Fant me noče zadovoljevati oralno

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
buloncek
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Las Vegas

Neprebrana objava Napisal/-a buloncek »

moj jo je meni v dveh letih hmmm...recimo ene 4X. zato ker se mu gabi :eek: :x čeprav se umivam tam spodaj vsaj dvakrat na dan in se redno brijem se njemu še zmeraj gabi.Itak pa se mi zdi da sploh ne ve točno kaj bi on naj sploh delal tam spodaj
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Oh, kriza, da mi tip reče, da mu lizanje tamale pač ni največja sreča na svetu :D , da pojamra, da ma raj seks kot tak, da izjavi, da ma alergijo na mojo muco :P , aaaaah, ni panike, da pa mi reče, sori mala, sam se mi res gabi to početje, tle se pa toleriranje in geslo "sprejmi z nasmeškom" konča.

Men se na lastnem tipu ne gabi nič, kej mi je sicer manj ljubše kot neki drucga, ampak ogabno pa na partnerju zame ni nč, nekak se mi zdi logično, da se odločš bit z nekom, k ti paše, tko in drugač.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
buloncek
Sramežljivka
Sramežljivka

ja tako bi moglo bit ampak nažalost ni povsod tko.obstajajo izjeme take al pa drgačne :(
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Hej, sej vem, nism misnla nč slabga :wink: .
Pravm samo, da si nobena ne želi slišat, da se njena mačkica :D fantu gabi, sploh če zanjo optimalno skrbi.

Pa si ga kdaj pouprašala, zakaj je temu tko, kaj točno ga prouzaprou odbija?
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
buloncek
Sramežljivka
Sramežljivka

je nikol neki točno ne zna povedat.pravi da pač se mu gabi ker tam pa "lulaš "itd. mah saj ni važno itak je čudn na celi ravni črti kar se tiče besede sex in njenih sopomenk :cool: jebat ga
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

:? Pa si ze dve leti z njim? Dobra si ... js pomoje ne bi zdrzala, da bi mi en reku, da se mu gabi ... :eek: to se mi ze itak mal cudn zdi ker ponavadi je to fantom vsec, ce ne pa vsaj okej ... da ni slucajn gej? :D
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Kako lahko žališ organ tvojega izbranca da se ti gabi ej...pa kje ima glavo da take besede najde? :stupid:
Ti pa njemu reči da ne želiš da svojega tiča v eno ogabno stvar noter poriva...da ima tako lepega da ga je škoda za neko nagravžno stvar :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
buloncek
Sramežljivka
Sramežljivka

:D :D :D :D
Uporabniški avatar
**Miška**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a **Miška** »

Da ti to reče... mislm podn! Pr men leti v momentu.
Se strinjam z Ryu10kyu-jem :D
Pa kaj ti zadovoljuješ njega oralno? ker konc koncev tut on lula tm an ...
skembo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a skembo »

Z nekaterimi ljudmi se pač ujameš, tako na čustvenem in drugih področjih, kakor tudi v vonju..Da te privlači poleg vseh stvari tudi vonj..
Ena izmed najlepših stvari je žensko zadovoljit oralno.Obvezno je najprej ona na vrsti....Doooolga predigra z jezikom,s prsti,da se ji zmeša od orgazmov,šele potem vse ostalo...
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

ryu10kyu napisal/-a:Kako lahko žališ organ tvojega izbranca da se ti gabi ej...pa kje ima glavo da take besede najde? :stupid:
Ti pa njemu reči da ne želiš da svojega tiča v eno ogabno stvar noter poriva...da ima tako lepega da ga je škoda za neko nagravžno stvar :lach:

ena je rekla da leti takoj....amm jst ga verjetno ne bi takoj skensala, sam bi se probala glede tega res pogovort. Ker ja sej a k ga pa da not, se mu pa nč ne gabi? Ne teče takoj v kopalnico da ga umije? :roll: ne vem no...a njegov je pa najlepši pa najbl čist?! Jst ne vem kako bi pr men taka zveza funkcionirala če sploh bi....
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Meni da ena reče da se ji gravža tiča v usta dati ker se ji zdi penis nagravžen jo v tistem trenutku odrežem(drugače je seveda če reče da to pač ne bi počela ker ji ni do tega)...kaj naj s tako žensko počnem ki ima neke predsodke v glavi, da z njim lulam...
Ne more biti ljubljena oseba tako nezrela v besedah in s takim razmišljanjem da so spolni organi nagravžni in fuj fej :roll:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Ja to itq da je treba mal izbirat besede! Da ti nekdo reče da se mu gabi en del tvojega telesa...halo noo..pol se ti lah gabijo tud lasje al pa roke ker se vsega dotikajo ipd :roll: to mi je tko mal no... :?
amm drgač to glede rajcanja in orale..pač se štekam enim ni do tega...jst recimo k sm bla z mojim prvim, nekak nism mela želje po tem da bi ga dala v usta. Pa ubistvu še zdje ne vem zakaj..ne da bi se mi gabil ali karkoli. Enostavno tega nism hotla počet. Je blo pa res da me je moj kr precej silil da nej to nrdim in je možno da je iz tega pol nastal ta odpor. Ker moj sedanji je bil pa ful uredu glede tega in da ko bom hotla, da nej kr sama se spravm k stvari....me sploh ni nič silil. In zdej to z veseljem počnem k vidm da mu paše in nimam niti najmanjšega odpora :wink:
Da se pa enim gabi...to pa ne štekam!! Ej bulonček a je možno da je meu pred tabo kkšno slabo izkušnjo..da se kkšna ni umivala al pa karkol?
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
buloncek
Sramežljivka
Sramežljivka

ej nevem vem sam to da sm bla jzt njegova prva k je sexu z njo.Ampak on je pač skoz meu neko čudno predstavo o ženskah in podobnim.
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrednagreha »

Jaz pa nimam teh težav.....moj lubi pa hoče skozzzzz biti spodaj pri meni....in ni lepšega užitka.....seveda mu tudi vrnem...
Živim življenje.....
Odgovori