Fant me noče zadovoljevati oralno
Oh, kriza, da mi tip reče, da mu lizanje tamale pač ni največja sreča na svetu
, da pojamra, da ma raj seks kot tak, da izjavi, da ma alergijo na mojo muco
, aaaaah, ni panike, da pa mi reče, sori mala, sam se mi res gabi to početje, tle se pa toleriranje in geslo "sprejmi z nasmeškom" konča.
Men se na lastnem tipu ne gabi nič, kej mi je sicer manj ljubše kot neki drucga, ampak ogabno pa na partnerju zame ni nč, nekak se mi zdi logično, da se odločš bit z nekom, k ti paše, tko in drugač.
, da pojamra, da ma raj seks kot tak, da izjavi, da ma alergijo na mojo muco
, aaaaah, ni panike, da pa mi reče, sori mala, sam se mi res gabi to početje, tle se pa toleriranje in geslo "sprejmi z nasmeškom" konča. Men se na lastnem tipu ne gabi nič, kej mi je sicer manj ljubše kot neki drucga, ampak ogabno pa na partnerju zame ni nč, nekak se mi zdi logično, da se odločš bit z nekom, k ti paše, tko in drugač.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Hej, sej vem, nism misnla nč slabga
.
Pravm samo, da si nobena ne želi slišat, da se njena mačkica
fantu gabi, sploh če zanjo optimalno skrbi.
Pa si ga kdaj pouprašala, zakaj je temu tko, kaj točno ga prouzaprou odbija?
. Pravm samo, da si nobena ne želi slišat, da se njena mačkica
fantu gabi, sploh če zanjo optimalno skrbi. Pa si ga kdaj pouprašala, zakaj je temu tko, kaj točno ga prouzaprou odbija?
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kako lahko žališ organ tvojega izbranca da se ti gabi ej...pa kje ima glavo da take besede najde?
Ti pa njemu reči da ne želiš da svojega tiča v eno ogabno stvar noter poriva...da ima tako lepega da ga je škoda za neko nagravžno stvar
Ti pa njemu reči da ne želiš da svojega tiča v eno ogabno stvar noter poriva...da ima tako lepega da ga je škoda za neko nagravžno stvar

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Z nekaterimi ljudmi se pač ujameš, tako na čustvenem in drugih področjih, kakor tudi v vonju..Da te privlači poleg vseh stvari tudi vonj..
Ena izmed najlepših stvari je žensko zadovoljit oralno.Obvezno je najprej ona na vrsti....Doooolga predigra z jezikom,s prsti,da se ji zmeša od orgazmov,šele potem vse ostalo...
Ena izmed najlepših stvari je žensko zadovoljit oralno.Obvezno je najprej ona na vrsti....Doooolga predigra z jezikom,s prsti,da se ji zmeša od orgazmov,šele potem vse ostalo...
-
Sugar_baby
- Cosmopolitanka

- Kraj: Ljubljana
ryu10kyu napisal/-a:Kako lahko žališ organ tvojega izbranca da se ti gabi ej...pa kje ima glavo da take besede najde?![]()
ena je rekla da leti takoj....amm jst ga verjetno ne bi takoj skensala, sam bi se probala glede tega res pogovort. Ker ja sej a k ga pa da not, se mu pa nč ne gabi? Ne teče takoj v kopalnico da ga umije?
ne vem no...a njegov je pa najlepši pa najbl čist?! Jst ne vem kako bi pr men taka zveza funkcionirala če sploh bi....The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Meni da ena reče da se ji gravža tiča v usta dati ker se ji zdi penis nagravžen jo v tistem trenutku odrežem(drugače je seveda če reče da to pač ne bi počela ker ji ni do tega)...kaj naj s tako žensko počnem ki ima neke predsodke v glavi, da z njim lulam...
Ne more biti ljubljena oseba tako nezrela v besedah in s takim razmišljanjem da so spolni organi nagravžni in fuj fej
Ne more biti ljubljena oseba tako nezrela v besedah in s takim razmišljanjem da so spolni organi nagravžni in fuj fej

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Sugar_baby
- Cosmopolitanka

Ja to itq da je treba mal izbirat besede! Da ti nekdo reče da se mu gabi en del tvojega telesa...halo noo..pol se ti lah gabijo tud lasje al pa roke ker se vsega dotikajo ipd
to mi je tko mal no...
amm drgač to glede rajcanja in orale..pač se štekam enim ni do tega...jst recimo k sm bla z mojim prvim, nekak nism mela želje po tem da bi ga dala v usta. Pa ubistvu še zdje ne vem zakaj..ne da bi se mi gabil ali karkoli. Enostavno tega nism hotla počet. Je blo pa res da me je moj kr precej silil da nej to nrdim in je možno da je iz tega pol nastal ta odpor. Ker moj sedanji je bil pa ful uredu glede tega in da ko bom hotla, da nej kr sama se spravm k stvari....me sploh ni nič silil. In zdej to z veseljem počnem k vidm da mu paše in nimam niti najmanjšega odpora
Da se pa enim gabi...to pa ne štekam!! Ej bulonček a je možno da je meu pred tabo kkšno slabo izkušnjo..da se kkšna ni umivala al pa karkol?
to mi je tko mal no... amm drgač to glede rajcanja in orale..pač se štekam enim ni do tega...jst recimo k sm bla z mojim prvim, nekak nism mela želje po tem da bi ga dala v usta. Pa ubistvu še zdje ne vem zakaj..ne da bi se mi gabil ali karkoli. Enostavno tega nism hotla počet. Je blo pa res da me je moj kr precej silil da nej to nrdim in je možno da je iz tega pol nastal ta odpor. Ker moj sedanji je bil pa ful uredu glede tega in da ko bom hotla, da nej kr sama se spravm k stvari....me sploh ni nič silil. In zdej to z veseljem počnem k vidm da mu paše in nimam niti najmanjšega odpora
Da se pa enim gabi...to pa ne štekam!! Ej bulonček a je možno da je meu pred tabo kkšno slabo izkušnjo..da se kkšna ni umivala al pa karkol?
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
- vrednagreha
- Komunikatorka

jebat ga