Par filmov v zadnjem času:
Dear John 2/10
Eden slabših filmov po mojem okusu. Ne dvomim pa, da bo marsikateri romantični dušici všeč. Tipično- John in Savannah se zaljubita, seveda se zalomi, tipična in pričakovana zgodba. Upam da je vsaj knjiga kaj boljša, ker tale film res ni nič posebnega in sem skoraj zaspala zdraven. Channing Tatum po mojem okusu sploh ne zna igrat, medtem ko mi je Amanda vsaj simpatična
The Bounty Hunter 3/10
Jou, kak sem več pričakovala/upala od tega filma in sem bila blazno razočarana. Sta mi pa Gerard in Jennifer še vedno oba simpatična in hot, ampak film je pa podpovprečen. Trailer pokaže praktično vse. Škoda.
How to Train Your Dragon &
Cloudy with a Chance of Meatballs &
Up
Tri zelo simpatične risanke, ki so vse vredne ogleda. Bi vsem dala precej visoko oceno (ene 7

)
Tearjerker napisal/-a:Clash of The Titans je bil zame obvezen obisk v kinu. Prvič, ker sem kot froc oboževala grške mite in legende in drugič - Liam Neeson. Film ni nič nadpovprečnega, odvija in razvija se za odtenek prehitro in glede na to, da je bila 3D tehnika narejena, ko je bil film že posnet, se mi je zdelo čisto enako, če bi film gledala 2D. Mene navdušuje predvsem zaradi zgodbe (čeprav variira od originalnega mita, je pa do potankosti ista, kot v originalu), velika plusa sta seveda odlična Liam Neeson in Ralph Finnes, ostalo bolj kot ne v povprečju. 7/10
Se strinjam

Pa pogrešala sem več "dogajanja" med bogovi, ker sem bila tud js kot otrok obsedena z prebiranjem grške mitologije. Sem pa mislna, da bo film slabši kot je potem dejansko bil (gledala na fantovo željo, sama ga verjetno sploh nebi) in me je malce pozitivno presenetil.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.