orbitrek
jez sem včeraj dobila rabljen orbitrek.
seveda sem ga mogla takoj sprobat. mi je fajn, sam mal je smotan k je precej glasen, škripa full
a ste dobile kej kondicije z vadbo?
seveda sem ga mogla takoj sprobat. mi je fajn, sam mal je smotan k je precej glasen, škripa full

a ste dobile kej kondicije z vadbo?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uuuuu, z mami sva uspele fotkota prepričat, da "proda" bratrancu trenažer in namest tega kupmo en mal bl konkretn orbi (ta, k ga mamo sigurno že deset let je smrtno nevaren, uničuje parket, razbija in ropota, se maje, skratka je neuporaben za mojih 57 kg, kaj šele za sto in več) ...
Sm šla zanč pofirbcat u Hervis, si "zbrala" dva, stestirala in razlika je očitna (sicer tega, česar sm navajena iz fitnesou, domača mašinerija ne bo nikol sposobna, ampak tiste mam pač na voljo tm, za švicanje med treningi bo pa tole čist fino).
Komi čakam
.
Lakeesha, kondicije se da velik dobit.
Učas sm po treningih redno delala na orbiju (cca 45 min), se po ene pou leta (pred tem nism laufala že več let) spraula vn laufat in bla čist presenečena, kok na izi je blo pretečt 35 min zmernega tempa. Tko da -
Sm šla zanč pofirbcat u Hervis, si "zbrala" dva, stestirala in razlika je očitna (sicer tega, česar sm navajena iz fitnesou, domača mašinerija ne bo nikol sposobna, ampak tiste mam pač na voljo tm, za švicanje med treningi bo pa tole čist fino).
Komi čakam

Lakeesha, kondicije se da velik dobit.
Učas sm po treningih redno delala na orbiju (cca 45 min), se po ene pou leta (pred tem nism laufala že več let) spraula vn laufat in bla čist presenečena, kok na izi je blo pretečt 35 min zmernega tempa. Tko da -
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Aloha napisal/-a:Ok, u usaki temi pač ni treba propagirat tele tvoje fristajl vadbe ...
Če koga zanima, si bo že poisku in prebrau.
Pijem cedevito (propagiram cedevito)
Pijem Coca-Colo (propagiram coca-colo)
Vozim fiat (propagiram fiat)
Imam orbitrek (propagiram orbitrek)
Imam scott kolo (propagiram scott)
Imam atomic snowboard (propagiram atomic)
Imam možgane (izražam mnenje)
lp

Re: orbitrek
nesessaya napisal/-a:mene zanima kakšne izkušnje imate z orbitrekom tisti ki ga imate doma. je izpolnil vaša pričakovanja in potrdil trditve, ki jih navajajo v oglasih (npr., da shujšaš v kratkem času al nekej takega...)?
jst sm ga mela...in mi je pomagal če lahko rečem v pridobivanju mišic...kg se niso topil

po treningu še 45 min orbija??
omg, jez sm gor 15min, pa ne morm več.
totalno nč nimam kondicije, bom postopoma podaljševala, pol k se otopli pa začnem laufat...
me kr mal zvije k berem, da ste 45min gor

totalno nč nimam kondicije, bom postopoma podaljševala, pol k se otopli pa začnem laufat...

She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
lakeesha napisal/-a:po treningu še 45 min orbija??![]()
Vse se da. Jaz tud najprej nisem mogla več kot 12 min kolesarjenja, sem bila že čist paf. Zdej pa podobno kot Aloha.

Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)