Čudna punca,opa pardon,tipancy007 napisal/-a: moj srček ni glih navdušen nad sexom oz. ni tipični tip ki bi skoz sexal. pravi, da rajši vidi da se pogovarjava in delava druge stvari
srčica <3 napisal/-a:men se tut včasih zdi da mojmu lubiju ni tok do sexa kokr men. k je ful velikrat tko d mene na pouno razganja njemu pa nč ne dogaja...pa še bl mal časa ma tko d včasi mi gre res na živce če je premal sexaampak sm se začela zavedat d ne dobiš vsega kar si želiš, enako tut zanj kdaj pa kdaj velja
hehe so pač trenutki ko ti ni do tega
srčica <3 napisal/-a:men se tut včasih zdi da mojmu lubiju ni tok do sexa kokr men. k je ful velikrat tko d mene na pouno razganja njemu pa nč ne dogaja...pa še bl mal časa ma tko d včasi mi gre res na živce če je premal sexaampak sm se začela zavedat d ne dobiš vsega kar si želiš, enako tut zanj kdaj pa kdaj velja
Marjan Pezde napisal/-a:Čudna punca,opa pardon,tipancy007 napisal/-a: moj srček ni glih navdušen nad sexom oz. ni tipični tip ki bi skoz sexal. pravi, da rajši vidi da se pogovarjava in delava druge stvari
littledevil napisal/-a:srčica <3 napisal/-a:men se tut včasih zdi da mojmu lubiju ni tok do sexa kokr men. k je ful velikrat tko d mene na pouno razganja njemu pa nč ne dogaja...pa še bl mal časa ma tko d včasi mi gre res na živce če je premal sexaampak sm se začela zavedat d ne dobiš vsega kar si želiš, enako tut zanj kdaj pa kdaj velja
lelija napisal/-a:eboran napisal/-a:tkole k berem tole temo,sse zmer bl sprasujem ke sm jest mojo najdu pol?kle vidm da mate bl zenske probleme s tipi pr men je pa obratn ker moja noce vec.res da sva skp ze skor 4 leta sam mene bo razgnal ona pa mrtva.
sva se pogovrla pa nc bol,pripomcki,romanca,nc.in jebiga,se mi je utrgal,ker rabm saj enkat na dan se kr,ona pa se enakt na tedn ne,oz.se sil-->ce sploh pride do sexa.razmisalm da bi jo pustu,tko ne gre naprej vec.
sm pa pomislu da je mozno da nekak nima "energije" v telesu,kitajcu ji pravjo chi gong,da je tok mrtva.js sm zacel pumpat sklece ksn mesc dva nazaj in opazam da sm se bl potreben k prej.k je se laufala prej sva seksala cis normaln,tkoda upam da je to razlog med drugim,ce ni pa na roke do smrt![]()
In kaj je zate bistvo zveze?
Kolikor berem večina čisto napačno dojema spolnost in jo razume kot golo zadovoljevanje potreb, kar pa je skrajno egoistično dejanje.
Močno dvomim, da je samo to narobe v vajini zvezi. Kako se pa drugače razumeta?