meni je vertikalni clithood piercing fuul lepi, samo meni se vedno poraja pol kaj si bo o tem kak potencialni resni fant mislil :S jaz bi ga mela, samo se mi zdi, da s tem kakega resnega pregnala(kao da sem bolana fetišistka itd, taki so predsodki )
Vseen še ostane ena opcija: pogovr...in maš tud šanso da razložiš zakaj si si pirs dala...da ti je to pač všeč itd...jst vem da svojih pirsov ne dam vn za nobenga.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Jzt ga mam na tamali zdej že kr en cajt.. že let pa še neki Na začetku je biu res ql.. k hodiš in prou čutiš ko se premika... Potem pa je že navadn Ni mi žal, da sm si ga dala
Že leto pa še neki ga maš, stara si pa 17...tole mi je pa too much prezgodi za take stvari Kak so ti ga sploh dal notr, če si pa bla stara komaj 15, 16? A so starši podpisal, da se strinjajo, da si daš uhan v tamalo
Nope, ne vejo.Jah nevem.. pač ql mi je blo.. sj sm v jezk pa popk tut brez dovolenja dobla.. ni panike, dons tut obstajajo studii k si loh že 14 p nerabš podpisa za pirce
*Kitten* napisal/-a:Nope, ne vejo.Jah nevem.. pač ql mi je blo.. sj sm v jezk pa popk tut brez dovolenja dobla.. ni panike, dons tut obstajajo studii k si loh že 14 p nerabš podpisa za pirce
Wou ti maš pa že dost pirsov. Jst sem ga neki časa ful hotla met v popku sam me je minil, zdej bi si ga dala pa v nos (tazga čist mejhnga), sam me je mal strah, da ne bo od mojga babico kap zadela al pa kej tazga k je ful proti temu pa tud stara je že 86,pa sej veste kakšne so babice...Mal sem bla OT.
Aia *Kitten* a pa tipi vejo da ga maš tm dol? Oziroma kakšne so ble reakcije(če so ble)?