Tiavanna napisal/-a:Pero, ma je rijes, de si ti ena mona. Teha, de bi primuorci hovorili talijansku, pej res ne slišste prou dosti botou." LOL!!
1. grem bruhat ob tem tvojem KVAZIPRIMORSKEM stavku, če že, je to še najbolj podobno recimo kraškemu ali ajdovskemu narečju, ampak očitno ti ni jasno, da primorsko narečje ni sam eno, ampak se zelo razlikujejo med sabo (koprsko, kobariško, kraško, cerkljansko, idrijsko, tolminsko, ajdovsko, bovško,...)
2. LOL si edino ti, ker si omejena v glavi
3. tisti kao "H" lahko tut opustiš ker niti približno ni H in to oponašanje nam gre vsem primorcem na ku*ac
Meni je smešno za crknit, da se majo nekateri ljubljančani za neke hude meščane, vsi ostali smo pa kmetje. Dejte, lepo vas prosim, Ljubljana je tako kot cela Slovenija eno selo in tujini bi naselju take velikosti rekli vas. In vi pol furate neko high society, lol.
(s tem, da Ljubljana sploh ni občina z najvišjim standardom) Pa da ne bo kdo zdej mislu, da mam js karkoli proti ljubljančanom ali Ljubljani na splošno, ker mi je Ljubljana zelo všeč in me čist nič ne moti, dokler mi kdo ne začne s tem, kako so oni meščani, vsi ostali pa kmetje.
Mislim, nemejebat folk, res, kere primitivne scene. Mislim, da se da čist normalno razumet več al manj vsa narečja, narečni izrazi so pa itak povsod prisotni. Če pa tebi, Hanah, to ne gre, to ne pomeni, da je ostalih 1.999999 ljudi debilnih, pač pa...

Drugače je pa cela Slovenija lepa, ker ima vsaka regija svoje posebnosti.