- Da bi sama ful kej tipkala, pa se mi nic tako fenomenalnega ne dogaja zadnje case
- Da je bil zadnji teden kr kul.. Par koncertov, St. Patricks, druzenja, martinckanja.. Nic nam ne manjka.
- Vmes pa sem celo pridno na faks in v fitnes hodila. Self high five!
- Da se mi malo podirajo plani kar se tice potovanj.. Nimam kesa, dammit. Ze pol leta cakam na Nemcija-Belgija-Nizozemska trip, vsi grejo, zame bo pa to ogromen financni zalogaj.. Dosti vecji, kot sem pricakovala

- Da bom zaradi tega po vsej verjetnosti mogla skenslat Italija trip naslednji mesec in izpadla precejsnji douchebag, ampak eh.. Sej se bojo tudi brez mene meli fajn. Malo majn fajn, ampak ok..

- A ma kdo recept, kako na hitro zasluzit cca 500eur ekstra?

- Da me hormoni mecejo sem pa tja pa spet nazaj.. ahh, pomlad.
- Da me preseneca, koliko me ima en kolega prebrano.. Vcasih mi potrdi stvari, o katerih si se sama nisem bila cisto na jasnem
- Da mi prvic v zivljenju postaja vsec nekdo, ki mi vizualno ni niti najmanj privlacen.. Pa res nisem ena od tistih, ki mora met 'tall dark and handsome' tipa ob sebi, ampak mnjah, paket je le paket.
- Je pa zato v paketu vse drugo.. nora samozavest, intelekt, ljubezen do umetnosti, gentleman.. taksnih ne delajo vec

- Mater, sem plehka.