claire napisal/-a:aha. si mi odgovoril. dalje. dodoman ali se ti zdi tudi zakrivanje žensk v muslimanski veri (kar jim vsilijo in vcepijo že od rojstva) krut in nepravičen poseg v človekovo osebno svobodo? povzroča lahko trajne psihične travme (vemo vsi, da so le-te ponavadi hujše od fizičniih, da jih je težje (po)zdraviti). kaj pa to, da je zunaj 40 stopinj, ona se pa po plaži sprehaja zadekana? a ji to ne povzroča fizičnih in psihičnih travm? jaz udarim dvakrat badbinton žogico pa me celo polije, ona pa MORA hoditi okrog kot da je drug letni čas. in da ne sme iz hiše, če Gospod tako določijo, a to pa ni kruto mučenje in poseganje v človekove svoboščine? ali po tvoje je, le ti se boriš le za penise?
Zakrivanje žensk kot ninje je bedarija in podpiram Francijo, ki jo je prepovedala..VENDAR:
primerjat stil oblačenja z fizičnim pohabljanjem/rezanjm telesa je spet absurd, da večjega ni.
Kako lahko primerjaš švic z skalpiranjem spolovil?
Poleg tega izvoli podati znanstvene raziskave o travmah, ki jih opisujš..ne govori prosim na pamet, ker te ženske so dokaj srečne za svoj life.