Sem mislila, da sem že napisala v to temo kaj je blo pri meni. Mislim, da cca. 2 meseca nazaj se je zgodilo. Prišel je njegov oče in je šel dol pred hišo. Jaz sem prišla v spalnico in zagledam njegov mobitel na nočni omarici...nekaj me je zvilo in sm šla do mobitela ter kar začela brati njegove sms-e...skor me je kap, ko sem prebrala, da ga ena bejba klile pač muci pa nevem kaj sta si vse še pisala...Uglavnem malo me je šokiralo, da mi tudi tega sploh ni povedal pa jaz mu vse povem. Iz smsov sem razbrala, da je bejbi všeč pač on...
In ko sm pač brala sem ga zaslišala, da gre gor po stopnicah hitro dam GSM na omarico, on pride notr v spalnico ga objamem...seveda je opazil mobitel, ki je še vedno osvetljen...potem sm šla v dnevno sobo in je šel za mano z mobitelom v roki...Jaz sem bila tiho ker sem sama taka, da bi bila tiho in v sebi trpela namesto, da bi ga direktno vprašala. Potem mi je sam rekel da naj ga vprašam kar me zanima...potem sva se lepo pogovorila kako pa kaj...in me je malo pomiril. Vrjela sem mu in vrjamem mu. Še sedaj mi včasih reče, da da mu je una pisala al na mobija al na msn...sam vseeno me grize in skrbi
Takrat mi je rekel, da lahko pregledam mobitel...sam rečem naj mu...sam nimam srca, da bi mu kar rekla a lahko pogledam malo sms? Nevem to je njegova zasebnost...
Brala sem, da si med sabo malo pregledate...Kaj si kar tk rečete al kako? Nevem jaz nemorm njegovga mobitela vidt ker me takoj spomne na sms...
Sem bla pa grda ker sem šla pa takrat un sms brat na skrivaj kar me še vedno grize...vest se bo pomoje vedno oglašala...