Kako hitro med rjuhe?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Kako hitro med rjuhe?

takoj - že na prvem zmenku
7
5%
po tednu dni, ali nekako na 2 - 3 zmenku
35
23%
po 1 mesecu
43
28%
po 2 - 3 mesecih
36
24%
po 4 - 6 mesecih
25
16%
še kasneje
7
5%

Skupaj glasov: 153

čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

Džeki-če ne bi enkrat napisal svoje starosti, bi mislila da si najstnik, predvsem po izjavi "dokler ga ne dam not, nisva skupaj in nimam nobene obveznosti do tebe".
Se strinjam s Tamalo glede ONS in zvez, če že gremo po tej logiki je pol vsak ONS že kr zveza, ker se dol daš, preden se ne daš dol pa to ni zveza. Koliko se partnerja dobro poznata pri ONS je škoda razlagat, veliko bolj se poznata dva, ki se dobivata npr. 1 mesec, pa še nista spala skupaj.
Ko vidima kako tle gor razmišljajo določeni tipi, si lahko samo rečem da hvala Bogu pa nimam kaj takega doma... Pa to ni zdej nobena samohvala kak je moj tip ah in oh, ker ma vsak slabe lastnosti (čist preventivno povem da s ne bi katera vpiknila v to :P ) Boljše preventiva kot kurativa. :lol:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Džeki napisal/-a:Dokler ni seksa ni zveze.

Ja normalno, da so vzponi in padci, ali pa nekdo bolan in če zato nekaj čas ane seksata,se ne šteje, da je zveza prenehala.Ne pogovarjamo se o tem.

Pogovarjamo se o tem :

Spoznam žensko (za lažjo predstavo pišem v prvi osebi). Dokler prvič ne seksam z njo, se nimam za njenega partnerja in po mojem mnenju nisem v vezi.
Veeem kaj si mislil, ma namerno sem tko vprašala, ker tale teorija "brez sexa ni zveze" je res..trapasta, milo rečeno.
Tamala` napisal/-a:Od osebe do osebe je odvisno kdaj se bo prvič vrgla med rjuhe. Sej ne rečem in marsikdo bo to zanikal, ampak seks JE pomemben del v zvezi, kdaj pa je tisti "prvič" je pa odvisno od posameznika.
Oz. od para. :D
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kalanhoja »

Džeki napisal/-a:
čuftika napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:Če ni seksa nisem niti slučajno v zvezi z zensko oziroma sem implicitno prost da počnem kar hočem z drugimi ženskami.

Meni je tako razmišljanje zgrešeno. Sklepam da potem zate tisti, ki nismo sexali že v štartu, se pravi na začetku pol tisti čas brez sexa ne štejemo da smo v bili zvezi al kok...Skratka čudno :D

Nič čudno, se čist strinjam z Mahagonijem.Sej nismo stari 15 let, da držanje za rokce štejemo za zvezo.

Seks je en od bistvenih delov zveze.Če ni seksa, ni zveze.Oz-dokler ni seksa, ni zveze.

:eek: :eek: Tega pa do zdaj nisem vedela. A če je sex je pa veza al kaj?
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica

čuftika napisal/-a:Fantin beri kar pišejo predhodniki, oz. vsaj to kar citiraš :P
Aja, no hvala da sta me razsvetlila, Džeki in Mahagonij, da vem da morem odšet čas, ko nisva sexala in šele nato dobim dejasko obdobje kolikor sva v zvezi :lol:
:box:
No če tak gledam pol tut moj fant je mel eno zvezo manj, ker v njej ni bilo sexa. :flop:
Sm brez besed.

Hm, nekateri smo bili nekoč v vezi samo ob sobotah :D
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica

Džeki napisal/-a:Ne morem biti čustveno intimno navezan na žensko, s katero nisem seksal.

Ta svoj obrambni mehanizem sem razvil že zgodaj v mladosti, da me ne bi kakšna vozila okoli s forami "sva skupaj, prvič pa ti bom dala, ko bo meni pasalo, ti kar lepo čakaj in bodi zvest".

Ne bejbi, dokler ga ne dam not, nisva skupaj in nimam nobenih dolžnosti do tebe.

In če ga daš takoj not, bo mislila, da iščeš samo sex. Ni nujno, ampak lahko.
Mislim, da imaš dolžnosti, če pelješ v to smer, ker bi bilo neodgovorno v tej smeri voditi pet deklet.
No važno, da dekleta rabijo čustva za sex, fantje pa sex za čustva.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

čuftika napisal/-a:Fantin beri kar pišejo predhodniki, oz. vsaj to kar citiraš :P
Aja, no hvala da sta me razsvetlila, Džeki in Mahagonij, da vem da morem odšet čas, ko nisva sexala in šele nato dobim dejasko obdobje kolikor sva v zvezi :lol:
Kaj se pa tok razburjaš, če pač en drug misli, da bi se začetek zveze moral drugje štet, kot ti. Ti štej kako hočeš, pa mal se skuliraj.

čuftika napisal/-a:Se strinjam s Tamalo glede ONS in zvez, če že gremo po tej logiki je pol vsak ONS že kr zveza, ker se dol daš,

Tamala` napisal/-a:Po logiki nekaterih, so očitno ženske, ki so spoznale tipa in seksale z njimi, čeprav je bilo v njeni glavi ONS, v zvezi z vsakim, ki mu je dala.

kalanhoja napisal/-a: A če je sex je pa veza al kaj?

To je čista bedarija. Tega, da je avtomatsko zveza če seksaš, ni nihče trdil.
Če mislite, da izjava "dokler ne seksam z zensko nisem z njo v zvezi" pomeni tudi "če seksam z žensko sem z njo v zvezi", pol se mi res smilite. Ker to kar se na tem forumu dogaja sploh ni več smešno. Pejte pa si kupte osnovni tečaj logike in nehite mi polagat besede v usta in odgovarjat na izjave, ki sploh niso bile izrečene.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

Mahagonij napisal/-a:
Kaj se pa tok razburjaš, če pač en drug misli, da bi se začetek zveze moral drugje štet, kot ti. Ti štej kako hočeš, pa mal se skuliraj.

Sej sm čisto mirna :D In zelo skulirana :cool: , tko da, sej sam debatiramo... Zdi se mi da ti je argumentov zmanjkal, pa se pol vtikuješ v moje razpoloženje in obnašanje... Itak ne moreš sklepat iz posta, zarad enga smajleka, mal bolj napadalnega, da sem zdej pa razburjena :D hehe, se ne razburim kr tak, oz. koga briga to, sam me nihče tukaj ne pozna in ne ve kaka sm. Drgač pa štejem tak kot jz mislim da je prav, brez skrbi, ne spreminjam svojih prepričanj kr na hitrco.
Lp
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Punce, še enkrat (zadnjič, ker sem to stvar na forumu razlagal že 100-krat):

1.Odsotnost seksa je odsotnost zveze.Dokler ni seksa, ni zveze.

2.Če je seks, pa ni nujno, da zveza je, absolutno, lahko gre za f-frendovstvo, ONS...

Se mi zdi, da ene delate tipične lapsuse logičnega zaključevanja.Če nekdo reče, da brez A ni B...to ne pomeni, da z A avtomatsko je B.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:59, skupaj popravljeno 1 krat.
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica

sirova štručka napisal/-a:Torej, ko s punco 1. seksata, takrat (lahko) postaneta uradno par :D
Prej, ko se komaj spoznavata, te ne bi motilo, da bi se ona vmes dajala s kom drugim dol, ker tko al tko še ne bi bila s tabo in ali bi potem s tvoje strani sploh prišlo do želje, da postane tvoja punca oz. da bi spal z njo, če bi vedel, da se je prejšn večer, ko sta vidva pač zaključla zmenek (recimo, da sta bila na pijači al pa v kinu, potem pa sta se še malo lupčkala pa tko) dala dol z drugim tipom, ker še itak ni bila v zvezi s tabo in takrat lahko počne, kar ji srce poželi...?

Evo točno to sem si jaz mislila. Sem pa prepričana, da se s takšnim fantom, ki bi to počel ne bi dobila niti enkrat več.

Moja veza se je po najinih kriterijih začela že pred sexom.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^Se strinjam s sirovo štručko in kalanhojo. :wink:
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

kere teorije. :D

saj džeki in Mahagonij ne razlagata, da moški in ženska s prvim seksom kar postaneta par.

par postaneš, ko so pač vibracije taprave, ko se začnejo skupna planiranja, ko se zadeve jemlje bolj resno. in do takrat ponavadi seksaš že večkrat. je pa res, da se ponavadi datumi obletnic al whatever določajo za nazaj, ampak itak ni to bistveno.

in ja, dokler nism uradno v zvezi s tipom, lahko on šmugla ob strani kolikor hoče, jaz pa tudi. ampak realistično: če se nekaj takega plete in si pripravljen za zvezo, se tega ponavadi ne greš, ker ti enostavno ni v interesu in te ta dotična oseba povsem zadosti okupira.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

sirova štručka napisal/-a:Torej, ko s punco 1. seksata, takrat (lahko) postaneta uradno par :D
Prej, ko se komaj spoznavata, te ne bi motilo, da bi se ona vmes dajala s kom drugim dol, ker tko al tko še ne bi bila s tabo in ali bi potem s tvoje strani sploh prišlo do želje, da postane tvoja punca oz. da bi spal z njo, če bi vedel, da se je prejšn večer, ko sta vidva pač zaključla zmenek (recimo, da sta bila na pijači al pa v kinu, potem pa sta se še malo lupčkala pa tko) dala dol z drugim tipom, ker še itak ni bila v zvezi s tabo in takrat lahko počne, kar ji srce poželi...?

Ja ne vem od kod naj bi jaz imel pravico pričakovati od ženske, s katero sem bil na 2 zmenkih recimo, se pa ni nič zgodilo, da mi je zvesta?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori