zemlja, odpri se... - kdaj vas je bilo najbolj sram?

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
račka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a račka »

ne spomnem se lih velik dogodkov sam enga pa res nkol nebom pozabla... k sm bla v 8 razredu se jz menm z enim tipom na ircu in unu debaterava neki o šoli, pa sm neki rekla d bom nasledn dan vrjetn vprašana zgodovino pa d je profa fukjena čist in d je ne maram sam me bo zihr vprašala pol me pa on vpraša kera to mene uči čeprov ni hodu na isto šolo sam usen kr tko.. pa jz njemu seveda povem to use pa se pol še kr naprej menva pol mi pa nakonc pove d je od te profesorce nečak... mene bi kmal kap zadela, men je blo tok nerodno k sm čez njo govorila obenem sm se pa ful bala d ji bo to povedu pa nebom dobre ocene dobila drug dan... in res ona drug dan sm uno prit gor... sj sm pol 4 dobila sam me je blo tok sram kwa če ji je povedu kwa sm mu rekla :)
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

Edn mi je neki govoru, pa ga nism čist nč zastopila.. Mislila sem, da mi je ponudu prevoz pa rečem: Ne saj bom peš šla, ni treba.
On pa začuden: A si mislna, da te hočem pelat?
Js pa: Ja nevem, js sm narobe zastopla.. bad...

Mene je blo tooook sram.. :D Poznala sm ga šele 1 uro.. Kasneje mi je ratal še všeč.. bad
Enkrat sm se nevede zagledala vanj po tem, ko mi je neki pomagal.. in se mu smejala k ena krava (pač zagledala sm se vanj).. in to se js zavem šele po ene 10-15 sekundah, on se men pa nazaj smeje, kaj pa naj človek.. ah.. naslednč mi je blo malo nerodno..
Zadnjič spremenil marypa, dne 15. Jun. 2008 23:07, skupaj popravljeno 4 krat.
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Peony »

Ene punce ste me pa res nasmejale, tako da nisem mogla priti do sape. :lol:

Sem hotela še jaz napisati kakšen tak dogodek, pa mi res noben ne pade na pamet sedaj, bom pa ga zapisala takoj, ko se spomnim.

Zdaj pa se grem režat v blazino naprej, je že pozno, pa naši spijo, jaz pa tu vriskam od smeha. :lol:
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

včer sm bila s fantom na birmi pri njegovi družini in sem imela oblečeno oblekco k pride kot korzet v pasu in se pač vse obline pokažejo. in pridem js prva tja in mi njegova teta prbije..a pričakujete :cry: mene je skor pobral, pa se nesmejem pa se celo zazezam da upam da se nism tok zredila. pol pa pride fant do mene in mi reče, da ga je še drug stric vprašu če sm noseča...pol sm se pa resno zasekirala..pa js mam samo 47 kil drgač :( in redno delam trebušnjake samo kaj ko vse kar se zredim gre direkt v trebuh. no fajn in zdej sm nosečnica :cry:
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

^^ ne se sekirat, sej gre men tut direktno vse na trebuh pa na boke, če se zredim že za neki dkg :?

sicer pa sem bla jaz tudi pred kratkim na prvem obhajilu naših sorodnikov. štos je v tem, da sem se z mamo pogovarjala o eni daljni sorodnici, ki jo komaj na videz poznam.no, in sem glih mami na vlko razlagala, kdo je pa tej una ženska, ko je mal starejša.pa mama bolj potiho :"pa ja ni stara, kaj ti pa je, 24 let ma..." pa js na glas:"a si nora?! zgleda pa čez 40!"...in pol mam neki čudno pogleda čez mene...js pa o bog, o bog, naj ne stoji ona zadaj...in je seveda stala una ženska za mano! :oops: ...pol sem čist uno "faaaak" stala pa nisem vedla, kaj bi...na koncu sem se zmuznia stran, rdeča kot pesa
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 17:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

na začetku moje vozniške "kariere" grem tankati. res sem tankala v drugo. in pač začnem tankati ta prav bencin. in pol pridem na blagajno pa rečem, tam na dvojki mam. bil je en mlad, študent, pa mi reče: aja, na dvojki, dizel ane?? mene je skor kap, sem se začela trest pa tisto, šit, zajebala sem, natankala napačen bencin. in ko je videl moj ubogi obrazček, poln panike, mi reče: ne, ne, saj si tapravga natankala. jaz pa pol vsa zafarbana. sem bila tako jezna, ker me je prestrašil in zraven še užival ob moji grozi.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

Smejkica napisal/-a:^^Aaaaa, boga.
Jst bi se reeeees udrla v zemljo. Oooo, se mi je zrolala celotna predstava. Kaj ste pa pol naredil? :D

amm ..nič:D jstsmtakojvsobo zginla, čist rdeča v obraz, tipi so pa tudi ostali čist presenečeni pa niso vedli kaj bi, razen enega ko se je začel ful smejat (ja čist po naključju lih tisti, ki mi je že celo leto ful všeč :oops: ) .. kakorkoli, mislila sm da mi bo drugi dan še bl bed ko se bomo srečali, da se mi bojo vsi smejali al pa kej ... pa ni noben več omenu tega dogodka, zdej se normalno spet pogovarjamo in preživljamo večere na hodniku - jst seveda zmeraj v boksarcah in kavbojkah, zdej mam fobijo pred pižamo brez spodnjega perila :P
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

~NIA~ napisal/-a:enkrat sediva jst pa moj fant v čakalnic pr otroški zravnic, kr sm bla nekej bouna..
pa tko v čakalnic je bla še ena ženska, toj blo pa use..
čakalnica je iz šip pa tko gre ena ful neprivlažna mlada ženska, k ji je en (neznano kdo) napumpav froca.. in una nosečnica gre prot čakalnic pa jst mojmu tipu: "ej lej, še ena mati samohranilka"
pa una pride u čakalnico in se usede zravn une ženske, k je bla u čakalnic - njena mami :?

Sam ti Nia maš res ene čudne.A če vidiš nosečnico brez fanta oz. moža zraven že sklepaš da je samohranilka?

Sori za OT , sam sem mogla.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
Teich.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a Teich. »

Ko sem se spotaknila na stopnicah in zgrmela 1. nadstropje nižje.
Posledice so ble boleča trtica in boleč ego :D
So vsi kazali : to je pa tista ta nerodna :(
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

vrjetno včeraj zvečer.. ko sem ležala v postli in pisala en sms, pa me je lubi začel nekaj žgečkat in sva čist not padla,kar se je seveda razvilo v en nagajiv khm..sex in jaz sem enx medtem spustila fon iz roke in je zletel neznano kam na postelji.. in pač ko sva končala in sva pač ležala na postelji sem zravn moje glave pr pojštru vidla eno modro lučko.. vrjetno sva se metala po njem in je klicalo kr eno žensko, ki nas je enkrat vodila po dunaju in nam dala za vsak primer cifro če bi se izgubili.. in pol sem vidla, da je več ko minuto poslušala najino početje (nisva bla rravno tiha) :? omg..še zdaj mi je bad
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Boljš da kličeš eno neznanao žensko kot pa da pokličeš babico, kot se je zgodilo moji kolegici! :? :rofl:
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Prejšnji tedn sm mislila, da me bo pobralo. Sm bla s fantom in frendi na kosilu v Vrtnici in ko sm odlagala pladenj na neko stojalo (kamor lahko na eno polico prideta dva pladnja) sem ponesreči jaz dala na polno polico še moj pladenj in porivala moj pladenj naprej (nevem kaj mi je blo...fleši), dokler zadnji ni padel na drugi strani po tleh!! Vse se je razbilo, juha je bla povsod, omaka in zrezki tud...
Ej tko me je blo sraaam :oops:
Uporabniški avatar
kAtz
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kAtz »

men se je enkrat zgodila groza od groze. selili smo se v nov blok, in blok je mel znotraj po stenah tapete, k so ble vse čist iste. In js pridem nt u blok, da grem gr u naš flat, k smo ga takrat bajsali. Pa pridem do vrat, pa hočm vstopit, pa zaklenjeno. Pa trkam... Pa še enkrat potrkam : Haaloo, mamiii!!!.... Pa še ene 3krat pozvonim, pa še kr kličem mamo..
Pa se kr naenkrat mvrate odprejo, tam pa stoji čist neka tuja ženska. Mi2 sma se pa ja sam gledle ene 3minute. Pol pa js sam : OOoom oprostite, vrate sm falila!! :))

pa blo je tud poleti u portorožu. Sedimo 3koleegice na terasi pa ga mal pijemo, pa prideta mimo 1 starejši par, k je govoro nemško, mal zadi, pa kao njun sin. In mi smo pač misle, leej, kk je šikan, pa itak je nemc, nas ne zastopi. Pa mi ful naglas : Waaa, kk je pa šiiikaan!! Wuu, jaoo, dej, zapecaj ga naa, lej kk dober je, njam, ggrr!! :oops:
pa gre tip mimo, pa nas kliče čez ene pou ure kolega, da pride lastnik unih apartmajev po nas. Pa se prepele avto, se vsedem js spredaj, pogledam levo, pa tam sedel uni "šikan nemc"
Js pa sam : Ej, a nisi ti nemc? , on pa : Hmm, ne js sm lastnik ttih apartmajev... :steinigung:
....Thousands of years ago, cats were worshipped as gods.Cats have never forgotten this.....
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

no, zadnič sem šla v malo v shoping in sem si vzela pač neke majče pa sem hotla it jih sprobat in pač tam v garderobi so ble nihajne vrate, ki se odpirajo not in ven in pač jaz sem šla do teh vrat in jih potisnila not, ker pa je bla v slačinici tista polička so se vrata odprala le kakih 20 cm in meni ni blo jasno ka naj zdaj, kak naj pridem jaz not v slačilnico (niti na kraju pameti, nisem pomislila da bi jih odprla v smeri proti sebi :oops: ) in valda jaz se zaletavam s tistimi vrati v tisto poličko, v tistem trenutko pa pride neki tip, precej višji je bil od mene, pa se postavi za mano, pa prime vrata pa jih odpre proti meni pa reče: tak bo lažje šlo :) bla sem pomoje čisto rdeča...joooj kak sram me je blo :oops: :oops:
Odgovori