jz sm skrajno neizbircna glede cevljev zdej polet mam japanke take lepe pa udobne drgac sm pa skoz u supergah --- DC rox..... ful se navezem na njih in jih mam dokler res ze ne razpadajo (2leti?).....
jst se tud full navežem na superge, pa men res ql ratajo šele pol k so že mal zmahane, pa zgubijo mal tisto lepo farbo... z mojimi etniskami mam posebn odnos ...z all stakram pa ga še vzpostavlam, so še preveč čiste
Za mene pa morajo bit moje supergice vedno čiste (pucam vsak dan) in ful jih pazim, da še po nekaj mesecih zgledajo kot iz škatle. Sploh ne razumem folka, ki pusti, da mu drugi "krstijo" (stopijo na njih) nove superge, da ne zgledajo več tako nove. Glede čevljev sem jaz čisti superge freak, ampak ne maram čist navadnih kot npr. Puma in podobno. Take ima pol folka. Bolj so mi všeč old school.
Air Force 1 so itak moje lubice Missy Elliot ma čist besno kolekcijo
aaa heart attack me bo, tok so hude tele čist desne!! Še ene dobre adidaske Tele kariraste so nenormalno dobre Pa še ene kjutish najkice
JeeeeJ jz sm tud tele srčke dobila 1 mesec nazaj, mi jih je sošolc z Londona prnesu Pa čeprou sm drgač bolj Puma fan, so mi čist noro všeč in komi čakam da jih obujem
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Jst si bom pa vrjetn kej tazga nabavla...niso glih normalne superge, mal extra: al pa v tej barvi: U bistvu odvisno kakšne sploh bojo pri nas. No, razen če pride še kakšen ful hud model, pol bom pa raj une. Prvi dan razprodaj sem si pa tele kupila:
Zadnjič spremenil majchy, dne 04. Avg. 2005 13:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Nekoč ni dolgo še tega v deželi res ne vemo kje živela je čebelica imela lepo je ime...