pohorc napisal/-a:Enim nam je večji užitek spati z nekom, s katerim dejansko čutiš neko kemijo, s komer imaš nek odnos, pa da nekako verjameš, da je vsaj čist in da se ne goni okoli. Jaz za sebe vem, da ga ne vtikam v vsako luknjo, pa sem moški. Ker tole, kar se vi greste, da se jebete po partijih ko zajci, je po moje čisti ego booster. Kaka potreba, lepo te prosim, sej si odrasla in se znaš zadovoljit.
ne poznam osebe, ki ji ne bi bil mnogo boljš sex s partnerjem. ampak vsak pač ne skoči v razmerje s prvo osebo ki se ponudi. prav tako je v ogromni meri takih odnosov, ki ne temeljijo na razmerju prisotna kemija, problem čistosti se reši z uporabo ustrezne zaščite. iz tvojega posta veje totalni seksizem in me žalosti, da je dandanes to še tako prisotno. potem pa se najdejo bejbe (ki jih niti ni malo) ki zaradi takega (kvazi moralnega) pritiska po končanem razmerju še vedno seksajo z bivšim ker njim pač cifra ne raste. ali so pa cele tečne in nasršene, ker bi, pa si ne upajo, da ne bodo sosedi kaj rekli...
@ slovenc: od kje ti ideje, da je sex brez čustev po 'znorenju' umazan? gre samo za individualno odločitev posameznice, da pač ne bo več sexala z osebo do katere ne goji določenih čustev.
osebno mi na kraj pameti ne pade, da bi od osebe s katero bi želela seksat zahtevala denar. ne razumem tega koncepta, razen če se oseba s tem profesionalno ukvarja, torej je prostitutka. vem pa, da se ženska, ki se za seks odloči iz napačnih vzgibov - sredstvo za pridobiti partnerjevo naklonjenost - na koncu počuti izrabljeno, če ni dosegla želenega cilja (kar si upam trditi, da drži v primeru carrie_, glede na to, da je še 2x seksala z istim fantom potem, ko ji je že povedal da ne bo nič iz razmerja in se po vsakem seksu počutila še bolj gnilo).
če seksaš z nekom, ker si tega preprosto želiš, ne glede na outcome, potem tega problema (skoraj sigurno) ni, niti želje po denarni protiuslugi.