digitalni fotoaparati

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo
Odgovori
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

kupla lihkar v big bangu :D
se grem igračkat :P
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a shania »

Bunny odvisno kaj iščeš pri fotoaparatu. Pa glede na to da sprašuješ keri fotoaparat bi vzela, to so sami neki dost profi fotoaparati tak da jst bi na tvojem mestu vzelaenki manjšega...
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
flower1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a flower1 »

Kolegica je pred kratkim kupla fotoaparat znamke Agfa. Mal me mika, da bi ga še jst pa še vas mal povprašam za mnenje. Rabim povsem običajen fotoaparat (tm za okol 100-150 evrov) pa me zanima če je takle vredu:

Tazga ima kolegica:
https://www.zagrabi.si/artikel/9087/dig ... ma-102-crn

ali rajši tole:
http://www.mimovrste.com/artikel/173033 ... g-pl55-crn
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objava Napisal/-a flaša »

Evo, mene je učer moj tipček presenetu z novo pridobitvijo. Skakala od veselja, ko sem v roke dobila novga digitalca Nikon coolpix s225 :jump:

Za naše feštice in moje potrebe je odlična izbira! :)
Firefly_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Firefly_ »

mja. . če hočeš kvalitetne, čiste slike, brez "zamaknjenosti", z večimi funkcijami (shutter speed, iso, ipd.) ta škrat ki je predlagan po 130€ kr odpiši. drugače si v izbor vzela dobre. . :)

najbolje da pogoglaš ime fotoaparata in zravn napišeš "review" in boš dobila strani s primerjavami, kakšne fotke/videe dela ipd.

sem pa sama pred kratkim nabavila Sony H20 in je DBEST^^ čiste slike, dost opcij, HD video (res supr kvaliteta), 10x zoom,. . stal je cca. 280€ (harvey norman), pa sem ga čez 2 tedna zagledala v big bengu za 230€ :angry:

ampak dobr. . usaj mam ga :)
speaker1
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a speaker1 »

Dlih pred parimi minutami sem pregledoval reklame in vidu, da bo mel HOFER od 9.2 naprej eno akcijo digitalne fotoaparate za 40 evrov (-50)
3x optični zoom
8 milijonov točk,

TRI LETA GARANCIJE (me zanima, kje majo servis).
Zdej ne vem, če se to splača kupit.
So pri tem digitalcu boljše slike, kot pri mobitelu s 3.2 mega pix.

Mislm mal škoda mi je dat 200 evrov za digitalca pa da ga bi s seboj nosil po hribh, doma, ......
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^en nasvet: tehničnih igračk ne kupovat v Hoferju.
To je tko kot želet kupit kakovostne pohodniške/športne čevlje v Deichmann-u.
Uporabniški avatar
Tynah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Tynah »

Kaj pa menite o Nikonu L 110 ? V poletju ga nameravam kupit =)

http://www.nikon.si/sl_SI/products/prod ... ID=5163117
Uporabniški avatar
Maruša Habot
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Maruša Habot »

Trenutno imam Canona EOS450D in lahko rečem da sem z njim zelo zadovoljna. Za prvi DSLR fotoaparat se mi je ta zdel najbolj primeren, kasneje pa mogoče pride na vrsto kakšen boljši.

Do takrat, bo pa treba še malo privarčevati denarja ter si pridobiti izkušnje ali pa obiskati kakšen tečaj :)
Uporabniški avatar
Manca Smolej
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana Šmartno

Neprebrana objava Napisal/-a Manca Smolej »

Maruša Habot napisal/-a:Trenutno imam Canona EOS450D in lahko rečem da sem z njim zelo zadovoljna. Za prvi DSLR fotoaparat se mi je ta zdel najbolj primeren, kasneje pa mogoče pride na vrsto kakšen boljši.

Do takrat, bo pa treba še malo privarčevati denarja ter si pridobiti izkušnje ali pa obiskati kakšen tečaj :)

Sem ti fouš. Sem sama slikala zanč z enim podobnim in sem bila zelo zadovoljna, slika res čista lepa in avtofokus je kul.
Jaz? Olympus fe4000. :)
Uporabniški avatar
Irma-Samantha Martinšek
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Črnomelj

Neprebrana objava Napisal/-a Irma-Samantha Martinšek »

Meni je bla pa do zdj najboljša Praktica (neznam ker model že). Je ati kupu direkt pred Španijo in je delala taaake lepe slike (na partyih popolne in na sončku) vse se je dalo zrihtat, pa take lepe barve... :love: Zdj pa en mal šteka tista zaklopka, ampak dela še skos idealno, sam kaj ga ne uporabljam tulk, k ga glih trenutno nimam za kaj xD
Uporabniški avatar
Tynah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Tynah »

practica je men eden izmed najslabših fotoaparatov. Med najbolšimi sta mi pa itak canon pa nikon pa vsi dslr-ji od teh dveh firm.
Uporabniški avatar
Hailey
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Hailey »

Libido. napisal/-a:

js sm ga hotla met, takoj ko sm ga zagledala. ;D
na koncu me je fant prepriču da ga pol nism kupla. dejansko - maš kar maš in nč druzga, tak da sm na konc uzela nikona d3000 in mi sploh ni žau. zdej pa šparam za objektiv. :D
Sinonim
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sinonim »

Canon 4 EVER :lol:

Ka pa kaj pravite na tega CANON POWERSHOT SX200 IS :?: :?: :?:

Slika
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Gaja* »

Hailey napisal/-a:
Libido. napisal/-a:

js sm ga hotla met, takoj ko sm ga zagledala. ;D
na koncu me je fant prepriču da ga pol nism kupla. dejansko - maš kar maš in nč druzga, tak da sm na konc uzela nikona d3000 in mi sploh ni žau. zdej pa šparam za objektiv. :D

Ampak te objektivi so kar dragi ane? Koliko pride eden in po čem se razlikujejo če zna kdo razložit? Jaz se na te zadeve bolj malo spoznam, sem pa razmišljala, da si bom kupila enega malo kvalitetnejšega, ker je trenutni star že precej let.
Kaj pa pravite na Nikon COOLPIX P100? Cena se mi zdi še sprejemljiva, me pa zanima koliko se da s takim fotoaparatom narediti? S tem mislim na kar se da dobro resolucijo, zamegljeno ozadje... Ne rabim dosti, a vseeno želim nekaj več od slik kot prej, ko sem se matrala s tem starim fotoaparatom. :D
Odgovori