Yazmeen napisal/-a:Me pa čud, da ste ene tok vesele, ko vam tip po enmu tednu reče, da vas ma rad. K je men en to enkrat reku (po enmu tednu), sm ga kr mau nadrla. To se mi zdi kr tko neiskren, ker kako maš lahko nekoga rad po parih dneh, k ga še dobr poznaš ne?! Ok, lahko se zalubš, ampak met rad, ma pa zame globji pomen.
Podpis Drugač pa,..midva si večkrat poveva da se mava rada. Tud večkrat na dan. Kar se pa tiče ljubim te,....sva rabila kar neki časa in nikakor to nisem izustila že po mescu dni.
ajajaj...fraza "ljubim te" je zame skoraj neizgovorljiva. meni to pomeni brezpogojno nekoga ljubiti. kdo je to zmožen? mislim, da nihče...razen mogoče mati otroka. in tudi "rad te imam" gre iz mojega jezika po šele dooolgem času dokazovanja. in tega tudi nočem slišat od tipa prekmalu, ker potem vem, da ni iskreno in so vse samo besede, besede, besede...
mitkica napisal/-a:ajajaj...fraza "ljubim te" je zame skoraj neizgovorljiva. meni to pomeni brezpogojno nekoga ljubiti. kdo je to zmožen? mislim, da nihče...razen mogoče mati otroka. in tudi "rad te imam" gre iz mojega jezika po šele dooolgem času dokazovanja. in tega tudi nočem slišat od tipa prekmalu, ker potem vem, da ni iskreno in so vse samo besede, besede, besede...
Ja se jaz tukaj podpišem tudi meni ne gre nobene izmed teh besed prav gladko iz ust
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Yazmeen napisal/-a:Me pa čud, da ste ene tok vesele, ko vam tip po enmu tednu reče, da vas ma rad.
V taki situaciji tud jst ne bi verjela...velik bl iskreno se sliš, če je tip prpravlen to rečt šele po enem mescu al pa še kasnej. Mal drgač je, če bi bla prej ful dolg kolega pa da mi res po enem tednu zveze reče, da me ma rad, če sva pa z nule skupi, me pa v enem tednu sploh še ne more poznat pa tud če bi bla 24/7 skupi.
Do "ljubim te" pa sploh še nisva pršla pa pomoje še neki časa ne bova, čeprov sva z dragim že slabi dve leti skupi. Mi popolnoma zadostuje, da mi pove, da me ma rad.
Yazmeen napisal/-a:Me pa čud, da ste ene tok vesele, ko vam tip po enmu tednu reče, da vas ma rad.
V taki situaciji tud jst ne bi verjela...velik bl iskreno se sliš, če je tip prpravlen to rečt šele po enem mescu al pa še kasnej. Mal drgač je, če bi bla prej ful dolg kolega pa da mi res po enem tednu zveze reče, da me ma rad, če sva pa z nule skupi, me pa v enem tednu sploh še ne more poznat pa tud če bi bla 24/7 skupi.
Do "ljubim te" pa sploh še nisva pršla pa pomoje še neki časa ne bova, čeprov sva z dragim že slabi dve leti skupi. Mi popolnoma zadostuje, da mi pove, da me ma rad.
Midva si večkrat dnevno rečeva LJUBIM TE in RAD TE IMAM! ne vem točno po kolkem času sva izrekla te besede. Ljubim TE mi največkrat reče, ko greva spat in se objameva, pa tudi med spolnim odnosom. Ni dneva, ko en drugemu ne izgovoriva teh besed!
Lepo je slišat lepe besede od nekoga, ki ga imaš neizmerno rad!
PrispevekObjavljeno: 19.07.07 @ 10:23 Naslov sporočila: Midva si večkrat dnevno rečeva LJUBIM TE in RAD TE IMAM! ne vem točno po kolkem času sva izrekla te besede. Ljubim TE mi največkrat reče, ko greva spat in se objameva, pa tudi med spolnim odnosom. Ni dneva, ko en drugemu ne izgovoriva teh besed!
Lepo je slišat lepe besede od nekoga, ki ga imaš neizmerno rad! love
meni je prvi ljubim te rekel po enem mesecu, zdaj sva skupi eno leto in to besedo slišim in povem zelo zelo pogosto... to mi je zelo všeč. ko nekoga zares ljubiš tut to ni več problem.
Meni bi šlo pa ekstremno na živce,če bi mi to nekdo pravil vsak dan al pa celo večkrat na dan. Pravzaprav imam rajši dejanja, zato sama nimam namena nikoli uporabit te besede. KEr vem da dobro ve da ga imam rada in tud jaz dobro vem da ima on rad mene. Besede so mi res....brezvezne.
Smetka_ napisal/-a:Meni bi šlo pa ekstremno na živce,če bi mi to nekdo pravil vsak dan al pa celo večkrat na dan. Pravzaprav imam rajši dejanja, zato sama nimam namena nikoli uporabit te besede. KEr vem da dobro ve da ga imam rada in tud jaz dobro vem da ima on rad mene. Besede so mi res....brezvezne.
to je doživljanje vsakega posameznika, ampak ženske imamo rade da nam moški povedo da nas imajo radi in verjemi da tudi moški. res so tudi dejanja pomembna in tudi logično je da oba vesta da imata drug drugega rada. ampak ni kaj ljudje smo si različni!
TiGy napisal/-a:Ja men je rek po 2 tednih najine zveze sam je biv pijan pa sem mu rekla naj čez 12 ur ponovi ko bo trezn . In mi je...
Moj je meni na podoben način (v pijanem stanju) rekel naj se poročim z njim. Tako kot ti, sem mu tudi jaz rekla naj naslednji dan še enkrat ponovi... Pa že par mesecev čakam in čakam in čakam... Sem včasih prav žalostna zaradi tega
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Meni je enkrat ko sem odšla od njega napisal ljubim te...
Rekel mi pa še ni tega... Saj sva šele skoraj pol leta skupaj poznava se od decembra...ampak zakaj mi je potem to napisal na sms...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...