Piercing

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

vsak ma svoje pravjo :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
*arabic_girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objava Napisal/-a *arabic_girl* »

nimam pa nebi si dala....že pogled na to me zmrazi kr mam občutek da boli pa tud če ga ma "tam" že ne vem kolko časa :?
Uporabniški avatar
yust me
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a yust me »

Tuki ga pa ne bi mela nikoli, ga pa ma moja sošolka in nima sicer nobenih problemov, ampak kot sm že rekla - nikoli.
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a razmazena_maca »

meni je vertikalni clithood piercing fuul lepi, samo meni se vedno poraja pol kaj si bo o tem kak potencialni resni fant mislil :S jaz bi ga mela, samo se mi zdi, da s tem kakega resnega pregnala(kao da sem bolana fetišistka itd, taki so predsodki :roll: )
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

če te ne vzame take kot si, potem te itak ni vreden :D
Sicer pa pirs na tamali opaz šele čez nekaj časa...svomim da bi te kerkol tip zarad tega pustu.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Hja, ali pač.

Mene vem, da bi ful odbil, če bi ga meu tip na tamaumu :? . Lih tko mi totalno ne zgleda na ženski. In dvomm, da bi lahko "mirno prenašala".
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Vseen še ostane ena opcija: pogovr...in maš tud šanso da razložiš zakaj si si pirs dala...da ti je to pač všeč itd...jst vem da svojih pirsov ne dam vn za nobenga.
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Kitten* »

Jzt ga mam na tamali zdej že kr en cajt.. že let pa še neki :oops: Na začetku je biu res ql.. k hodiš in prou čutiš ko se premika... Potem pa je že navadn :D :D Ni mi žal, da sm si ga dala :P
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Že leto pa še neki ga maš, stara si pa 17...tole mi je pa too much prezgodi za take stvari :? Kak so ti ga sploh dal notr, če si pa bla stara komaj 15, 16? A so starši podpisal, da se strinjajo, da si daš uhan v tamalo :D
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a Sekhmet »

Fotru podtakneš v podpis vmes med ukore pa graje :D

Jauč :oops:
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Aja, k ukore pa graje pa u miže podpisuje?
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Tinchka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ŠpG/LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Tinchka »

Mogoče je pa takih stvari že vajen... :?

Al pa si ga je sama dala??
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Kitten* »

Nope, ne vejo.Jah nevem.. pač ql mi je blo.. sj sm v jezk pa popk tut brez dovolenja dobla.. ni panike, dons tut obstajajo studii k si loh že 14 p nerabš podpisa za pirce :)
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a Sekhmet »

Aloha napisal/-a:Aja, k ukore pa graje pa u miže podpisuje?

Mišljen je bil maksimalno potenciran karikiran fotr, ki znaveličano podpisuje vse, kar mu tamali prinesejo v podpis...

Men je to nenaravno in prou nč kul, po drugi strani si pa niti nebi upala dat, pa če bi mi blo še tolk všeč..

Ponavljam...jauč :P
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

*Kitten* napisal/-a:Nope, ne vejo.Jah nevem.. pač ql mi je blo.. sj sm v jezk pa popk tut brez dovolenja dobla.. ni panike, dons tut obstajajo studii k si loh že 14 p nerabš podpisa za pirce :)

Wou ti maš pa že dost pirsov. Jst sem ga neki časa ful hotla met v popku sam me je minil, zdej bi si ga dala pa v nos (tazga čist mejhnga), sam me je mal strah, da ne bo od mojga babico kap zadela al pa kej tazga k je ful proti temu pa tud stara je že 86,pa sej veste kakšne so babice...Mal sem bla OT.

Aia *Kitten* a pa tipi vejo da ga maš tm dol? Oziroma kakšne so ble reakcije(če so ble)? :D
Odgovori