaj očitno vsi pozabljate, da se večina žensk ukvarja s tem pod prisilo in v bistvu sploh ne gre za dobičkonosen posel ali užitek, ob katerem mimogrede še malo zasužijo. In medtem ko se mi prostitutke ne gnusijo, se mi grozno gnusijo tipi, ki hodijo k njim, ker to smatram kot spolno zlorabljanje, podpiranje trgovine z ljudmi ipd.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

pohorc napisal/-a:Enim nam je večji užitek spati z nekom, s katerim dejansko čutiš neko kemijo, s komer imaš nek odnos, pa da nekako verjameš, da je vsaj čist in da se ne goni okoli. Jaz za sebe vem, da ga ne vtikam v vsako luknjo, pa sem moški. Ker tole, kar se vi greste, da se jebete po partijih ko zajci, je po moje čisti ego booster. Kaka potreba, lepo te prosim, sej si odrasla in se znaš zadovoljit.

ne poznam osebe, ki ji ne bi bil mnogo boljš sex s partnerjem. ampak vsak pač ne skoči v razmerje s prvo osebo ki se ponudi. prav tako je v ogromni meri takih odnosov, ki ne temeljijo na razmerju prisotna kemija, problem čistosti se reši z uporabo ustrezne zaščite. iz tvojega posta veje totalni seksizem in me žalosti, da je dandanes to še tako prisotno. potem pa se najdejo bejbe (ki jih niti ni malo) ki zaradi takega (kvazi moralnega) pritiska po končanem razmerju še vedno seksajo z bivšim ker njim pač cifra ne raste. ali so pa cele tečne in nasršene, ker bi, pa si ne upajo, da ne bodo sosedi kaj rekli...

@ slovenc: od kje ti ideje, da je sex brez čustev po 'znorenju' umazan? gre samo za individualno odločitev posameznice, da pač ne bo več sexala z osebo do katere ne goji določenih čustev.

osebno mi na kraj pameti ne pade, da bi od osebe s katero bi želela seksat zahtevala denar. ne razumem tega koncepta, razen če se oseba s tem profesionalno ukvarja, torej je prostitutka. vem pa, da se ženska, ki se za seks odloči iz napačnih vzgibov - sredstvo za pridobiti partnerjevo naklonjenost - na koncu počuti izrabljeno, če ni dosegla želenega cilja (kar si upam trditi, da drži v primeru carrie_, glede na to, da je še 2x seksala z istim fantom potem, ko ji je že povedal da ne bo nič iz razmerja in se po vsakem seksu počutila še bolj gnilo).

če seksaš z nekom, ker si tega preprosto želiš, ne glede na outcome, potem tega problema (skoraj sigurno) ni, niti želje po denarni protiuslugi.
Vsak raj ima svojo kačo.
browneyes
Debatorica
Debatorica

a je tebe kdo kdaj poseksal kot da si prostitutka?
(ne govorim tukaj o odnosu po sexu in o tem, da ni potem zveze)
če te ni, potem ne razumeš potrebe po denarni protiuslugi.
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a pohorc »

s0nckic4 napisal/-a:
pohorc napisal/-a:Enim nam je večji užitek spati z nekom, s katerim dejansko čutiš neko kemijo, s komer imaš nek odnos, pa da nekako verjameš, da je vsaj čist in da se ne goni okoli. Jaz za sebe vem, da ga ne vtikam v vsako luknjo, pa sem moški. Ker tole, kar se vi greste, da se jebete po partijih ko zajci, je po moje čisti ego booster. Kaka potreba, lepo te prosim, sej si odrasla in se znaš zadovoljit.

ne poznam osebe, ki ji ne bi bil mnogo boljš sex s partnerjem. ampak vsak pač ne skoči v razmerje s prvo osebo ki se ponudi. prav tako je v ogromni meri takih odnosov, ki ne temeljijo na razmerju prisotna kemija, problem čistosti se reši z uporabo ustrezne zaščite. iz tvojega posta veje totalni seksizem in me žalosti, da je dandanes to še tako prisotno. potem pa se najdejo bejbe (ki jih niti ni malo) ki zaradi takega (kvazi moralnega) pritiska po končanem razmerju še vedno seksajo z bivšim ker njim pač cifra ne raste. ali so pa cele tečne in nasršene, ker bi, pa si ne upajo, da ne bodo sosedi kaj rekli...

Ojoj, kakšni izgovori. Vsak ne skoči v razmerje s prvo osebo, ki se mu ponudi, a v posteljo pa? Kakšni pa so odnosi, v katerih ni prisotne nobene kemije? To je dobesedno izkoriščanje drug drugega za neke osebne frustracije. Glede zaščite najbrž misliš na kondome ... Meni se dobesedno smilijo moški, ki iščejo zunaj ženske in jih pikajo s kondomi. Lepo te prosim. Kaj pa imaš od tega? Zmočiš si dlan, jo daš na radiator in imaš boljši filing kot seks s kondomom. :D Sploh pa to, da se ti nekdo ponuja ... Sem spoznal eno res hudo, je prišla k meni, se vrgla na kavč, bum, hlačke dol, noge narazen in "pridi". Sem jo samo gledal. Daj nehaj, pa to mora bit igra, ženska te mora znati zapeljati, mora te imeti na distanci, da si jo dejansko zaželiš. Zapelji me kot ženska, ne pa kot šmrklja.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

pohorc napisal/-a: Ojoj, kakšni izgovori.

Meni se zdi pa ta beseda totalno neprimerna in nepotrebna pri takih temah o osebnem mišljenju in ravnanju. Nikomur se ni treba zagovarjat ali izgovarjat pred drugimi, pač ti delaj po svoje, oni bodo pa po svoje, res škoda časa in energije za vtikanje v njihove intimne navade :wink: Izgovori komu? A tebi, ki si univerzalno merilo za ustreznost ravnanja vseh ljudi al pa npr. pri spovedi, ker je tako ravnanje umazano in napačno? :D Meni tudi ne bi padlo na pamet se kakorkoli zapletat z osebo, s katero ne bi prej vzpostavila drugačne vezi, ampak mi tudi ne pade na pamet obsojat ljudi, ki jim to ustreza, smo si pač različni. :)
Odgovori