Nikakor ne, ker te neumnosti so mi pa čisto mimo ... lahko nosim prstan katerega mi ga kupi, samo celotne neumnosti pa res škoda ker to je cena za bedake Drago, brez potrebe, (na koncu pa "če" se ločiš ti pa še dosti premoženja na sodišču pobere, super ja ...)
Studentska sobica, sama v njej. Cimra premetala stvari, medtem k me ni blo. Kr kul ratalo. Njena stran pospravlena, moja ne tolko - vrecke z nakupi nametane na posteljo, cakajo na sortiranje. Jaz imam svetlo zeleno posteljnino, ona bez Na vratih je ogledalo. Nad oknom namontirane mini lucke. Na stropu neka poletna krilata zivalica. Nove zaluzije, koncno.
Zaenkrat v planu: Delati (v Ljubljani, ce bo vse po sreci), InMusic festival, obiskati Svico, tradicionalni Kolpa vikend, septembra ponoviti lansko morje. Si pocasi poiskati stanovanje za drugo leto. Jao, poletje bo spet prekratko
Navijala sem sicer za Noverško, ki mi je s svojim indie-pop prizvokom, popolnoma pisana na kožo. Ampak tudi sosedi Švedi so bili dobri. Moj edini pomislek je to, da gre nekako za preveč plesno pesem glede na rahlo temačno besedilo. Ampak to je res droben pomislek glede na ves šund, ki ga slišimo na radijskih postajah.