začel se je pomoje 2 leti nazaj ko sm se prehladila - brez spodne majce, nizek pas hlač, jeseni... sm mela vnet mehur pa zrvn še infekcijo ledvic. pol se mi je to čez pol leta brez razloga ponovil, samo brez ledvic. ko je blo prvič, me je tok bolel da sm rekla no way da grem še enkrat skoz vse to in sm se res pazla, oblačla tko k se zagre... no in pol so se mi vnetja ponavlala skoz, brez razloga, najprej na vsake dva mesca enkrat, potem vsak mesc... zdravniki nč ne ugotovijo, jz se pa res pazm, popijem od 2 do 3 litre tekočine, kr je včasih rez težko in se morm silt z vodo... nč mehurčkov, nč mrzlih pjač, nč alkohola in kar je najhujš BREZ SEKSA. vsakič ko sexam se mi vname in to tko močno da ene 6 ur non stop sedim na wcju in jokam od bolečin... to mi dela res velke probleme ker živim s fantom, skupaj sva leto pa pol... ne vem če veste kako deluje zveza brez sexa, loh vm povem d ni glih fino. vsi simptomi so mi kazal da mam klamidijo (sm ful na netu brala o tem vnetmu mehurju in tko pršla do tega) in sm šla k ginekologu sveto prepričana in najbl vesela da mam splono bolezen?! Ker sm upala da bom dobila prave antibiotike in se do konca rešla teh problemov, lahko bom normalno sexala... in se je izkazal da nimam klamidije... tko da zdej res ne vem kaj nej nardim... ko bom mela naslednič vnet mehur bom šla k zdravniku in zahtevala nej me da na natančno preiskavo urina, ker tega ni še nikol nardila, pa bi menda mogla, še posebej če maš take probleme kot jih mam jz...
Tok delč je vse skup pršlo da ko mam vnetje grem za pol dneva na wc, ene 3 litre čaja brusncia spijem in sploh ne grem k zdravniku, ker vem kaj bo rekla, antibiotike jest skoz pa tut ni zdravo + bakterije loh postanejo imune in pol si šele v riti.... tko da...

punce res pazte na svoje mehurje pa ledvica ker se vam loh tok zakomplicira in boste mel uničen užitek pa vse.. mene ta mehur tok ovira, vsakič k grem na wc me skrbi a me bo pekl al ne... tko da pijte velik tekočine (normalno je 2l na dan, dobro je če piješ clo več), pa noste spodne majce pa to.. me kr boli ko vidm kšno mlado punco kako kaže popek sred zime. pa najbolj je, da ko čutš najmanjše problene, da te mal peče ko greš lulat si nared čaj iz brusnice (100%, ne od podravke, ker tist ma samo aromo notr, dobi se v lekarni in v dmu) pa ga spij tut 1l pa bo kuj bolš, velik bolš to kokr pa da hodš k zdravniku in se filaš s kemijo, ker se da tut drgač vse to pozdravt.