Podobno, kot je pred časom tip odprl temo, kjer je spraševal, če ga ženske ne marajo, ker je pogrebnik, potem pa se je izkazal za ozkogledneža. Seveda je bil kriv odnos žensk do njegovega poklica in ne njegovi očitni primanjkljaji drugje.

z enim tipom
če se najdeta prava, s podobnim željam, fetiši itd in da imata ČUSTVA drug do drugega, se bosta bolj zadovoljila kot pa če bi imela oba po 1000 spolnih partnerjev prej.
do njega nima čustev. in z njim dela vse tisto kar bo počela tud z nekoč partnerjem, samo da bo zraven naložila "rada te mam". za take so te 3 besede edina razlika med fukfrendanjem in razmerjem. ostalo je isto, kar se odnosa tiče.
in se trudiš za zvezo.

slovenc79 napisal/-a:do njega nima čustev. in z njim dela vse tisto kar bo počela tud z nekoč partnerjem, samo da bo zraven naložila "rada te mam". za take so te 3 besede edina razlika med fukfrendanjem in razmerjem. ostalo je isto, kar se odnosa tiče.
(se naveliča, ker hoče sprobat druge ljudi)
Ženska je izkoristila tipa, al kako?
slovenc79 napisal/-a:arestant ki prizna svoj zločin mora vseen svoja leta odsedetbluzenje ma po mojih zakonih doživeljnjsko
brez možnosti pogojne resne zveze.

sam če se takemu človeku tok za mal zdi potrudit za partnerja in seks dobit v zvezi, pač ni resen.
bullshit.
browneyes napisal/-a:dej slovenc, začni že sexat. prav smilš se mi.
mam roko za to, danes me je 2krat zadovoljila
seksal bom, ko bom našel pravo punco zase.