Klepetalnica

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Klepetalnica

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Kot sem rekel gospodična, za osebne razprave so tukaj zsji.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Brišem, kot sem rekla.
Zadnjič spremenil emanuela, dne 07. Jan. 2014 19:05, skupaj popravljeno 1 krat.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Slika
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Dosegla si kar si hotela.

Ti Dioniz pa bodi tiho.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
MarceLiica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: DreamLand
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MarceLiica »

Lz na kak način? Na tak, da bo počasi fon pogorel in bo mogla po novega? :) Get over this shit already... :mad:

Vsi smo šli skozi to, vsi še živimo. Kaj pa tisti, ko so po dvajset let poročeni in imajo xy otrok in se ločijo? ... :rolleyes:
http://naturallymarcela.blogspot.com/ --> Check it out ;)
katy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a katy. »

sej ne morem vrjet, da bom to rekla in se dejansko postavla na stran tipa ampak moram, ker vem kako to gre in poznam ljudi v takih situacijah.
emanuela to je zelo grdo od tebe, da ga tak izpostaviš in dejatvo ostaja, da ti simobil in ta forum in vsi drugi lahko blokirajo lz-ja, njegovo številko itd. njegovih objav ne rabiš brat, na telefon se ne rabiš oglašat (če že rabiš pozornost, da si ne zablokiraš številke) prav tako ne rabiš se vtikovat v njegove objave in jih na splošno komentira, aja paketov tud ni treba odpirat ;) s tem nisi prijazna, s tem daješ upanje in hraniš njegovo obsesijo s tabo. jbg si mu bla pač vrjetno prva, ne si pumpat samozavesti z bogim človekom!

iskanje pozornosti obeh na tem forumu je že smešno!
lz ti pa k psihologu nujno, ker sicer se bo vzorec ponavljal. jaz sem tud misla, da se je svet podrl ko me pri 15 en ni maral mi zdaj čisto dol visi, ko me vedno peca ko me vidi. sej bo bolše :)
MarceLiica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

hh, katy sorry samo ti pa si smešna ;) Me zanima, kako bi ti branla svojega bivšega, ko bi ti telefon non stop zvonil. V prvem smsu bi pisalo kako te ima rad in te ne more pozabit, v drugem kaka zanič oseba si in si ne zaslužiš nič. In vedno nekaj novega. Človek more na stvar pozabit in gotovo. Ne pa gnjavit 24/7. Preboliš in ajde čaw..
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

ja sej, zato pa se blokira številko ne? dokler ne začneš dobivat z ene druge, pol pa še tisto blokiraš :mrgreen:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

^^to se plača. Mesečno.
Ampak ja, bolj se splača nova sim kartica kot pa živci. Je pa na splošno ful fajn pametovati preko virtuale, sploh ko kao poznaš človeka in situacijo in je vse ful fino fajn. Teoretično ane ;)
The world is as you are.
katy.
Kofetarica
Kofetarica

mene načeloma nič ne moti bol kot pa to ko nekdo gre nekoga javno izpostavit, da mu dobesedno grozi že, ker se ne more pomenit...
pa tud mene je že kdo klical 24/7 pa sem si blokirala številko pa je blo :) poznam pa preveč žensk, ki se jim pa še vsake tolko fino zdi malo prebrat sms kak je ona fajn in oh in sploh. in ne govorim o tebi zdaj ljubica, da ne bota s sestro planli na mene...
sicer pa če te žali in še kaj hujšega obstaja tudi policija, če je tako zeeeelooo hudo :)

+
marelica me zanima kaj bi rekla, če bi bla situacija obrnjena, vjretno bi bil prasec, ki jo je pustil, ona pa cela boga.

ja naspidiran dan mam :mrgreen:
MarceLiica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Ti misliš, da je ena blokada cifre dovolj ali kaj? Kaj ti naj rečem, ne da bi s sestro planili na tebe, ampak če ne veš za kaj se gre, je boljše da si tiho: modri molčijo? Ne dramatizirat z neko policijo. Jaz mislim da pri teh letih zdrava pamet narekuje, da če z nekom končaš in nočeš prijateljstva, je to to.. Konec debate :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Kako dolgo pa je to trajalo, katy? Tam malo pod deset mesecev, kot pri meni?
Misliš, da policija jemlje resno primere ko nekdo teži preko telefona in ostalih sredstev? Ne, ne jemlje. Dokler nekdo ne reče ubil te bom, se oni s temi stvarmi ne ubadajo. Toliko pa že vem ;) in dejstvo, da sem nekoga izpostavila tukaj - enostavno, tukaj vem, da bo delovalo, dvignilo prah iz strani tistega, ki ne neha, pa večinoma me uporabniki ne poznajo. Tisti, ki pa me, pa že vejo kako in kaj je na stvari in da se le redko zgodi, da bi pretiravala v takšnih stvareh ;) Lahko pa še rečem, da sem se s tabo družila, pa boš še ti kak sms prejela. Če imaš željo, če že veš kako se tem stvarem streže ;)
The world is as you are.
katy.
Kofetarica
Kofetarica

ne jaz mislim, da če nekoga ne hraniš z pozornostjo lažje preboli in hitreje odneha. kdo dramatizira pa je na vas, če nočete mnenja ne Dramatizirat po forumu.

jaz se ne štejem za modro, tako, da izvoli. stojim za svojim mnenjem :)

aja trajalo je tako dolgo dokler nisem začela s popolnim ignorjem na vseh področjih... pa mi je tud na dom hodo in še kaj. isto skrite številke, listi na avtih itd. če vsake tolko malo poklepetaš z njim pa se vtikuješ v nejgove poste pol res ne vem no, človek dobi točno kaj hoče...
Zadnjič spremenil katy., dne 07. Jan. 2014 19:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

a ni tako da je od operaterja odvisno, kako je s tem? pri mobitelu vem da je treba it tja in plačat vsak mesec, da maš blokirano, medtem ko je pri simobilu bolje urejeno to..
hej norci :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

^^jaz sem pri mobitelu in še ne morem dol.
katy. saj sem ti napisala. Ne poznaš situacije. Pišeš pač ker misliš, da poznaš situacijo. Misliš.
The world is as you are.
Odgovori